ev lahmacunu mu dedin 1 saat önce yemek yedim ama hala açım
aksama ben de mi yapsam bilmiyorumkismile dün gidip iki tencere kek ve ev lahmacunu yaptım üşenmedim hiç vallakaydirigubbakcemile3
aynen canım ve onların kaçacak yerleri yok
bi arkadaşım vardı hatırlarsın belki oda hamile şuan G...
onunda doğuma 1 ayı kaldı
1-2 ay önce msnde konuşuyoruz bana demezmi çok bunaldım gideyimde 1 tane keyif sigarası içeyim dedi. kan beynime sıcradı,
senden nasıl anne olacak bilemiyorum bide marifet gibi söylüyorsun dedim
bidaha da konuşmadım onunla sonraları zorla yazışmaya çalıştı
konuşuyorum ama eskisi gibi sevgim kalmadı, direk soğuyorum bu davranışlardan
kızlar yanlış anlasılmasn bende içmiyorum zaten ama hıc sigara ıcmıslıgım yokken cnm cekıyor can cekmesı nasıl bişi bilyrmsnz bende en son dayanamdm bı fırt cektm zaten onuda ıcıme cekmedımmmm sıgaraya baslamaktn korkuyrm bende dırenıyorum anlıcnzzz bu aşerme böle bişimşşş kımse buyuk konusmasn yanı
aynen canım ve onların kaçacak yerleri yok
bi arkadaşım vardı hatırlarsın belki oda hamile şuan G...
onunda doğuma 1 ayı kaldı
1-2 ay önce msnde konuşuyoruz bana demezmi çok bunaldım gideyimde 1 tane keyif sigarası içeyim dedi. kan beynime sıcradı,
senden nasıl anne olacak bilemiyorum bide marifet gibi söylüyorsun dedim
bidaha da konuşmadım onunla sonraları zorla yazışmaya çalıştı
konuşuyorum ama eskisi gibi sevgim kalmadı, direk soğuyorum bu davranışlardan
BENİM DOKTOR ÇATLAKLARA KARŞI
Lierac Phytolastıl Gel
ÖNERDİ. KULLANAN VAR MI?
ayy başımızın derdiii..ya kızlar bugün hiçbiriniz diil ama cleopatra öldürcek beni gerçekten ya ben açamadım yine msj.ismin üzerine tıklayınca kişisel bilgileri çıkıyo o kişinin başka bişi çıkmıyo ekranda
kizlarrrrrrrrrr ben evelsigün ölüyordum,öylesine söylenmis bir laf degil gercekten ölüyordum.herkes kendine cok dikkat etsin
aksama ben de mi yapsam bilmiyorumkismile dün gidip iki tencere kek ve ev lahmacunu yaptım üşenmedim hiç vallakaydirigubbakcemile3
Hamilelik döneminde sigara icen annelerin bebekleri hamilelik dönemi boyunca nikotin de aldigi icin ilerde %90 i sigara bagimlisi oluyormus.
Yani sigara icmekle hem kendi sagliginizla hemde bebeginizin sagligiyla oynuyorsun lutfen icmeyin.Hamile olmaniz sigara birakmak icin en gecerli sebeb degilmi
sevra bu senin için.
bunu da beceremezsen daha nereye basacağım diye sorma valla sopayla yanına gelirimklava:
Kanaryaaa hayırdır iyimisin? Noldu?
Kız pembik ev lahmacunun tarifini versene.
Annem emekli olmadan önce bir çocuk nöroloğunun yanında çalışıyordu.
Yanlarına yeni doğmuş bir bebek getirmişler, bebek annesini memesini alıyor, sonra bırakıyor, emmek istemiyor.
Kaç gündür aç, biberonla çok az içiyor, sonra onu da itiyor bebek.
Doktor annenin hamileliğinde sigara içip içmediğini sormuş, anne de içiyordum deyince, o zaman şimdi de iç ve bebeğini öyle emzir demiş.
Anne öyle yaptığında bebek annesinin memesine bir yapışmış ki, annem ben böyle birşey görmedim diyor.
Artık kadın hamileliğinde nasıl, ne kadar içmişse ufacık yavruyu da tiryaki yapmış.
canim kusura bakma sflar cok zor aciliyoro ben oluyorummopuyorumnanaktan
noldu kıss...
annatsana catlatma adamı
aklından öle kotu seyler gecırme bak bı daha
seytan doldurur sona karısmam hee
mafoldumbenkisssss helvamimafoldumben
ayyy ölüm dedinde aklıma helva geldicokacimcoook
opuyorumnanaktansorma özgecimmmmm ölüm bir anlikne oldu kuzucum
sagol canimallah korusun cnm benim niyeki
kıs ne sigarasıklava: ben hala bırakcam die uğraşıomm:çok üzgünüm:
sagol sensicim
Hayirdir. akannehir
evet stellacım hatırladım. ya hadi canım çekti dayanamıyorum ölüyorum dese neyse de keyif sigarası içeyim demesi biraz abes olmuş.
bazı doktorlar annenin canı çok çekince mecburiyetten izin veriyorlar 1 tane içmesine.
ama gene de bebeklerimiz çok savunmasızlar. yazık daha ciğerleri gelişmeden sigarayla tanışıyorlar.
ayy kııyamam yaaaAnnem emekli olmadan önce bir çocuk nöroloğunun yanında çalışıyordu.
Yanlarına yeni doğmuş bir bebek getirmişler, bebek annesini memesini alıyor, sonra bırakıyor, emmek istemiyor.
Kaç gündür aç, biberonla çok az içiyor, sonra onu da itiyor bebek.
Doktor annenin hamileliğinde sigara içip içmediğini sormuş, anne de içiyordum deyince, o zaman şimdi de iç ve bebeğini öyle emzir demiş.
Anne öyle yaptığında bebek annesinin memesine bir yapışmış ki, annem ben böyle birşey görmedim diyor.
Artık kadın hamileliğinde nasıl, ne kadar içmişse ufacık yavruyu da tiryaki yapmış.
alkisalkisalkis kurtar bizi archiiiiiii
bunu da yapamazsan bi süre gözüme gözükme kız sevra
sempatiksalakcinni
yoksa dilimden çekeceğin var sempatiksalakcinni
kim ölüyormuş ne olmuş
canim kusura bakma sflar cok zor aciliyor
mafoldumbenkisssss helvamimafoldumben
opuyorumnanaktansorma özgecimmmmm ölüm bir anlik
sagol sensicim
arkadaslar benim gece bogazim öttü,daha öncede burada bilen bilir gece yarisi kisir yapip yemistim o zamanda aynisi oldu.her neyse gece ben sigara böregi yapip bir güzel yedim sicak sicak,gece birseyim yoktu gece derken de saat 10 gibi falan her sabah oldugu gibi sütümü ictim ama bu sefer soguk ictim. daha önce sütü buzdolabindan cikartip ilimasini bekliyordum bu sefer direk buzd.cikarttigim gibi ictim.aradan 10 dk sonra nefes alamadim midemi bir kramp nefes alamiyorum ya ne yapsam bos kalakaldim,bir yandan bebegim bebegim diye agliyorum,bebegim oksijensiz kaldi diye parcaliyorum kendimi ama artik ölücem attim kendimi koltuga,esim paniklerde,midemdeki kramp bogazima dayandi yarim nefes alsam sükür diyecegim yok hani boslugunuza vurulurda nefessiz kalirsiniz ya,öyleydim.tam dra gitmek icin ciktik ki gecti derin bir nefes aldim cok sükür dedim,ölmek bir anlik birsey degil yani. Allaha cok sükür simdi aranizdayim.demem o ki arkadaslar yiyeceklere dikkat edin artik cok soguk yada sicak yemekler gaz yapip tikayabilir sizi.organlarimizda yavas yavas yukari kalktikca bu olay herhangi bir arkadasimiin basina gelebilir Allah korusun.
ben kullandım canımmm iyi bir krem zaten jel gibi çatlak olmadı bende dahaBENİM DOKTOR ÇATLAKLARA KARŞI
Lierac Phytolastıl Gel
ÖNERDİ. KULLANAN VAR MI?
ben de karşıdan gelir sıkıştırırım sempatiksalakcinnidur bakalım sesi çıkmadığına göre msj kutusunu karıştırıyor.
valla gene yapamasın buradan afganistana kadar kovalayacağım onu.
Kiss 22 haftalik olmussunuz asermemi kalir bu zamana hem hadi aserdin bula bula sigarayimi buldun aserecek güldürdün beni :roflol:
sevra bu senin için.
bunu da beceremezsen daha nereye basacağım diye sorma valla sopayla yanına gelirimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?