günaydın kızlaarr...
özge odanızı hiç beğenmedim. senlen küstüm.
sattın bisi.
ulen biz bu takımı aldıgımızda akşamüstü 4 tü..
bananeee...
bide ben baktıkca ban kızıyodun.
kocişim dediki arkadasın haber verseydı bızde gıder alırdık dedi.
böle ucuz seyler buluyo nıe haber vermiyomuş dedi.
bende kötü arkadas o dedim.
haber versem taaa avcılara mı gelcektiniz.
gebertmiyim kocanı..
hem orada birrsürü ucuz şey var, haftaya gidin bakın bence..
kocan beni sinirlendirmesinklava:
haber versem taaa avcılara mı gelcektiniz.
gebertmiyim kocanı..
hem orada birrsürü ucuz şey var, haftaya gidin bakın bence..
kocan beni sinirlendirmesinklava:
Kızlar ya bişey sorcam bebeiş kıyafetlerını 0-3 aylıkmı alıyonuz genelde.Kafayı yıcem nasıl alayım tulumlarını dıye.Bıde pembemavı kot aldım dıyo odamı 0-3 aylık .Bu kıyafet işini ayırt edmıyo benım kafam ya.Ne alacağımı kestıremıyorum bı akıl verın lutfen.Eşimle gıdıyoruz hastane çıkışı çıtçıtlı badyler fılan .Başka nasıl almalıyom ölçüleri neler olmalı.Neye dıkkat etmeleyım soyleyın ya.Çok zor durumdayım bu konuda kafayı yıcem
herkese günaydın. c.tesi bizde detaylıya gittik. herşey yolunda dedi dr. adam çok komikti, bize hayat dersi verdi, çok arayı açmayın 3 sene sonra 2. yi mutlaka yapın, kardeşsiz olmaz diye.
neyse ama bizimki 1 hafta geriden geliyormuş, boyu 28 cm, kilosu 554 gr mış. ama tabii benim aklım bulandı, acaba benim yaptığım birşey yüzündenmi geri kaldı, yoksa ufak tefek mi olacak diye. amannn ne biliim işte kuruntu yaptım.
anlattıgım kısı eger gerek olursa kuvoze dıye bashekıme cıkmıs sormus bashekım demıskı dogumu sabah yapalım sız gıdın bebegı hemen sıgortalatın kuvoz daha ucuza gelır sıze demıs.normalde gunluk 750 tl demısler zaten bashekımede onun ıcın cıkmıs adam.ama neysekı gerek olmamıs kuvoze.ama bu 7 ay once degısmıs olabılır.
Kızlar ya bişey sorcam bebeiş kıyafetlerını 0-3 aylıkmı alıyonuz genelde.Kafayı yıcem nasıl alayım tulumlarını dıye.Bıde pembemavı kot aldım dıyo odamı 0-3 aylık .Bu kıyafet işini ayırt edmıyo benım kafam ya.Ne alacağımı kestıremıyorum bı akıl verın lutfen.Eşimle gıdıyoruz hastane çıkışı çıtçıtlı badyler fılan .Başka nasıl almalıyom ölçüleri neler olmalı.Neye dıkkat etmeleyım soyleyın ya.Çok zor durumdayım bu konuda kafayı yıcem
sağol canım..ben geçmişe bakmadım Karyola takımını almışsın galiba hayırlı olsun canım. Resimler nerde bende bakayım merak ettim ve ne kadara aldın?
heee öyle mi sevgili daeee
senin kocan beni sinirlendiriyo ama.
kocamda seni sinirlendirsin bananee..
bak kocanla seni birbirinize bağlar
ikinizi o aldıgınız mobılyanın ıcıne kilitlerim görürsünüz.
sen haber verseydın gelırdık tabiki.
nie gelmeyelim.
ya haftaya kalmazsa
o zamn sana aldırırım bakalsanaalsanasmile
günaydın kızlarrrrr
cuma gece sabaha karşı bacağım kasıldı gece bağırarak uyandım ama hep bağıryom hem ağlıyommm eşim fırladı yataktan noluyo diye... yarım saat açılmadı bacağımmm hala topallayarak geziyorum yaa çok kötü kaslar resmen acıyor hala magnezyumu sürekli içiyorum ama fayda etmiyo
cnm gunaydın sanada...
gecmiş olsun işte ben her gece bunu yasıyorum eşim acana kdr zaten hayatm kararıyorrr
magnezyum içemyrmben ama baksana sen ıcıyrmussn yıne faydası yokmş acaba egzersızlere falanmı baslamak gerekıyr alaksı varmdrhoş onu yapck dermanmda yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?