aynı soru benm aklımda da var.. Nolur yaptırmasak? Dr yaptır demedi :sm_confused:
kıslar eşim aradı hazırlan qeliom dedi..
ben tetanoz aşı olmaya qidiyorum
aynı zamanda sağlık ocağınada kaydolcam
taa ilk hamile kaldığım zamanlarda aramışlardı beni
neyse dua edin korkuom yaa bilmiyorumkismile
hepinize muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pai paiii
:roflol:Kakası koyu renkliler napıyosunuz bakim kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr bebeğime yan yatış yastığı sipariş etmiştim geldiiii
pembik olanındannnn
Kakası koyu renkliler napıyosunuz bakim kaydirigubbakcemile3
slm güzel anneler bende kısmetse mart da doğum yapıcam geçmiş günleri anayım diye bi bakmak istedim topikinize
hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
günler okadar çabuk geçiyorki bi bakmışsınız son haftalardasınız o yüzden hamileliğinizin her günü çok kıymetli her anı çok değerli sona yaklaştıkca tuhaf hislere kapılıyor insan bir yandan az bi zaman kaldı bebeğimi kucağıma alacağım diye sevinirken diğer yandan ona okadar çok alışmış oluyorsunuzki hep orada olsun istiyorsunuz
tekrar hepinize sorunsuz bi hamilelik ve zamanında hayırlı doğumlar dilerimma.s.
Kızlar benim okuduğum kitapta bu durum anlatılıyor kocaya falan gerek yok doğumun yavaş ilerlediği durumlarda kadının göğüs uçları uyarılınca oksitoksin salgılıyormuş yani bunu doktor yada ebe yapıyor doğumu hızlandırmak için ama bu eski bir yöntem zaten şimdi sun, sancı veriliyor zaten suni sancı dedikleri şey serum içindeki oksitoksin hormonu haberiniz olsun.
ben bi tahlil yaptırmaya gidiyorum haberiniz olsun yarım saate gelirim herhalde
bence elevit te yapıyordur demir ilacı da.. bilmiyorumkismile
kızlar sabah uyanabiliyormusunuz ben iyice tembel oldum yatakdan çıkmak istemiyorum
kızlar sabah uyanabiliyormusunuz ben iyice tembel oldum yatakdan çıkmak istemiyorum
iyiyiz beyaz insan. sen neler yapıyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?