Uyyyyhhh geçmiş olsun kardiş...
ben şimdiye kadar bişi kullanmadım henüz çatlak yok ta olmasın diye araştırıyorum. Mustela daha mı iyi ki
hamuru yumusak oluyosa yapıyım bundan..Kanaryaaa hayırdır iyimisin? Noldu?
Kız pembik ev lahmacunun tarifini versene.
bana çok pratik ve lezzetli geliyor.hamuru göz kararı mayaladım canım un su ve tuz instant maya tabi.taşmasını beklerken kıyma yağ soğan baya bi kaldı ateşte.sivri biber ve domatesi cok ince soteledim.onları da ekledim kıymaya.1 saate yakın neredeyse kızarana kdr kavuracaksınız kıymayı tadı orda bunun çünkü.biraz acı da olmalı tabi.ben antepten aldığım pul biberinden attım.hee soğandan sonra da salca koyacaksınız bak sahi ben biber salcası da koydum antep salcaları lezzetli lezzetli..sonra taşan hamuru teflon tavaların büyüklüğünde actım yağsız tavada önce açık ateşte güzelce kabarttım ince actım bu arada isteğe bağlı ben cok ince sevmem mesela esim ince sever.onunkiler ince benimkiler biraz daha kalın oldular.öyle cevire cevire pişirdim.sonra iyice kızaran kıymayı üstüne yaydım kıvırdım yanında da ayranla bir güzel yedim süperdi tadı tavsiye ederim.
ya ben böyle anlattım canınız isteyeck ama napiim akşam eve gidince yapıverin üşenmeyip bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
pembemavimasal bana da kabak mucverine nekadar kasar peyniri koydugunu soyleseneee.
Daha once hic yapmadim ama gecen gun bi yerde yedim ve tadina bayildim.
Bi tarife baktim 2/3 su bardagi rendelenmis kasar peyniri diyor, diger tarifte ise 1 tatli kasigi kadar
rendelenmis kasar peyniri diyor arada daglar kadar fark var ya.
Canım ben söylediklerine büyük anlamda katılıyorum ama benden sana tavsiye hayatta hiçbirşey için çok büyük konuşma ve uzaktan ahkam kesme valla allah başına verir sonra. Bende ciddi bir sigara tiryakisi olarak hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bırakmış bi insanım günde en az 2 paket içiyordum. Keşke daha önceden bırakabilseydim ama kısmet olmadı şimdide kokusuna bile tahammülüm yok. Ayrıca hamileyken sigara içmeye umursamadan devam eden insanlarada çok kızıyorum
Ama inan insanın başına ne geleceği belli değil hamilelğinde deterjan yiyen kireç yalayan kömür kemiren insanlar bile var kimseyi kınamamak lazım. Aş ermek zaten öyle bir duygu bizim bahsettiğimiz bir yemek görünce yada duyunda canımızın çekmesi durumu değil dir aşermek. Allah kimseye okadar ağırını yaşatmasın tabi
hamuru yumusak oluyosa yapıyım bundan..
çok ince yapmaz ve cok pişirmezsen puf puf cok güzel olur hamuru ben cok seviyorum valla dünküler aceleye geldi yoruldum artık pişirirken cok uğraşamadım ama pişirmesi de ayrı bir sanat bence yağsız tavada bu hamurları
ben de zeynep'e katılıyorum.ama stellaya da bir noktaya kadar katılıyorum benim de mantığım hiç almıyor su hamile olup da sigara icenleri.üzücü valla.ama aşerme konusunda zeynep cok haklı basımıza ne geleceği belli değil.tamamen irade dısına cıkıyor burda mevzu annemin canı diken yemek istemiş mesela bahçedeki dikenleri bakıp iç geçiriyormuş yesem sunları diyekaydirigubbakcemile3
ben koymuyorumbilmiyorumkismile
dur bakalım sesi çıkmadığına göre msj kutusunu karıştırıyor.
valla gene yapamasın buradan afganistana kadar kovalayacağım onu.
cok haklisin.artik un helvasi deyince yapinca yada yerken ben geleyim akliniza emiiiiiiiiicokacimcoook,bu helva konusunu cikartanida esefle kiniyorum kimdiki ya bunu cikaran :uhm:yahu ne edepsiz kadınlarsınız
kız ben ölüyodum diyo
siz un helvası yapalım akşama diyosunuz cıx cıx cıxlmaz:
çok ince yapmaz ve cok pişirmezsen puf puf cok güzel olur hamuru ben cok seviyorum valla dünküler aceleye geldi yoruldum artık pişirirken cok uğraşamadım ama pişirmesi de ayrı bir sanat bence yağsız tavada bu hamurları
alısverıse cıkmam lazım.
aksama ev yapımı lahmacun ayran ve un helvası var menumde cok gec kalmadan baslasam ıyı olur.. var mı gelmek ısteyen
pembemavimasal bana da kabak mucverine nekadar kasar peyniri koydugunu soyleseneee.
Daha once hic yapmadim ama gecen gun bi yerde yedim ve tadina bayildim.
Bi tarife baktim 2/3 su bardagi rendelenmis kasar peyniri diyor, diger tarifte ise 1 tatli kasigi kadar
rendelenmis kasar peyniri diyor arada daglar kadar fark var ya.
Canım ben söylediklerine büyük anlamda katılıyorum ama benden sana tavsiye hayatta hiçbirşey için çok büyük konuşma ve uzaktan ahkam kesme valla allah başına verir sonra. Bende ciddi bir sigara tiryakisi olarak hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bırakmış bi insanım günde en az 2 paket içiyordum. Keşke daha önceden bırakabilseydim ama kısmet olmadı şimdide kokusuna bile tahammülüm yok. Ayrıca hamileyken sigara içmeye umursamadan devam eden insanlarada çok kızıyorum
Ama inan insanın başına ne geleceği belli değil hamilelğinde deterjan yiyen kireç yalayan kömür kemiren insanlar bile var kimseyi kınamamak lazım. Aş ermek zaten öyle bir duygu bizim bahsettiğimiz bir yemek görünce yada duyunda canımızın çekmesi durumu değil dir aşermek. Allah kimseye okadar ağırını yaşatmasın tabi
alısverıse cıkmam lazım.
aksama ev yapımı lahmacun ayran ve un helvası var menumde cok gec kalmadan baslasam ıyı olur.. var mı gelmek ısteyen
benim aksam malzemelerim cok olmus hamurum kıymam falan ben de aksama yapıcam bir daha esim yapsana yarına da dedi zaten cok seviyor un helvası da yapıcam ben de mönüler aynı daemoncuuummm
efet sımdı arkdsım bana yazmıs 22 haftana gırmıssın hala mı aserıyorsun dıye ama 22. Haftama gırdım hala bulantım var ve hergun kusuyorum bu bunyeyle alakalı bişi ozentıyle ilgisizlkle falan deıl
Sen nasil yapiyorsun ya canim?
haklisin canim.gecen ben mecbur olarak sigarali bir ortama girdim,icim icimi yedi,bebegim mafoldu diye,icenler lütfen icmesin,ki icen biriydim bende hamile oldugumu ögrendigim an biraktim.bebeginiz dogunca bebeginiz balgama bogulur.astim olur ve cok dahasi var
bende başka bir belgeselde izlemiştim. göbek kordonu dumana karşı çok savunmasızmış.
soluduğumuz her sigara dumanı dırekt göbek kordonundan bebeğe geçiyormuş.
2 sigaradan birşey olmaz demeyin, sizin içtiğiniz kadar bebeğiniz de aynı sigarayı içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?