2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ya bişey sorcam bebeiş kıyafetlerını 0-3 aylıkmı alıyonuz genelde.Kafayı yıcem nasıl alayım tulumlarını dıye.Bıde pembemavı kot aldım dıyo odamı 0-3 aylık .Bu kıyafet işini ayırt edmıyo benım kafam ya.Ne alacağımı kestıremıyorum bı akıl verın lutfen.Eşimle gıdıyoruz hastane çıkışı çıtçıtlı badyler fılan .Başka nasıl almalıyom ölçüleri neler olmalı.Neye dıkkat etmeleyım soyleyın ya.Çok zor durumdayım bu konuda kafayı yıcem

bananeee...
bide ben baktıkca ban kızıyodun.
kocişim dediki arkadasın haber verseydı bızde gıder alırdık dedi.
böle ucuz seyler buluyo nıe haber vermiyomuş dedi.
bende kötü arkadas o dedim.
ulen biz bu takımı aldıgımızda akşamüstü 4 tü..
haber versem taaa avcılara mı gelcektiniz.
gebertmiyim kocanı..
hem orada birrsürü ucuz şey var, haftaya gidin bakın bence..
kocan beni sinirlendirmesin klava:

herkese günaydın. c.tesi bizde detaylıya gittik. herşey yolunda dedi dr. adam çok komikti, bize hayat dersi verdi, çok arayı açmayın 3 sene sonra 2. yi mutlaka yapın, kardeşsiz olmaz diye.
neyse ama bizimki 1 hafta geriden geliyormuş, boyu 28 cm, kilosu 554 gr mış. ama tabii benim aklım bulandı, acaba benim yaptığım birşey yüzündenmi geri kaldı, yoksa ufak tefek mi olacak diye. amannn ne biliim işte kuruntu yaptım.

Ben bugün yeditepeyi aradım Doğum fiyatlarını öğrenmek için bizim allianz sigortamız olduğunu söyledim normal 3000TL sezeryan 3500 TL üzerinden sigortadan onay alıyoruz dediler Bu paket fiyatıymış doğum + bebeğin ilk kontrolleri .Ayrıca yeni doğan yoğun bakım üniteleri varmış .Eğer bebek prematüre doğarsa SSK karşılayabiliyormuş ama normal doğar ve allah korusun yoğun bakıma veya kuveze ihtiyaç duyulur ise günlük 750 TL ile 1500 TL arasında fiyatlar değişebiliyormuş.

senin kocan beni sinirlendiriyo ama.
kocamda seni sinirlendirsin bananee..
bak kocanla seni birbirinize bağlar
ikinizi o aldıgınız mobılyanın ıcıne kilitlerim görürsünüz.
sen haber verseydın gelırdık tabiki.
nie gelmeyelim.
ya haftaya kalmazsa
o zamn sana aldırırım bakalsanaalsanasmile

ben geçmişe bakmadım Karyola takımını almışsın galiba hayırlı olsun canım. Resimler nerde bende bakayım merak ettim ve ne kadara aldın?

cnm 0-3 ay alman lazım zaten cünkü doğduğunda kücük oluyolar 3-6 ay büyük gelir.hastane çıkışları iyice küçük oluyo onu 2-3 hafta ancak giydirirsin ama oda lazım sonuçta.ben ikisindende aldım.hırka gibi şeylerden 0-3 ay az aldım zaten kıyafet üstüne giycek ve yaza gelcek kaç gece dışarı çıkcakki diye onları 3-6 ay aldım daha çok

endişelenme canım benimde bir hafta geriden takip ediyor. Geç döllenme demişti doktorum.

Ben 1 ay önce aldım bu bilgileri, ama her an herşey değişebiliyor.

günaydın kızlarrrrr
cuma gece sabaha karşı bacağım kasıldı gece bağırarak uyandım ama hep bağıryom hem ağlıyommm eşim fırladı yataktan noluyo diye... yarım saat açılmadı bacağımmm hala topallayarak geziyorum yaa çok kötü kaslar resmen acıyor hala magnezyumu sürekli içiyorum ama fayda etmiyo

ben 0-3 aylıkta aldım 3-6 aylık da. bazı 0-3 aylıkların kesimi büyük oluyor o yüzden onlardan da aldım.
idil babyden hastane çıkışı alacaktım vazgeçtim çünkü abartmıyorum avuç içi kadardı her şeyi. doğunca bile zor giyerdi. gözüne hangisi iyi geliyorsa o bedenden al bence ama 3 aylık fazla alma hemen büyüyorlar.

ben geçmişe bakmadım Karyola takımını almışsın galiba hayırlı olsun canım. Resimler nerde bende bakayım merak ettim ve ne kadara aldın?
sağol canım..
ya uzun uzun yazdım sen bir 10 sayfa fln önceye fln bakabilirsin. dün gecenin son mesajları benim
sempatiksalakcinni

heee öyle mi sevgili daeee
1. ben ne bileyim siz begencek misiniz, taaa kaç km yol nası geleceksiniz
2. sen daha gecen gün demedin mi biz odadan vazgeçtik yatak ve dolap alcam diye aaaaa
3. kızımın odasını begenmediğin için ben senle konuşmuyorum asıl :dilcikar:

cnm gunaydın sanada...
gecmiş olsun işte ben her gece bunu yasıyorum eşim acana kdr zaten hayatm kararıyorrr
magnezyum içemyrmben ama baksana sen ıcıyrmussn yıne faydası yokmş acaba egzersızlere falanmı baslamak gerekıyr alaksı varmdr hoş onu yapck dermanmda yok ama

özge oda takımını almışsın az önce baktım geçmişe
çok güzel canım yağmur bebek güzel günlerde mışıl mışıl yatsın
içinde inşallah

kızlar size tavsiye ayağınıza kramp girince ayak parmaklarınızı dışarı doğru bükün içeri doğru değil. o zaman kramp azalıyor. bende eskiden çok olurdu bunu bir yerden öğrendim ve çok işime yaradı.
tekrardan geçmiş olsun hepinize.

Bıde kızlar bu bebek arabasıyla oto koltuğu başka marka olsa ben oto koltuğunuyengemden alıcamda.Her bebek arabasının içine rahat oturuyomu?yoksa aynı markamı almam gerekıynu yenı almak ıstemıyorum çünkü 6 ay kullanıcak taş çatlasa.Ama farklı marka olsa oto koltuğunu bebek arabasının içine otuttururlen sorun yaşarmıyım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…