2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun bilmiyorumkismile

Çok geçmiş olsun canım ... Çok teklikeli bir durum bu çok sakin olmak lazım ve burundan nefes almaya çalışmak lazım zorda olsa...

tekrardan geçmiş olsun

kanaryacım buarada cok gecmiş olsunnnnnnnn yaaaa

ben kullandım canımmm iyi bir krem zaten jel gibi çatlak olmadı bende daha
onu bitirdim şimdi mustela aldım

Kislar catlaklar hamilelik döneminde belli olmuyor dogum yaptiktan sonra ortaya cikiyor.Benimkiler öyle oldu yani seviniyodum ne guzel hic catlagim olmadi diye ama dogum yaptim karnim bosaldi bi baktim heryer catlamiss -tatlicadiarzu-

Kislar catlaklar hamilelik döneminde belli olmuyor dogum yaptiktan sonra ortaya cikiyor.Benimkiler öyle oldu yani seviniyodum ne guzel hic catlagim olmadi diye ama dogum yaptim karnim bosaldi bi baktim heryer catlamiss -tatlicadiarzu-

akannehir

Uyyyyhhh geçmiş olsun kardiş...

ben kullandım canımmm iyi bir krem zaten jel gibi çatlak olmadı bende daha
onu bitirdim şimdi mustela aldım

ben şimdiye kadar bişi kullanmadım henüz çatlak yok ta olmasın diye araştırıyorum. Mustela daha mı iyi ki

alkisalkisalkis kurtar bizi archiiiiiii

bunu da yapamazsan bi süre gözüme gözükme kız sevra
sempatiksalakcinni
yoksa dilimden çekeceğin var sempatiksalakcinni

ama bişi diimmiii bu p.c de çıkmıyo galiba çünkü bunuda yapamazsanın altı boş bişicik yok bende diill p.c de galibe suç eyvahedigeldismile

Canım ben söylediklerine büyük anlamda katılıyorum ama benden sana tavsiye hayatta hiçbirşey için çok büyük konuşma ve uzaktan ahkam kesme valla allah başına verir sonra. Bende ciddi bir sigara tiryakisi olarak hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bırakmış bi insanım günde en az 2 paket içiyordum. Keşke daha önceden bırakabilseydim ama kısmet olmadı şimdide kokusuna bile tahammülüm yok. Ayrıca hamileyken sigara içmeye umursamadan devam eden insanlarada çok kızıyorum
Ama inan insanın başına ne geleceği belli değil hamilelğinde deterjan yiyen kireç yalayan kömür kemiren insanlar bile var kimseyi kınamamak lazım. Aş ermek zaten öyle bir duygu bizim bahsettiğimiz bir yemek görünce yada duyunda canımızın çekmesi durumu değil dir aşermek. Allah kimseye okadar ağırını yaşatmasın tabi

canım çok geçmiş olsun ya evet çok dikkat etmek lazım :1hug:

Kanarya cok gecmis olsun ama bence sen hala bir doktora git boyle boyle oldu de bakalim ne diyecek.
Belkide yediginden ictiginden dolayi olmadi baska bir sebebi vardir, Allah korusun tekrarlar.

aa cok ılgınc.
bence bu doktora bı danıs ıkıncı kez oluyor madem baskabı sebebı olabılır.
mide spazmı falan galıba.
aman dıkkat et canım

çok geçmiş olsun cnm

aa deme öleee korkuyorummeyvahedigeldismile

pembemavimasal bana da kabak mucverine nekadar kasar peyniri koydugunu soyleseneee.
Daha once hic yapmadim ama gecen gun bi yerde yedim ve tadina bayildim.
Bi tarife baktim 2/3 su bardagi rendelenmis kasar peyniri diyor, diger tarifte ise 1 tatli kasigi kadar
rendelenmis kasar peyniri diyor arada daglar kadar fark var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…