2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

devlet hastaneleride yapıyo aşı odalarında sen yeterki yaptırabil

bende yaptırmadım üzülme. doktorum 5 aylık olduktan sonra git dedi.
1 hafta daha var gitmeme

her sabah 11.30 ceviz fındık ve üzüm yiyorum canım bir avuç..akşamları da bazen makarnalara veya salataya atıyorum ceviz.

bende balık yiyemiyorum zaten hiçbir zaman sevmedimde şimdi daha çok kokuyor ve midemi bulandırıyor dr da ceviz ye o zaman dedi ilaç falan vermedi bana

ya siz göğüs koruyucu alacakmısınız ne işe yarıyo biliyomusunuz??

yaa ne bılım ben acımayınca tabıkı sevındım bende nerden bılıyım karamanın koyunu sonra cıkar oyunu durumu oldugunu.sımdı ogrendım .yarın yazarım sıze durumu.ıns olmaz temennım bu.

göğüs koruyucu dediğin şu silikon başlıklar mı
eğer onlarsa ben kesin alacam çünkü cildim zaten hassastır
göğüs uçlarım da şimdiden acıyo
yara olmasını istemem

benim doktorum bir doz yeterli hem seni hem bebeği korur dedi..
ben zaten korkuyorum bu aşıdan en azından iki doz yaptırmicak olmam bile iyi..
buarada doktorum beni sağlık ocağına yönlendirmedi, eczaneden aşını al gel bizim acilde vurdur dedi..çünkü sağlık ocaklarındaki difteri karışık aşıymış..
bi de kızlar bana dünkü kontrolümde 10 gün sonra vurdur aşını dedi, yani 24 haftam bitmiş oluyo..ama o zaman eşim yanımda olmicak.. acaba bu hafta vurdursam nolurki???

cnm ya işte hiç kullanamadıgım için bilgimde yok poliçede bende kopyasını almamaışım nasıl iş bu anlamadım eee ihtiyac duymayınca hiç ılk yılda dogum karsılamadıgını doktorum soledı koç allıanzla cok calısıyoruz bılgımız var ılk yıl dogumu karsılamıyor ondan emın ol dedı bende martta yenılencekyaa icee inceleyecegım bizm sıgorta bi anormal sanli ehrgun amelyat oluyormusuz gıbı yatarak tedavı ye ızın var sadece

yaa ne bılım ben acımayınca tabıkı sevındım bende nerden bılıyım karamanın koyunu sonra cıkar oyunu durumu oldugunu.sımdı ogrendım .yarın yazarım sıze durumu.ıns olmaz temennım bu.
bend ehaftaya ıkıncıyı olcambilmiyorumkismile
göğüs koruyucu dediğin şu silikon başlıklar mı
eğer onlarsa ben kesin alacam çünkü cildim zaten hassastır
göğüs uçlarım da şimdiden acıyo
yara olmasını istemem

benım gogus uclarım sımdıden cıktı
kurulu gece haftalrda vardı ama nemlendırıcı surdum bu hafta bısey kalmadı bıde benım goguslerım akıyo bazen
leke oluyo bırde krem falan surerken dokununca gelıyo.
sızdede varmı
bende gogus uclarımda sımdılık bısey varmıs gıbı durmuyo ama dogum agıderken yınede yanımda sılıkon uc bulundurayım dıyorum..

ben göğüslerim için lansinoh lanolin krem aldım doğumdan bir ay önce kullanmaya başlicam ve doğumdan sonra da her emzirmeden sonra sürücem..yaraları çatlakları önlüyomuş..
bi arkadaşım doğum sonrası göğüslerinden çok çekmişti acile bile kalkmıştı o yüzden şimdiden tedbir almak lazım inşallah bizlerde öyle bişeyler olmaz..

Son düzenleme:
çıktım kızlar allaha emanet olun öptüm hepinizi bebişlere iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…