kız ben daeye diyom, elh e şikayet ediyom onu, sen niye alınıyon orda kaydirigubbakcemile3
:roflol: gel yiirum alıyımmmm Şenizsen bi beni almadın zaten
beni de al tam olsun sempatiksalakcinni
bende kendı annemden uzagım mecburen kaynvalıdem baakcak ıcım raht etmesede benı zorgunler beklıyor bılıyorummm umarım basedebılrm
ukla diyooobilmiyorumkismileayy ben daha yeni okuyom ç.ok ağrım varrrr
ne odlu kıss
bilmiyorumkismileakannehirsenin kocan beni sinirlendiriyo ama.
kocamda seni sinirlendirsin bananee..
bak kocanla seni birbirinize bağlar
ikinizi o aldıgınız mobılyanın ıcıne kilitlerim görürsünüz.
sen haber verseydın gelırdık tabiki.
nie gelmeyelim.
ya haftaya kalmazsa
o zamn sana aldırırım bakalsanaalsanasmile
ben aldımmbilmiyorumkismile
bende kendı annemden uzagım mecburen kaynvalıdem baakcak ıcım raht etmesede benı zorgunler beklıyor bılıyorummm umarım basedebılrm
aaaaaaaaaaa bilmiyorumkismileukla diyooo
hani bütün topiğin bebelerine mont alcaktı diyoo
hani nerde diyooo
medela elektikli ve pilli çalışıyo 130 l aldım ben nettenbende alsammı acaba netten alsmsımdıde odesem hangı marka neyı aldnz kızlar yaa bazıları bekle dıyr erken daha dıyr ama
bilmiyorumkismileakannehir
Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler
iyiyiz mehtap sen nasılsın ??
Kizlar ben merak ediyorum, herkesin bebegine annesi kayinvalidesi falan mi bakicak...bizim kimse yok burda ...bir de oyle merkezi yerde de oturmuyorum, tanidik kimse de yok nasil bulucam ben bakicak bir kimseyi????????????
Bir de kizim olacak ne zaman muzik dinlesem tekmeledigini hissediyorum var mi sizde de oyle biseyler
valla bulamadım resmini odanın ya
bende dün bi ara annemle çıkmıştımm tepe natilus mothercarden bebişime kışlık mont aldık çok cici kırmızı renkte
iyiyiz bizde oğluşla..oğluşun tekmeleriyle şenleniyorum..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?