kızlar doktor bana fetal anomali taraması vermişti. Ayrıntılı ultrasonmuş zaten bu. 140 tl baydık ama herşeyinede bakıldı çok şükür iyiydi herşey 45 dk kadar kaldım ultrasonda doya doya uğurböceğime baktım valla.630 gr olmuş kuzucuğum. Ultrasonda 23+4 çıktıı maşallah.
sagol kardesssssUyyyyhhh geçmiş olsun kardiş...
ben şimdiye kadar bişi kullanmadım henüz çatlak yok ta olmasın diye araştırıyorum. Mustela daha mı iyi ki
BENDE akşama paçanga böreği kızartcam
geçen yapmıştım kalanınıda sardım duruyodu onları yapcam yanında da çayycokacimcoook
ohh afiyet olsun canım
tmmaşk olsun mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
banada atın banada
ben de bende eee istiyommmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
kızlar doktor bana fetal anomali taraması vermişti. ayrıntılı ultrasonmuş zaten bu. 140 tl baydık ama herşeyinede bakıldı çok şükür iyiydi herşey 45 dk kadar kaldım ultrasonda doya doya uğurböceğime baktım valla.630 gr olmuş kuzucuğum. ultrasonda 23+4 çıktıı maşallah.
H.G CNM İİİZ SEN NASILSINNNNNNNNNNNNNNNN DAE BİZE HELVA YAPIYOR AKSAMA LAHMACUN VS VS:dhihoyyyt
SENDE GEL:d
sagol canim.haklisin bir anlik birsey,herkesin cok dikkatli olmasi lazim yerken,icerken,yürürkencanım çok geçmiş olsun ya evet çok dikkat etmek lazım :1hug:
maşallah cnm benmkıde 426 gr dı azmı acaba 22 haftaya göre
sensi naber canım?
Ya şişen sadece 2 kişimiyiz? Sizde olmuyomu böle gerilme çatlıycak gibi olma durumu :1no2:
Kızlar ben yine şişiyorum yaaaaaa :1no2:
Geriliyom böleee ufffff mafoldumben
ya sizdede bööle uyuşuk bi haller oluyomu.
mesela öğlen yemeği sonrası şu an gerim gerim gerinmek istiyorum heryerim uyuşmuş gibi.
ama karnım çok gergin, hapşırsam patlıycak sanki,
akşamları da yemek yiyoz, sonra TV karşısında oturduğum yerde uyuyom. Sabaha karşı da tuvalete gidip geri geldiğimde bi daha kolay kolay uyku tutmuyo.
hergün bu süreç yani..
BENDE akşama paçanga böreği kızartcam
geçen yapmıştım kalanınıda sardım duruyodu onları yapcam yanında da çayycokacimcoook
Kız ukla, paçangaya pastırma koyuyormusun? Ben sosis, salam, pastırma yemiyorum yasak diye ama canım çok istiyor.
bende o kremden kullanıyorum kaşıntılarım ara ara oluyor ama inat ettim elimi sürmüyorum
bunun yanında çatlak oluşmaması için bol bol su içmek lazımmış
bide egzersiz, inşallah mükafatını alırız
Günde 4 lt'den fazla su içiyorum, acaba bu kadarı da zararlı mı diye düşünüyorum. Hani böbrekler açısından. İnşallah olmaz çatlak falan.
pembikmavı ya senın lahmacunun tarıfını bana maıl atabılrımısın acep...
Kız pembik direk gruba atsana, hatta sööyle güzeeeel bir de lahmacun resmi koy, iice acıkalım. cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
maşallah bir hafta önde gidiyor bebişin
benim en son 1 gün öndeydi
22+2 de bu cumartesi ayrıntılı yaptıracağız
500 gr olmuştur heralde :1rolleyes:
sen gülme :1shok:
:roflolEDİM VE KOPTUM BURDA ZATENNN
sagol canim.Allah korusun insaallah birsey yoktur,kendi druma gitmeyi düsünüyorum canim.burada karnaval var kapali oldugu icin gidemiyorum.sali günü kontrolüm var o zaman söyliyecegimKanarya cok gecmis olsun ama bence sen hala bir doktora git boyle boyle oldu de bakalim ne diyecek.
Belkide yediginden ictiginden dolayi olmadi baska bir sebebi vardir, Allah korusun tekrarlar.
Sabaha karsi tuvalate gittiginde mi? Sadece sabah mi gidiyorsun sen?
Ben gece kac kere uyaniyorum tuvalet icin bilemiyorum fenalik geldi
kac defa kalkip gidiyorum ona ragmen sabah uyandigimda
sanki butun gece tutmusum gibi patlicak durumda oluyorum tuvalete dar yetisiyorum.
ohh afiyet olsun canım
maşallahhhhhhhhhhhhkızlar doktor bana fetal anomali taraması vermişti. ayrıntılı ultrasonmuş zaten bu. 140 tl baydık ama herşeyinede bakıldı çok şükür iyiydi herşey 45 dk kadar kaldım ultrasonda doya doya uğurböceğime baktım valla.630 gr olmuş kuzucuğum. ultrasonda 23+4 çıktıı maşallah.
druma sorucam ,sagol canim.sizde dikkat edin kendinize.aa cok ılgınc.
bence bu doktora bı danıs ıkıncı kez oluyor madem baskabı sebebı olabılır.
mide spazmı falan galıba.
aman dıkkat et canım
sagol canimçok geçmiş olsun cnm
yoooo bende oluyooooo şimdi var bile ama 2-3 gündür yemeklerden sonra karnımın patlıyacağı kanısına varıyorummmmmmmmmm
çatlama yok şükür ama onada az kalmıştır çünkü içim dar benimmm
beni mahvediyooooo göbek damarlar başladı çıkmaya kıslarrrr
side varmıııı damarlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?