2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımmm, benimkide öle hatta kendi hep 3boyutluda bakıyor
ama y,nede başkasına yönlendirdi..

Kızlar dün akşam eşim ilk defa oğlumun tekmesini hissetti. Avucumun içine vurdu diyor. Çok hızlı vuruyor nasıl dayanabiliyorsun diye soruyor :))))

benim eşimde 1 haftadır hissediyor artıkkk
aaa vurdu tekme attı derken gözlerinin içi gülüyorrrr valla
kızım artık babasını tanıyorrrr hihoyyyt

Geçen haftasonu ben de öyleydim canım, ağlama sebebim neden ağladığımı bilmememdi. :roflol::roflol::roflol:

:roflol:
benim ağlama sebebim eşimin artık beni eskisi kadar sevmediğini düşünmem..biz sevgililikle birlikte iki yıldır birlikteyiz aslında ve çok güzel bi ilişkimiz vardı (hala da öyle aslında), ama sanırım benim bu ruh hallerimin de etkisiyle o da gayet keyifsiz coşkusuz ve ben düşünüyorumki o zaman, eskisi kadar ilişkimizden keyif almıyo..biz de eskiyen çiftlerden olmaya başladık..
dün iki arkadaşımız bizde misafirdi, yeni sevgililer, öyle tatlılardıki, acayip imrendim, biz de bi yıl önce böyleydik, niye şimdi değiliz diye çok üzüldüm..
canım çok sıkkın..tabiki hormonların da etkisiyle herşeyi abartıyorum o da var..

offff ya anlamazsakk diye çok korkuyorum ben yaaaaaeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
izmirde bir yagmur bir yagmur sormayın
heryer karanlıktı yenı aydınlandı resmen

günaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim bugün doğum günüm benim:
lepi::lepi:

nasılayırt etcn yaaa ben hıc bişi anlamıyorm mesela hareketlerden

Gözlerinin içi gülüyor dimi? a.sa.sa.s

Bir de işyerinde bir kız var, uyuz ikide bir gelip elini karnıma koyuyor, ödüm patladı eşimden önce o fark edecek hareketlerini diye. Sinir oluyorum çok istiyorsan git evlen, yap çocuk onu ellersin yaaa

günaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim bugün doğum günüm benim:
lepi::lepi:

gunaydın canım face de kutladım ben burdanda kutlayım doum gunun kutlu olsn umarım bundan sonra bebişinle ve eşinle en guzel yıllar senın olur................a.s. a.s.

Kızlar dün akşam eşim ilk defa oğlumun tekmesini hissetti. Avucumun içine vurdu diyor. Çok hızlı vuruyor nasıl dayanabiliyorsun diye soruyor :))))

benim eşimde inanmamıştı tekmesini duyunca. sen yapıyorsun demişti.
ben nasıl kendi karnımın içinden tekme atacaksam delikafadulden

ahh canım :1hug:
bende odun gibiyim. hiçbir duygusallık belirtisi yok. hatta eskiden daha beterdim hamile kalınca sakinleştirici almış sevgi kelebeği gibi geziyorum

Evet ya yazın hakkaten zor olurdu, Allahın sevgili kulalrıyız bu anlamda :Saruboceq:

hihoyyyt bölemi annesi hihoyyyt
]
[/QUOTE]

evet aynen öyle :roflol:

Zeynep peki erken doğumu tetikleyen sebeplerden falan bahsetmedi mi? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Hangi hareketlerden kaçınmamız gerekiyor falan?

gunaydın canım face de kutladım ben burdanda kutlayım doum gunun kutlu olsn umarım bundan sonra bebişinle ve eşinle en guzel yıllar senın olur................a.s. a.s.

sağol canım hep beraber bebişlerimizle ve sevdiklerimizle beraber yaşlanırız
.

ben de dün gece rüyamda kocamın beni aldattığını gördüm, çok hoş, genç ve İNCE bir hatunla sevişiyorlardı, ben de aynı odada bir kanepeye oturmuşum izliyorum bunları mafoldumben
sabah kalktım nasıl sinirliyim, az kalsın uykusunda boğcaktım adamıkötükedihüso
uyanınca anlattım rüyayı, dalga geçiyor benle " sende gelseydin ya" diye. ama işin ilginç yanı seks hayatımız bitti ama bana yeniden aşık oldu...

:roflol: :roflol:

puhahhaah kız alemsın ne guldurdun benı yazık merak edıyordur bende arkdsımınkıne bakıyordum gerçi ozorla bana bak bak tekme atıyor dıyordu elımı kaptıgı gıbı karnına goturuyordu hatta ılk hıssettgmde koltugun tepesıne cıktım korkudn cok garıb olmştum:):1hug:

günaydııın güzel anneler..bugün ben mutlu uyandım mutlu mutluyum inşallah da böyle devam eder..dün akşam kekleri yaptım top kek gibi oldular ama bir dahakine (kendim için)kakaosunu az koyucam hatta biraz nesquik katabilirim kakao yerine yarı yarıya biraz da sekeri az gibi geldi bana.eşim bana sevgililer günü hediyesi almış şaşırttı beni erkenden de verdi gümüş turkuaz renk taşları var üstünde bir de kenarlarından elmas kırması taşları var parıl parıl parlıyor cok hoşuma gitti bgn de hemen taktım.yüzük küpe ve kolyeden oluşuyor.bir baska mutluluk sebebimse 1 kg vermisim gerci anlamadım nasıl oldu sanırım cok hareketliyim bu aralar ya da gecenlerde cok sismistim ondan 1 kg fazla gelmistim simdi normale döndüm..neyse kg almayayım ben bebişim alsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…