D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #49.081
gel kuşum süper olurdu valla yakın olsaydık
Ya bu gerilme varya mahfedyo beni yaaaa Allahımmmmmmmm sana geliyorummmm :çok üzgünüm:
BENİM DOKTOR ÇATLAKLARA KARŞI
Lierac Phytolastıl Gel
ÖNERDİ. KULLANAN VAR MI?
Kiss 22 haftalik olmussunuz asermemi kalir bu zamana hem hadi aserdin bula bula sigarayimi buldun aserecek güldürdün beni :roflol:
BENDE akşama paçanga böreği kızartcambenim aksam malzemelerim cok olmus hamurum kıymam falan ben de aksama yapıcam bir daha esim yapsana yarına da dedi zaten cok seviyor un helvası da yapıcam ben de mönüler aynı daemoncuuummm
geçen yapmıştım kalanınıda sardım duruyodu onları yapcam yanında da çayycokacimcoook
Ben bu kremden memnun kaldım.
Günde 1 defa kullanıyorum, kaşıntımı da önlüyor. 9kg aldım, Şimdilik çatlak da yok.
pesssss benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkiKız onun zamanı mı var? Benim arkadaş doğuma 1 ay kala rakı aş eriyordu. Bardağa parmağını sokup yarım saat yalıyordu.
Sabaha karşı da tuvalete gidip geri geldiğimde bi daha kolay kolay uyku tutmuyo.
hergün bu süreç yani..
sagol canim.sali kontrolüm var,o zaman söyliyecegim.aynisini bir arkadasimda dedi insaallah kötü birsey degildirallah allah çok ilginçmiş. geçmiş olsun kanarya ama doktoruna sorsana . farklı bir nedeni olmasın bu anlattıklarının.
Sabaha karsi tuvalate gittiginde mi? Sadece sabah mi gidiyorsun sen?
Ben gece kac kere uyaniyorum tuvalet icin bilemiyorum fenalik geldi
kac defa kalkip gidiyorum ona ragmen sabah uyandigimda
sanki butun gece tutmusum gibi patlicak durumda oluyorum tuvalete dar yetisiyorum.
tamam şimdi geri git:hulya:kızlar ben geldim yine
bana mı yapcan sempatiksalakcinnipembikmavı ya senın lahmacunun tarıfını bana maıl atabılrımısın acep...
:roflol:tamam şimdi geri git:hulya:
BENDE akşama paçanga böreği kızartcam
geçen yapmıştım kalanınıda sardım duruyodu onları yapcam yanında da çayycokacimcoook
OOOHH AFYT OLSN BEN alkisalkisalkis BUGNDE KAYINVALIDE DEYIM:)
olmazmı canım özellikle yemeklerden sonra karnımım içi acıyor benimdeSensi naber canım?
Ya şişen sadece 2 kişimiyiz? sizde olmuyomu böle gerilme çatlıycak gibi olma durumu :1no2:
Sensi naber canım?
Ya şişen sadece 2 kişimiyiz? sizde olmuyomu böle gerilme çatlıycak gibi olma durumu :1no2:
ben de bende eee istiyommmmmmmmmmmmmmmhihoyyytpembikmavı ya senın lahmacunun tarıfını bana maıl atabılrımısın acep...
Sensi naber canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?