- Konu Sahibi daemon
-
- #49.901
Kızlar 4de ayrıntılı ultrason için randevun var.İşim vardı takıp edemedım randevuya yetişeyım dıye.hepiniz duanızı eksık etmeyın lütfen.Görüşürük sonra.Öptüm hepiniziolumunekankayizsmile
ya biraz ayıp olacak ama bişey soracam kakanızın rengi degişdimi kızlar ya özür diliyorum hepinizden resmen siyah yapıyorum kakamı
ben kolayını buldum kızlarrr
ben kızımın adına mail adresi açtımmm
oradan mail gönderdim ilk koçiş deli oldu çok hoşuna gitti
şimdi bana hergün mail atıyor....
bende günlük baba bana bunu al şunu al diye sölüyommmm
istediğim çiçeğinde resmini gönderdim bebekli felan
baba bana doğduğumda bunu gönderirmisin h.gelsin canım kızım diye
dedi kaydirigubbakcemile3e sıkıysa yapmasınnn
gerçi benim koçiş o konuda Allah var ben düşünmeden yapar
canm kullandıgın vitaminle alakalı olabilirya biraz ayıp olacak ama bişey soracam kakanızın rengi degişdimi kızlar ya özür diliyorum hepinizden resmen siyah yapıyorum kakamı
inşallah herşey yolundadır canım merak etmeeKızlar 4de ayrıntılı ultrason için randevun var.İşim vardı takıp edemedım randevuya yetişeyım dıye.hepiniz duanızı eksık etmeyın lütfen.Görüşürük sonra.Öptüm hepiniziolumunekankayizsmile
evetbilmiyorumkismileya biraz ayıp olacak ama bişey soracam kakanızın rengi degişdimi kızlar ya özür diliyorum hepinizden resmen siyah yapıyorum kakamı
ya biraz ayıp olacak ama bişey soracam kakanızın rengi degişdimi kızlar ya özür diliyorum hepinizden resmen siyah yapıyorum kakamı
kızlar 4de ayrıntılı ultrason için randevun var.işim vardı takıp edemedım randevuya yetişeyım dıye.hepiniz duanızı eksık etmeyın lütfen.görüşürük sonra.öptüm hepiniziolumunekankayizsmile
kan değil elevit yapıyor
çünkü....
elevit vücudunuzdaki eksik olan vitaminleri tamamlamakla beraber
fazlalıkları dışarı atmanızı sağlıyor.. kızlar..bayanssulusmile
annesiyle sağlık ocağına gitti :ecrin_bebek:Elhamraaaaaaa nerde Ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bİlen varmı????????????
annesiyle sağlık ocağına gitti :ecrin_bebek:
HIMMMMMM YA BEN TETENOZZZZZZZZ AŞISINI YAPTIRMADIM VE YAPTIRMASAM
NE OLURRRRRRRRRRR:sm_confused:
valla bilmiyom kiHIMMMMMM YA BEN TETENOZZZZZZZZ AŞISINI YAPTIRMADIM VE YAPTIRMASAM
NE OLURRRRRRRRRRR:sm_confused:
CNM BEN ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ HEMEN HEMEN DEMİR HAPI (KAN HAPI)KULLANIYORUMMM VE DEVAMLI ÖLE BENMMMMbilmiyorumkismile
BIRAKTIĞIMDA GEÇİYOOOOO DAHA ÖNCE ELEVİT KULLANMADIMKİİİİİİİaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?