ya kızlar ben hala isim bulamadım kızışıma :ecrin_bebek:
şaziment nasıbilmiyorumkismile
ay manyak ya zaten karnımda kramplar var ne güldürüyonnn:roflol:şaziment nasıbilmiyorumkismile
ödül koy güzel isim
tandgm butun ödüller cok baaşa:CüvCüv:rılı
isim işi zor yaaa...insan bir türlü karar veremiyor...
ben ege,rüzgar,umut arasında kaldım ...
hoşbulduk canım..saol..iyiyiz..oğluş gece boyu tekmeledi..şimdi uyuyor...:)))selam kuşum hoşgeldin geçmiş olsun bebiş nasılllllllllllllll
bizde bulduk ama bulamadık. nasıl diyeceksin. asya isminde ben ısrarlıyım babamız az daha düşünüyor. o yüzden ismini kimselere diyemedik ve ben bu duruma sinir oluyorum. çünkü kaynanamlar karışıp duruyorlar isim belli değil diyeklava:
benimde annem h.sonu bizdeydi kızım anneannesine hoşgeldin tekmeleri attııdelikafaduldenönümüzdeki 2 ay icinde alırız arkadaslar bu kadar panik olmayın.ben de daha almadım ama cok rahatım.hatta birçok şeyi var eksik arabası,biberon vs vs..sadece kıyafetleri var henüz.onların da coğu annemde.bir sürü eksiği var kızımın.nisanda annemle beraber eksik alışverişine cıkıcaz mahmutpaşa civarına.havuzlu han'a falan gideriz.ordan herşeyi halletmeyi düşünüyorum bebek sekerleri,oda süsü falan hepsini.evvelsi gün arabalara bakıyorduk esimle diyorki eşim babannesi alır arabasını.görücez bakalım dedim.dün aksam ordaydım ukla kadın elini karnıma koydu bekliyor tekme atsın diye.ben de icimden diyorumki sen bebekime hiçbişey alma o da sana tepki versin hınhhh cok daha beklersin harbiden de o elini koyunca atmadı hic cekince atıyor ne eğlendim ne eğlendim dün sormasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
teyze kızımın adı ödül meryem
ömür ciciiiiiiopuyorumnanaktanbende ömür koycam dıyorum kocam erkek ıcın cok yumusak ısım sert bi isim olsn dıyor ama ömür dıye sevıyrz hepmz ooo artk kendını avutsn:)
cnm cok saol
mecburen bakıcı bulcksn artk bıseklde anlşcksn ozmnn
hepımzn ısı zor gerckten
biraz buyuyncde kres falan idare etcz artk para konsunda haklsn aslnda calstıgımıza degmeyeck bebegımzn yannda olmk daha mantıklı ama napalım işte
annenler yaknda diilmi snnde
isim işi zor yaaa...insan bir türlü karar veremiyor...
ben ege,rüzgar,umut arasında kaldım ...
nasıl oluyum cuma gecesi bacağıma kasıldı hala düzelmedi ayağımın üstüne basamıyomm sabahtan beri de karnımın içinde kramplar var:çok üzgünüm:hoşbulduk canım..saol..iyiyiz..oğluş gece boyu tekmeledi..şimdi uyuyor...:)))
senin kuşun nasıl..
duru çok daha güzel bencede pembikimmdaee nerdesin canım.benim kızımın adını listeye yazarmısın nisa duru olarak ya da duru nisa nasıl oluyor sizce?genelde her yerde ilk isimle hitap ederler de insanlara banka,okul resmi yerlerde yani o acıdan dedim.ben duru istiyorum esim nisa.tam kesin değil ama nisa duru olacak herhalde
benimde annem h.sonu bizdeydi kızım anneannesine hoşgeldin tekmeleri attııdelikafadulden
bence en güzeli ege canım.benim de yeğenimin adı opuyorumnanaktan egeden yana oyumu kullanabirim.hem ege insana güzel şeyler çağrıştırıyor.hem de anlamı da cok güzel yüksek ulu yüce demek bölge ve deniz ismi olması dışında.
ömür ciciiiiiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?