2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
qörüşürüz sevimli hayalet caspeeeeeeeeeeeer opuyorumnanaktan

sağol canımcım evet hastanede şu an kendisi.
aradım iyiymiş rahatladım biraz.

sağol canımcım evet hastanede şu an kendisi.
aradım iyiymiş rahatladım biraz.

gözünaydın canım acil şifalar.canım calısmak istemiyor bugün benim ya.aksam taksime gececektik ama yağmur var oturcaz evimizde anlaşılan belkim sinemaya gideriz tam sinema havası var

ya dün tetanoz aşısı oldum
dün kolumda hep sancılandı
buqünde sanki darbe yemişim qibi ağrıyo
çok ağır bi aşı yaa
aşıyı yaparken felaket yanma oluyo kızlar kolda
eyvahedigeldismile

hehhhh dün akşam tamda karar vermişTİM YAPTIRMAYAAAAAA yine caydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biz bugün de kayınvalidelerleyiz..
birinin bebeği mi olmuş, biri mi evlenmiş ne
zorla bizi de götürüyorlar :mymeka:
yine bu aralar çok sık görüşüyoruz ve yine çok şeye karışmaya başladılar bilmiyorumkismile
yine evlilik öncesi gibi bi arıza çıkacak diye korkuyorum
evi yerleştirirken herşeye karışıyo diye bende şalterler atıp basbas bagırıp evi terketmeye kalkmıştım ya..
sempatiksalakcinni

gözünaydın canım acil şifalar.canım calısmak istemiyor bugün benim ya.aksam taksime gececektik ama yağmur var oturcaz evimizde anlaşılan belkim sinemaya gideriz tam sinema havası var

ayy ne güzel biz de mi sinemaya gitsek ne .güzel filmler var mı acep bilmiyorumkismile

hımmm hatırladım o evi taşıma muhabbetiniziii ay ben de sık görüşmekten korkarım zantennnnn bi sorun çıkcak diyeee ama onlar büyük olmasına rağmennn hiçde kılları kıpırdamazzzzzzzzzzz

bizde bugün gideceğiz kaynanagile. ama 2 hafta oldu görüşmeyeli.
fazla yakınlık iyi olmuyor malesef

hımmm hatırladım o evi taşıma muhabbetiniziii ay ben de sık görüşmekten korkarım zantennnnn bi sorun çıkcak diyeee ama onlar büyük olmasına rağmennn hiçde kılları kıpırdamazzzzzzzzzzz
bizimkiler iyidir allah için yardıcı fln olmaya calışırlar
ama böle aşırı samimiyet olunca dozunu kaçırıyorlar bazen
çocuk gibi fln davranmaya başlıyorlar bana da oğullarına da :mymeka:
herşeyi bilen bir tek onlarmış gibi sanki..
böle azarlar gibi de konuşurlar..
benim de tahammül sınırım bir yere kadardır..
işte evlilik öncesi de böle dolup dolup bir anda patlamıştım..
şimdi bu çocuk muhabbetiyle yine o zamanlara dönecez herhalde

YA bunların biri mi farklı olmaz hepsi mi aynı olur Allahım yarabbbim ya yasakkelime
Benim görümcem antalyadan gelmiş 20 gundur kaynanada kalıyo ve her gece oraya gidiyoruz. İsteğdm kadar tartışayım değişmiyo bu kural :mymeka:

:) sakin ol bebek için ama nedense benim aklımada bizim taşınacağımız zaman geldi ve tüylerim ürperdi . siz yine şanslısnız insanlar evlerinde gidip yatacak bizde herkes şehir dışından geleceği için offfff offfff napacam bilmiyorum birde anneme ve babama sakın eşyaları şunu şuraya bunu buraya koyun diye karışmayın diye sıkı sıkı tembihliyorumda eşimin ailesi nsıl olur bilmiyorum . Üstüen üstelik ya yeni doğum yapmış olacam yada karnı burnunda 9 aylık

benim ailem de son derece pasiftir
öle hiçbişiye zorlamazlar
hiçbişeye karışmazlar..
düşün kadın taşınmamıza yardıma gelecek tamam saolsun
ama öle bi herşeyi ayarlamış ki
benim annem gelemeyecek bize taşınırken yardıma
diyo ki bana
annenle konuş da yemeğe onlara gidelim taşınma günü yorulacaz diyo..
bu durumda ne olacak annem gelemeyecek tabii

off ne yapacam böle herşeye kendi karar veren insanlarla bilmiyorum
yine canım sıkılmaya başladı ya..
bişiy desen ufacık bi laf etsen de alınır gücenir hemen..

evi döşerken duvara bişi asıyodum
ay yamuk asma diye koştu
ben de gülerek benim eviimm yamuk da asarım düz de dedim..
ona bozulmuş, 1 sayfa mail döşemişti bana bilmiyorumkismile

ayy ne güzel biz de mi sinemaya gitsek ne .güzel filmler var mı acep bilmiyorumkismile

ben uğur yücelin filmi var ya ona gitmek istiyorum ejder kapanı'na yani.bunun dışında sevgililer günü diye dün vizyona giren bir romantik komedi var.julia roberts var sanırım oyuncu olarak ama nasıl bir film bir fikrim yok.bir de tanrının kitabı diye bir film var konusu ilginç.aksiyon ve macera bunlar dısında da bende merak uyandıran bir film yok acıkcası.

neyse sen de şimdiden düşünme
zamanı gelince düşünürsün boşver
zor işler valla
çok fazla sabır gerekiyor

BEN VE OĞLUŞUMMMM YıNE BURADAYIZZZZZZZZZZ..........

sağlıkla geldik kızlar...hepinizi özledik....allahıma şükürler olsun ufak tefek şeyler haricinde iyiyiz...

aynen vallahi cnmmm bizimkilerde iyidir hoştur vericidir yerine göreeeeeee
ama gel gelelim samimiyet herşeyi altüst edebilir bazennnn
ALLAH tadınızı kaçırmasın cnmmm çok muhabbet etmemeye çalış bu ara madem sık görüşmek zorundasınızzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…