2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isim işi zor yaaa...insan bir türlü karar veremiyor...
ben ege,rüzgar,umut arasında kaldım ...

bende ömür koycam dıyorum kocam erkek ıcın cok yumusak ısım sert bi isim olsn dıyor ama ömür dıye sevıyrz hepmz ooo artk kendını avutsn:)

daee nerdesin canım.benim kızımın adını listeye yazarmısın nisa duru olarak ya da duru nisa nasıl oluyor sizce?genelde her yerde ilk isimle hitap ederler de insanlara banka,okul resmi yerlerde yani o acıdan dedim.ben duru istiyorum esim nisa.tam kesin değil ama nisa duru olacak herhalde

güzel bi isim bulsam gidip şimdiden çıkarttırcam kimliğini kaydirigubbakcemile3

benimde annem h.sonu bizdeydi kızım anneannesine hoşgeldin tekmeleri attııdelikafadulden

uzakdalar hepsi..şimdi sırayla gelip bana bakıyolar...

bence en güzeli ege canım.benim de yeğenimin adı opuyorumnanaktan egeden yana oyumu kullanabirim.hem ege insana güzel şeyler çağrıştırıyor.hem de anlamı da cok güzel yüksek ulu yüce demek bölge ve deniz ismi olması dışında.

hoşbulduk canım..saol..iyiyiz..oğluş gece boyu tekmeledi..şimdi uyuyor...:)))
senin kuşun nasıl..
nasıl oluyum cuma gecesi bacağıma kasıldı hala düzelmedi ayağımın üstüne basamıyomm sabahtan beri de karnımın içinde kramplar var:çok üzgünüm:

duru çok daha güzel bencede pembikimm

tşk canım..şu an ege kıyısında oturuyoruz,eşim de bende egeliyiz..:)) anlamı da güzel...
bakalım..kısa olması da benim için önemli...

kızlar ben yemeğe gidiyoö görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…