2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anam :bbo:
çatlaklar sonradanmı çıkıyo. Bende hiç çatlak çıkmadı diye havalara giriyom kendi kendime.

Kanarya cok gecmis olsun ama bence sen hala bir doktora git boyle boyle oldu de bakalim ne diyecek.
Belkide yediginden ictiginden dolayi olmadi baska bir sebebi vardir, Allah korusun tekrarlar.

bencede valla

Kızlar ben yine şişiyorum yaaaaaa :1no2:
Geriliyom böleee ufffff mafoldumben

uy uy bende bende

cok haklisin.artik un helvasi deyince yapinca yada yerken ben geleyim akliniza emiiiiiiiiicokacimcoook,bu helva konusunu cikartanida esefle kiniyorum kimdiki ya bunu cikaran :uhm:

ELHAMRAAsempatiksalakcinni

ben ölcuyu cok kullanmam canım ya. malzemelrı sayabılrım ancak.
kabak
taze sogan
maydanoz
dereotu bol mıktarda
yumurta
un
tuz,karabıber,pulbıber,nane
bu kadar..
hee arasıra yarımda havuc rendelerım cok guzel olur..

Ay sagol canim yaa imdadima yetistin. Şeniz
Evde maydanoz ve dereotu yok bende onlari alip geleyim.

Kız pembik ver ver hamurlu tarifleri sonrada akşam 8 den sonra ağır yemeyin de ben eve 8 den önce gidebiliyormuyum acep bide üstelik yemek memek 9 u buluyor sofraya oturmamız

ya sizdede bööle uyuşuk bi haller oluyomu.
mesela öğlen yemeği sonrası şu an gerim gerim gerinmek istiyorum heryerim uyuşmuş gibi.

ama karnım çok gergin, hapşırsam patlıycak sanki,

akşamları da yemek yiyoz, sonra TV karşısında oturduğum yerde uyuyom. Sabaha karşı da tuvalete gidip geri geldiğimde bi daha kolay kolay uyku tutmuyo.

hergün bu süreç yani..

efet sımdı arkdsım bana yazmıs 22 haftana gırmıssın hala mı aserıyorsun dıye ama 22. Haftama gırdım hala bulantım var ve hergun kusuyorum bu bunyeyle alakalı bişi ozentıyle ilgisizlkle falan deıl

evt canım ben de öyle kötü geçirmedim aşermedim de ama dediğin gibi 9 ay boyunca aşeren insanlar var bu bünye ile alakalı bir durum.bence hamile olanları kınamamak lazım.sigarayı bırakamasaydın kızardım sana da ama sonucta seninkisi apayrı bir durum ama yine de bence kendini soğut zorla elinden geleni yap diren derim.

cok haklisin.artik un helvasi deyince yapinca yada yerken ben geleyim akliniza emiiiiiiiiicokacimcoook,bu helva konusunu cikartanida esefle kiniyorum kimdiki ya bunu cikaran :uhm:
elhamla diyolaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile

ben bişi demedim
buarada cidden cok geçmiş olsun kuzum ya kıyamam

Elhamra gelmişşşşşş Şeniz
Özledimmmmm Şeniz

bende senü kısbayanssulusmile
ELHAMRAAsempatiksalakcinni
buyrun benimaklinialirimsmile

canim öyle deme, tedavi olarakda en güzel sey bebegini düsünmek,tedavi bu,onu düsündükce o anda vazgecersin zaten.bende tiryakiydim birgünde aniden biraktim 2 gün falan yemeklerden sonra canim istedi,direndim icmedim.ama sonrasi aklima bile gelmedi.bebegini düsün yeter

Ya bu gerilme varya mahfedyo beni yaaaa Allahımmmmmmmm sana geliyorummmm :çok üzgünüm:

sagol canim cok sükür suanda iyiyim.anlattim melmeacim görüsün

cnm yok zaten sıgara nedır bılmezdımkı ben hıc ıcmedım hayatmda yesılaycıydm buyuk konusmamak gerek dıye bundn dıyorm
sadece cnm cekıyor cnm cekıyor dıyede otrp fosur fosur ıcmıyrm sadece bunu paylştm burda delımıym sıgara ıceyım
ama gercekten zor hamılelık gecırıyorm cnm saka bıyana
burda eglenıp vakıt gecıırıyorm sızlerle ama ılk 4 ay hıcbısı yemedım kustum sureklı, kılo kaybı bıyandan sımdı az az yemeye basldım ama hala kusmaya devam bunun harıcınde agrılrm sızılarımı hıçç dikkate almyrm bilee allhyardımcısı olsun herkesın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…