2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyyyyhhh geçmiş olsun kardiş...

ben şimdiye kadar bişi kullanmadım henüz çatlak yok ta olmasın diye araştırıyorum. Mustela daha mı iyi ki

oda iyi gibi canım bilmiyorumki
doğum sonrası görcez artıkkkakannehir

ben koymuyorumbilmiyorumkismile

ben de zeynep'e katılıyorum.ama stellaya da bir noktaya kadar katılıyorum benim de mantığım hiç almıyor su hamile olup da sigara icenleri.üzücü valla.ama aşerme konusunda zeynep cok haklı basımıza ne geleceği belli değil.tamamen irade dısına cıkıyor burda mevzu annemin canı diken yemek istemiş mesela bahçedeki dikenleri bakıp iç geçiriyormuş yesem sunları diyekaydirigubbakcemile3

efet sımdı arkdsım bana yazmıs 22 haftana gırmıssın hala mı aserıyorsun dıye ama 22. Haftama gırdım hala bulantım var ve hergun kusuyorum bu bunyeyle alakalı bişi ozentıyle ilgisizlkle falan deıl

yahu ne edepsiz kadınlarsınız
kız ben ölüyodum diyo
siz un helvası yapalım akşama diyosunuz cıx cıx cıxlmaz:
cok haklisin.artik un helvasi deyince yapinca yada yerken ben geleyim akliniza emiiiiiiiiicokacimcoook,bu helva konusunu cikartanida esefle kiniyorum kimdiki ya bunu cikaran :uhm:

canım ne kadar yaptığına ve arzuya bağlı bişey acıkcası ben kabak mücverine kaşar peyniri koymadan yapmıştım bi defa cok da yaptığım bişey değil.sen kafana göre koy malzemene göre de tabi.

ne diyorsun kireç yiyen toprak yiyen var
yiyorlar ve sonra o nesneye karşı aşermeleri istekleri bir nebze geçiyor, yani tatmin oluyorlar
bende diyorumki sen o ihtiyacını giderirken kendini bir nebze tatmin ederken bebeğinin çok büyük zarar gördüğünü bile bile nasıl tatmin oluyorsun o yaptığın şeyden nasıl bir haz alıyorsun benim aklım bunu almıyor

normalde(normalden kastım hamile değilken) hiç sigara içmem, aslada içmiyecem. içenler kendinizi nasıl zehirlersiniz demiyorum zaten,
bana göre o zaman büyük konuşmak olur, ama normal yaşantıyı bırakıp işin içine bebeğim giriyorsa benim için akan sular durur. bu konuda gerçekten çok hassasım ve ona zarar verecek bişeyi bile bile kesinlikle yapmam

Kanaryacım geçmiş olsun ama bencede arkadaşların dediği gibi bir doktora görün bence allah korusun başka bişey olmasın.

Kızlar benim çatlağım maalesef var yani daha şimdiden belli oldu bide doğumdan sonraki görüntüyü düşünemiyorum bile Kaç gündür canım çok sıkkın ama bünye işte benim annemin hiçbişeyi yok benim göğüslerim daha ilkokula giderken birden büyüdüğü için çatlamıştı o yüzden krem falan bende hikaye oluyor maalesef

Son düzenleme:

efet sımdı arkdsım bana yazmıs 22 haftana gırmıssın hala mı aserıyorsun dıye ama 22. Haftama gırdım hala bulantım var ve hergun kusuyorum bu bunyeyle alakalı bişi ozentıyle ilgisizlkle falan deıl

bende ilk zamanlarda hiç aşermedim ama şimdi canım ne görsem istiyor.

Sen nasil yapiyorsun ya canim?

ben ölcuyu cok kullanmam canım ya. malzemelrı sayabılrım ancak.
kabak
taze sogan
maydanoz
dereotu bol mıktarda
yumurta
un
tuz,karabıber,pulbıber,nane
bu kadar..
hee arasıra yarımda havuc rendelerım cok guzel olur..

kanaryacım geçmiş olsun kızlar bence aksam 8den sonra ağır yemekler yemeyin hele ki simdi hamileyiz mide spazmı olabilir ne rahatsızlıklar var dikkat edin kendinizee

haklisin canim.gecen ben mecbur olarak sigarali bir ortama girdim,icim icimi yedi,bebegim mafoldu diye,icenler lütfen icmesin,ki icen biriydim bende hamile oldugumu ögrendigim an biraktim.bebeginiz dogunca bebeginiz balgama bogulur.astim olur ve cok dahasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…