2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok güzelim, ben de seninle aynı durumdayım, düşünüyoruz valla kara kara noolcak diye

canımcım sağolasınnnn

hayırlı olsun elhamra ne güzel bir bir alıyorsunuz oda takımlarını. benim tembel kocayla ancak kıyafet alabildik bu haftasonu.
mobilyayıda herhalde önümüzdeki 5 sene içerisinde alırız :mymeka:
bizde 5 seneye ancak alırızzzbilmiyorumkismile

efet cnm ya sorma bugun agrım tuttu sag tarfmda sanrm gece ustumu actım
aman kaynvalıdem baakr bakmasınada bıgun teepsı atr bunalıma gırer haydaa ne olck cocuk ozmn ynar doner durumlr ısım zor cnm anlcnn ehehehehe benımkıde evde otur faland emyr baakrz edrz fln dıyor gorcezzz rezılmı etckler vezır mı eheheheh

medela elektikli ve pilli çalışıyo 130 l aldım ben netten

bende bakaym ona yaa ozmn umarm alınca işimi gorurr ya ıhtyc duymazsm dusncesı vr biraz ama calıscm nasılsa kesın ıhtyc duyrm sut gelrse hehehe

güneşim geçmiş olsun...

benimde bebeğime kim bakacak belli değil..bakıcı tutucam büyük ihtimal..burada bulurum birini herhalde...ama maaşımın yarısı gidicek bakıcıya...yol parası falan derken maaşımın büyük kısmı gidicek zaten....çocuğun arada rezil olması da cabası...memurum işten ayrılma durumum da olmaz...

ya kızlar ben hala isim bulamadım kızışıma :ecrin_bebek:

bizde bulduk ama bulamadık. nasıl diyeceksin. asya isminde ben ısrarlıyım babamız az daha düşünüyor. o yüzden ismini kimselere diyemedik ve ben bu duruma sinir oluyorum. çünkü kaynanamlar karışıp duruyorlar isim belli değil diye klava:

bizde 5 seneye ancak alırızzzbilmiyorumkismile

önümüzdeki 2 ay icinde alırız arkadaslar bu kadar panik olmayın.ben de daha almadım ama cok rahatım.hatta birçok şeyi var eksik arabası,biberon vs vs..sadece kıyafetleri var henüz.onların da coğu annemde.bir sürü eksiği var kızımın.nisanda annemle beraber eksik alışverişine cıkıcaz mahmutpaşa civarına.havuzlu han'a falan gideriz.ordan herşeyi halletmeyi düşünüyorum bebek sekerleri,oda süsü falan hepsini.evvelsi gün arabalara bakıyorduk esimle diyorki eşim babannesi alır arabasını.görücez bakalım dedim.dün aksam ordaydım ukla kadın elini karnıma koydu bekliyor tekme atsın diye.ben de icimden diyorumki sen bebekime hiçbişey alma o da sana tepki versin hınhhh cok daha beklersin harbiden de o elini koyunca atmadı hic cekince atıyor ne eğlendim ne eğlendim dün sormasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

cnm cok saol
mecburen bakıcı bulcksn artk bıseklde anlşcksn ozmnn
hepımzn ısı zor gerckten
biraz buyuyncde kres falan idare etcz artk para konsunda haklsn aslnda calstıgımıza degmeyeck bebegımzn yannda olmk daha mantıklı ama napalım işte
annenler yaknda diilmi snnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…