2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sensi naber canım?
Ya şişen sadece 2 kişimiyiz? sizde olmuyomu böle gerilme çatlıycak gibi olma durumu :1no2:

canım bende bazen oluyor hatta bazen o kadar geriliyorki dik yürüyemiyorum
azcık öne doğru eğilip derimi rahatlatıyorum
önceleri bebeğim büyüdü derimin de esnekliği bu kadarmış diye düşündüm
ama ertesi gün gerginlik azaldı, sanırım gazdan şişiyoruz

kanarya çok geçmiş olsun..
gazdan bir anda öyle nefessiz kalmak çok kolay değil yaa..
böle alerji gibi bişi olmasın ne bileyim
sagol canim,bilmiyorumki özgecim,bende anlam veremedim.druma sorucam.su anda iyiyim.gecince direk hastaneye falan gitmek istemedim,hemen muayene icin acip bakiyorlar oraya kanama falan varmi diye,istemedim bunlari yasamak sali kontrolüm var kendi druma söyliyecegim iste.

kızlar doktor bana fetal anomali taraması vermişti. ayrıntılı ultrasonmuş zaten bu. 140 tl baydık ama herşeyinede bakıldı çok şükür iyiydi herşey 45 dk kadar kaldım ultrasonda doya doya uğurböceğime baktım valla.630 gr olmuş kuzucuğum. ultrasonda 23+4 çıktıı maşallah.

ya doğru ama işlerim hep yoğun
bitmesini beklesem hiç giremem
ara verip de katılıyorum muhabbete
muhasebe bürosu benim hep yoğun mafoldumbenmafoldumben

YA AGLAMA KIYAMAM AMA BEBİŞİMİZİ ÜZMEE GERÇİ O BİZİ ÜZÜYORR GÖSTERMEYEREK AMAAAAboshayallersmile

o gerilme bendede var ya hatta diyorum tamam şimdi çatlıyacam heraalde diyorum taş gibi oluyo göbeğim bazen özellikle yürürken oluyo oturunca yumuşuyo geri

Çok geçmiş olsun canım ... Çok teklikeli bir durum bu çok sakin olmak lazım ve burundan nefes almaya çalışmak lazım zorda olsa...

tekrardan geçmiş olsun
sagol canim.evet farkindayim bebek icinde benim icinde tehlikeli bir durumdu.Allah kimseye yasatmasin.öylece kalakaliyorsunuz hicbirsey yapamiyorsunuz.aklinizi gelen tek seyde bebeginiz.Rabbim hepimizi korusun.
kanaryacım buarada cok gecmiş olsunnnnnnnn yaaaa
sagol canimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…