valla bu iş himalayalara kadar gider :kedi:
benim aksam malzemelerim cok olmus hamurum kıymam falan ben de aksama yapıcam bir daha esim yapsana yarına da dedi zaten cok seviyor un helvası da yapıcam ben de mönüler aynı daemoncuuummm
o zamn ben zahmet etmeyım aksam sıze gelelımkaydirigubbakcemile3
kanaryacım geçmiş olsun kızlar bence aksam 8den sonra ağır yemekler yemeyin hele ki simdi hamileyiz mide spazmı olabilir ne rahatsızlıklar var dikkat edin kendinizee
akannehir
Kanarya cok gecmis olsun ama bence sen hala bir doktora git boyle boyle oldu de bakalim ne diyecek.
Belkide yediginden ictiginden dolayi olmadi baska bir sebebi vardir, Allah korusun tekrarlar.
Kızlar ben yine şişiyorum yaaaaaa :1no2:
Geriliyom böleee ufffff mafoldumben
cok haklisin.artik un helvasi deyince yapinca yada yerken ben geleyim akliniza emiiiiiiiiicokacimcoook,bu helva konusunu cikartanida esefle kiniyorum kimdiki ya bunu cikaran :uhm:
bende ilk zamanlarda hiç aşermedim ama şimdi canım ne görsem istiyor.
ben ölcuyu cok kullanmam canım ya. malzemelrı sayabılrım ancak.
kabak
taze sogan
maydanoz
dereotu bol mıktarda
yumurta
un
tuz,karabıber,pulbıber,nane
bu kadar..
hee arasıra yarımda havuc rendelerım cok guzel olur..
ortaya laf atip cekilmedim ,sflarim cok zor aciliyor canim ondan dolayi gecikiyor cevaplarimkanarya öldün mü bacım
ortaya laf attın kenara çekildin
ne oldu hayırdır niye ölüyordun ??
efet sımdı arkdsım bana yazmıs 22 haftana gırmıssın hala mı aserıyorsun dıye ama 22. Haftama gırdım hala bulantım var ve hergun kusuyorum bu bunyeyle alakalı bişi ozentıyle ilgisizlkle falan deıl
elhamla diyolaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismilecok haklisin.artik un helvasi deyince yapinca yada yerken ben geleyim akliniza emiiiiiiiiicokacimcoook,bu helva konusunu cikartanida esefle kiniyorum kimdiki ya bunu cikaran :uhm:
:roflol::roflol::roflol:
pes ettim ben. sevra sen en iyisi şifreni ver ben msj larına bakayım. sana buradan okurum
cok haklisin.artik un helvasi deyince yapinca yada yerken ben geleyim akliniza emiiiiiiiiicokacimcoook,bu helva konusunu cikartanida esefle kiniyorum kimdiki ya bunu cikaran :uhm:
Elhamra gelmişşşşşş Şeniz
Özledimmmmm Şeniz
buyrun benimaklinialirimsmileELHAMRAAsempatiksalakcinni
canim öyle deme, tedavi olarakda en güzel sey bebegini düsünmek,tedavi bu,onu düsündükce o anda vazgecersin zaten.bende tiryakiydim birgünde aniden biraktim 2 gün falan yemeklerden sonra canim istedi,direndim icmedim.ama sonrasi aklima bile gelmedi.bebegini düsün yeterstellacım cnm sen hiç sigara kullanmadın belli bağımlı olmak hakkaten zor ve sigara bırakabilmk ciddi anlamda tedavi gerektiriyo birden bire bırakılmıyo öyle dışarıdan göründüğü kadar kolay deyil heleki böyle duygusal anlamda çok fazla iniş çıkışların yaşandığı gebelik döneminde bence bir tane sigara bazı dönemlerde içmemekten daha yararlı tansiyonundan tut stresine geniş bir yelpazeyi kaplıyo nikotin yoksunluğu sendromu velhasılkelm hiç kolay deyl
ya sizdede bööle uyuşuk bi haller oluyomu.
mesela öğlen yemeği sonrası şu an gerim gerim gerinmek istiyorum heryerim uyuşmuş gibi.
ama karnım çok gergin, hapşırsam patlıycak sanki,
akşamları da yemek yiyoz, sonra TV karşısında oturduğum yerde uyuyom. Sabaha karşı da tuvalete gidip geri geldiğimde bi daha kolay kolay uyku tutmuyo.
hergün bu süreç yani..
o zamn ben zahmet etmeyım aksam sıze gelelımkaydirigubbakcemile3
gel kuşum süper olurdu valla yakın olsaydık
sagol canim cok sükür suanda iyiyim.anlattim melmeacim görüsünKanaryaaa hayırdır iyimisin? Noldu?
Kız pembik ev lahmacunun tarifini versene.
Annem emekli olmadan önce bir çocuk nöroloğunun yanında çalışıyordu.
Yanlarına yeni doğmuş bir bebek getirmişler, bebek annesini memesini alıyor, sonra bırakıyor, emmek istemiyor.
Kaç gündür aç, biberonla çok az içiyor, sonra onu da itiyor bebek.
Doktor annenin hamileliğinde sigara içip içmediğini sormuş, anne de içiyordum deyince, o zaman şimdi de iç ve bebeğini öyle emzir demiş.
Anne öyle yaptığında bebek annesinin memesine bir yapışmış ki, annem ben böyle birşey görmedim diyor.
Artık kadın hamileliğinde nasıl, ne kadar içmişse ufacık yavruyu da tiryaki yapmış.
evt canım ben de öyle kötü geçirmedim aşermedim de ama dediğin gibi 9 ay boyunca aşeren insanlar var bu bünye ile alakalı bir durum.bence hamile olanları kınamamak lazım.sigarayı bırakamasaydın kızardım sana da ama sonucta seninkisi apayrı bir durum ama yine de bence kendini soğut zorla elinden geleni yap diren derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?