Günaydın kızlar
Zeynep maaşallah kızına kocaman olmuş, bir sonraki kontrolde herhalde 1 kg'yu geçer.
Günaydın cosmo, napicaz bu gaz işini?
zeynep ya sen 2. düzey ulturasona başka dr gitmedinmi ???Günaydın kızlarrrrrrrrr . Sağol meloşum valla bencede bir kiloyu geçer zaten rıza bey 5 hafta sonraya çağırdı 29 haftalık olucak birdahaki gidişimizde.Gerçi ben 5 haftamııııııı diye gözlerimi pörtletince sen istediğin zaman gel ben sana gösteririm bebeği ama kontrol için 5 hafta sonra gelmen gerek dedi.
maşallahh kısss kocaman olmuş ayşecikkk yirim ben onuuuuŞeniz
Günaydın canım ..Çok geçmiş olsun ... Sanırım bebişler ve göbüşler büyüdükçe bize uyku haram olacak gibi bende gece en az 4-5 kez uyanmaya başladım :) Sağamı solamı yatim şaşırıyorum ... Üstüne birde ateş basıyor sadece bebeişim üşümüsen diye göbeğimi örtüp hala yazlı pikelerle uyuyorum walla... Olsun ama yinede şanslıymışım kışa geldi hamileliğim
BENDE geceleri ağrımdan erken yatıyorum sanki karnımın içi yırtılıyor ya
hatta kanepede yan döneyim dedim bi ağrı saplandı ne ağladım ne ağladımmm
sonra gidip yattımakannehir
BEn de aynıyım bi ateş basıyo bi üşüyom daralıyom falan böle garip garip şeyler
Sanırım artık zorlayacaklar bizi.. Benmle beraber sabaha kadar benm kız da uyumadı bi oyan bi bu yana raks etti maşallah :mymeka:
Doğduğunda da sabaha kadar oynarsa işimiz var valla eyvahedigeldismile
bu sabah özge yok hayırdır erkenden gelirdi halbukiiii
bilmiyorumkismile
zeynepcim maşallah ya o kadar büyüdü mü senin bebiş
benimki de bana hiç büyümedi gibi geliyor. sanki karnımda hiçbirşey yok gibi. cumartesi gideceğim bende bakalım ne kadar olmuş.
asyam sana da çok geçmiş olsun. umarım sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın.
zeynep ya sen 2. düzey ulturasona başka dr gitmedinmi ???
benim dr benden başka bi göz görsün dedi bende bu gün başka bir riskli gebelik dr gidiyorummmbenneyaptımki
bu sabah özge yok hayırdır erkenden gelirdi halbukiiii
bilmiyorumkismile
Uffffff napcaz böle bilmem mafoldumben
ben bu aralar ateşliyim. içim yanıyor.
benim kız da acayip sakin. hiç kendini yormuyor. bazen korkuyorum niye bu kadar sakin diye. yemek yedikten sonra azıcık oynayıp duruyor.
Toplantısı olabilir mi CADIARZU
ben bu aralar ateşliyim. içim yanıyor.
benim kız da acayip sakin. hiç kendini yormuyor. bazen korkuyorum niye bu kadar sakin diye. yemek yedikten sonra azıcık oynayıp duruyor.
bilmiyorum ama canımı hem çok sıkıyor hemde canım yanıyor ya ağrıdan bugün dr sorcamm
ay bende pek ateşliyim yanıyom eskiden donardım şimdi boğuluyorum sankiii
olabilerrrbilmiyorumkismile
Seninkide büyümüştür annesi sen farketmiyorsundur. Ben enson 19+3 ken gitmiştim 370 gramdı nasıl farketmiş 4 haftada. Ama ben korkuyorum iri bebek olmasından hem normal doğum hayal olur hemde aldıklarımın hepsi küçük gelebilir:) Ama neyseki şeker falan değilmişim o yüzden içim rahat doktorda senin kız üst sınırda sınırı geçmediği sürece problem yok dedi rahatladım.Bide bizimki erken döllenme o yüzden göründüğü haftadan ileri olması normal.
i.
bilmiyorum ama canımı hem çok sıkıyor hemde canım yanıyor ya ağrıdan bugün dr sorcamm
ay bende pek ateşliyim yanıyom eskiden donardım şimdi boğuluyorum sankiii
olabilerrrbilmiyorumkismile
Ya varya tam yatıcam bi başlıyo oynamaya hihoyyyt
Hayır birde axsess reklamındaki ler gibi oynuyo aynı anda 4 yerimden birden ses getrmeyi nasıl başarıyosun yani lülülülülülü
valla ben de buaralar çok mutsuzum..acayip duygusalım, herşeyden etkileniyorum eşime trip yapıyorum, gece uyanıyorum ağlıyorum sabah kalkıyorum ağlıyorum..bugün bi psikoloğa gidicem olmazsa..
yoksa benim bebek istediğimin tam aksine melankolik bişi olcak! :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?