2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende öle yapmayı planlıyorum :) zaten dediim gibi herkes lehir dışında biz yanlızız sanırım birazda ondan çok müdehale edilmesini sevmiyorum annem babam da olsa :) eeee inan 14 yıl aileden uzak yaşayınca böle oluyor sanırım

çok geçmiş olsun tatlım aramıza yeniden hoşgeldiniizzz sen ve bebekin opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:
ben de kayınbabama kızmıyorum ki kocamda hata ona uyuyor
taşındığımız gün 5 saat banyodaki minicik bir seramikle uğraştı. banyoyuda temizleyemedik tamirini bekledik
en sonunda eşimi çektim kenara kızınca kalktılar yerlerinden. o hafta sinirimden kudurmuştum resmen. o yüzden taşınmak mı tövbe

kızlar allah razı olsun hepinizden...sizi çoooooooooooooooookkkkkkk seviyorum...

çoklu alıntıyı beceremiyorum ....ama hepinize ayrı ayrı teşekkürler....

bazen bu topike bebeğimsiz dönmek aklıma geliyor korkuyordum..ama çok şükür oğluşum içimde........:))))))

inanın her an dua ettim kendime,hastanedekilere,sizlere...

oldu cnm süs köpeğimi aldılar yaufffff
işte fazla görüşmeyince son dönemde
hatta evlendiğimizden beri pek iyiydik
ama şimdi bu taşınma muhabbeti
bebişin eşya muhabbeti derken
yine içiçe girildi
bunlar da başladılar yine
bebek doğunca neler yapacaklar kimbilir
neyse şimdiden sinirimi bozmıcam

BEN VE OĞLUŞUMMMM YİNE BURADAYIZZZZZZZZZZ..........

sağlıkla geldik kızlar...hepinizi özledik....allahıma şükürler olsun ufak tefek şeyler haricinde iyiyiz...

Hoşgeldin mehtap, ii haberlerini duyunca sevindik.

Özgeciğim Allah kolaylık versin, madem o kladar okumuş etmiş, oğlunun mutluluğunu düşünüp susmasını da bilmesi gerekiyor ama demek bunu öğrenememiş.

eee biz de haftaya taşınıyoz işte :kedi: :sinifsinif:

yawru kusum bunlar değişik cins bildiğiniz gibi değil
ipleri biraz sen eline almaya çalış hemen kızarlar alınırlar laf ederler..
sen herşeye hee hee de senden iyisi yok

bu genelde böyledir sen iyiysen karşındaki de iyi olur ne zamanki haksız bisey yapsa itiraz etsen senden kötüsü olmaz.herseye susarsan her yaptığına he derse herkesle gecinirsin zaten ama bu sekilde olmaz tabiki de..

KIZ BAK KAÇ SAATTR TEMZLK YAPIYO BU EVİNİN BÜYÜK OLDUĞUNA
EVİNİN BÜYÜK OLMASI ZENGİN OLDUĞUNA İŞARETTİR delikafadulden delikafadulden
(AY NASIL UYDURDUM GÖRDÜNMÜ kaydirigubbakcemile3)
QUOTE=OZASFA;11571186]zenkin mi zengin miiii barikkkkkkkkkkkk[/QUOTE]

sizin durumlar bizim durumla aynı canım evlenmeden önce sorunlar cıktı sonra ben baktım olmayacak mesafeli olayım dedim 3 sene bitecek masallah diyeyim hic sorun yasamadım.ama simdi bebek olacak yeni baştan başlayacak diye korkuyorum bekleyip görücez bakalımbilmiyorumkismile

mhtp hoşqeldinnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

bozma bozma bak ilerde canını sıkacak çok şey olacak en azından onlara karşı daha dirençli olursun şimdiden üzmeyelim bebişleriiiii
ahanda bizim içinde geçerli aynen yine içiçe girmek üzeriyiz ve kırmızı alarm yanıp duruyooo hadi ALLAH yardımcımız olsunnnnnnnnnn

ben eskiden yakındım baktım görümcem başıma kaldı. her yaz kaynanamlar yazlığa gidip bir de görümcemi üstüme salıyorlar. bir de diyorlardı ki siz gidin bizde kalın. hep beraber pişirir yersiniz
biz evliyiz 2 kişi kalkıp bekar kızın yanına mı gideceğiz. bir de görümcem bir bardak bile kaldırıp koymaz yerine o derece tembeldir.
baktım olmuyor ev aldık uzaklaştık artık. şimdi çok rahatım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…