iyi geceler kızlar:)
sizi buralarda görünce çok mutlu oldum ya,inşallah birileri vardır diyerek girdim.zeynepcim maşallah ayşe naza kocaman olmuş bende yarın yada cuma gidicem doktora bakalım benim kuzucuk ne kadar olmuş
iyi geceler kızlar:)
sizi buralarda görünce çok mutlu oldum ya,inşallah birileri vardır diyerek girdim.zeynepcim maşallah ayşe naza kocaman olmuş bende yarın yada cuma gidicem doktora bakalım benim kuzucuk ne kadar olmuş
Hosgeldin canim.Haklisin genelde bu saatlede kimsecikler olmuyor bende geliyorum her gece ama kimseler yok.Bugun kimseyi uyku tutmadi sanirimm kaydirigubbakcemile3
sağol canım benim allah hepimizin kuzularını nazarlardan korusun
kızlar kociş beynimi yiyor benim çıkmam lazım hepinize iyi geceler bebişlere ve kendinize çok iyi bakınzemuszemus
kızlar kociş beynimi yiyor benim çıkmam lazım hepinize iyi geceler bebişlere ve kendinize çok iyi bakınzemuszemus
Ben bugün bebişimi gördüm eşşek sıpası çok güzeldi yaaa ayak parmaklarını ağzına götürüyordu doktor tam o anın resmini verdi çok şeker. Bide 830 gram olmuş benim tombik kızım. Bu seferde ayrıntılı baktı doktorumuz. İkinci kez ayrıntılıya girmiş olduk
Günaydın kızlar
Dün gece sırtımın ağrısından, gazdan ve akrnımın davul gibi gerilmesinden dolayı hiç uyuyamadım :sinifsinif:
Bi ara tamam dedim şimdi karnım yarılcak orta yerinden guclubacismile
Günaydın kızlar
Dün gece sırtımın ağrısından, gazdan ve akrnımın davul gibi gerilmesinden dolayı hiç uyuyamadım :sinifsinif:
canım çok geçmiş olsun :teselli:ıyı aksamlar kızlar bende 2.düzey ultrasona gıttım dün.
herseyı cok güzel normaldı bebegımın ama bır tek böbregının bırı dıgerınden
bıraz küçük ve ıcınde cok cok az sıvı varmıs ..benı genetık bılıme yönlendırdı doktor.
1000 de 1 olasılıkla böbreklerınden sorun yasayabılırmıs ama sorun cımayadabılırmıs
bunu ögrenmek ıcın 3 tane yol var ama bu testlerde rısklı dedı.anne karnından test ıcın su alındıgında
yapının bozulma ıhtımalı varmıs ve bu 300 kadında 1 kişide görülebılıyormus
bende kendı doktorumla ayrıetten ürolajı doktoru ve esımle görüştüm.
ve testlerı yaptırmamaya karar verdım cünkı 300 de 1 olasılıktan 1000 de bır olasılk
daha göze alınabılır dıye düşündük herseyın hayırlısı demekten baska carem yok mafoldumben
maşallahh kısss kocaman olmuş ayşecikkk yirim ben onuuuuŞenizBen bugün bebişimi gördüm eşşek sıpası çok güzeldi yaaa ayak parmaklarını ağzına götürüyordu doktor tam o anın resmini verdi çok şeker. Bide 830 gram olmuş benim tombik kızım. Bu seferde ayrıntılı baktı doktorumuz. İkinci kez ayrıntılıya girmiş olduk
SABAHTAN AKŞAMA KADAR NELERE MARUZ KALIYORUZ?
- Sabah kalkıyorsunuz mesela saati değil de radyolu saatini açıyorsun. Elektromanyetik saate maruz kalıyorsun, alarmını kapatıyorsun.
- Sentetik halıya basıyorsun. Bu halıda sayılamayacak kadar uçucu kimyasal var.
- Sıcak klorlanmış suyla yıkanıyorsun. Anti bakteriyel duş jeli içinde kanserojen triklozan var.
- Koltuk altı deodorantı sürüyorsun terlemeyi önlemek için fakat içinde kanserojenler var.
- Ruj sürüyorsun köpük katranı boyası alıyorsun.
- Ondan sonra kuru temizlemeden yeni alınmış, leke temizleyici ile işlem görmüş takımı giyiyorsun bu da kanserojen.
- Kahvaltı için teflon kaplı özellikle çizilmiş olan tavada yumurta yapıyorsun. Bir de bilemediğin bir yağ koyuyorsun ki bilmediğimiz yağlar zeytin yağı dışındakiler tartışılabilecek kanserojen yağlar. Kızartıcıda ekmek hafif yanıyor. Yanmış ekmek bile kanserojen.
-Musluktan akan yapılan kahveyi ısıtıyorsun kanserojen.
- Yoğun trafikte dizel partikülleri var. Yeni arabaya biniyorsun arabanın içindeki yapıştırıcılar kanserojen.
- Plastik şişelerden su içerek susuzluğunu gideriyorsun. İçinde BPA var.
- Akşam eve dönüyorsun kırmızı şarabını alıyorsun. Şarap tarım ilacı kalıntılarıyla dolu. Yani şarap da organik değil çünkü böcek ilacı sıkılıyor.
- Kokulu mum yakıp romantik bir gece olsun istiyorsun bunun içinde de da bir sürü kimyasal madde var.
- Çiftlikte yetiştirilmiş somon balığı alıyorsun. Çiftlikte yetiştirilmişler civa içeriyorlar.
- Organik olmayan büyük ihtimalle tarım ilacından arınmamış ıspanak, kereviz, patates çeşitli şeyleri yiyorsun fakat bunlar tarım ilaçlarıyla ilaçlanmış, dipleri böcek ilaçları sıkılmış gıdalar bunları biz yeşilde yiyoruz.
- Uyurken de kanserojenlere maruz kalıyorsunuz. Güzel yataklarımız var ya, plastik yataklar, kanserojen. Eğer bu pamuk olsa bile yüzde 18’i ancak organik pamuk. Pamukların da dibine hem böcek ilacı sıkılıyor. Hem tarım ilacı sıkılıyor. Bunun içinde yatıp uyuyorsun bir güzel. - Televizyon seyrediyorsun yakın mesafede durursan radyasyon alıyorsun, bilgisayarından radyasyon alıyorsun, cep telefonunu başının ucunda tutarsan radyasyon alıyorsun,
Her şey kanser yapıyorsa nasıl korunacağız?
Çaresi var mesela normal mum kullan. Sabah kalktığın zaman yer halısı kullanma. Vücudunu bebek şampuanı ya da zeytinyağlı sabunla yıka. Organik sebze ve meyve tüket.
BENDE geceleri ağrımdan erken yatıyorum sanki karnımın içi yırtılıyor yaGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?