2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl oluyum cuma gecesi bacağıma kasıldı hala düzelmedi ayağımın üstüne basamıyomm sabahtan beri de karnımın içinde kramplar var:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım..bilirim o sıkıntıyı...magnezyum çözüm oldu bana..ama karnım geçmiyor bir türlü benimde...

duru çok daha güzel bencede pembikimm

aynen canım ben de duru yu seviyorum ve zaten duru olacak adı ama esim de kırılmasın diye bir isim daha ekliyoruz fakat onunla da anlastık o da duru dicek hatta alıstırmalara basladık bile.ay bu erkekler cok saf madem duru dicen ne diye baska isim de diretiyorsunkii

Canım benimde iki ismim var nufus kağıdında önde yazan isim resmi isimdir ama ben ikinci ismimi kullanıyorum okulun ilk günü dışında ve bazı resmi isşlemlerde ilk ismimle çağırdıkları için geç algılamam dışında hiç sorun olmadı. O yüzden Nisa Duru da yazdırabilirsin.

benimde annem h.sonu bizdeydi kızım anneannesine hoşgeldin tekmeleri attııdelikafadulden

Benim sıpada ilk defa annanesine hissettirdi kendini benim dışımda kocam çatlıcaktı resmen :) çok güldüm yaaa

Canım boşver kocanın gönlü olsun iki isimin tek avantajı oluyor sınıfta falan seninle aynı ismimden başkalarıda varsa ikinci ismin ayrıştırıcı oluyor. E bu aralar duru -derin -defne ve rüzgar-ateş ve doruk okadar çok kullanılıyorki muhakkak sınıfında adaşı olur. Bizim zamanımızda merve ve tuğçe çoktu bide gökhan - hakan- murat

Canım ben de ana kucağını ucuz bişey aldım, arabayı da cift yönlü alicam, ilk 6 aya kadar bana baksın, 6 ay sonra kızları seyretsin oğlum. yani ana kucağını arabanın içine koymicam.

Minervabs sen ne taraftasın canım?

Ben de oda takimi aldim.. Modoko dan nasil ekliyoruz resmini..evde cektim kotu biraz ama bakalim begenecek misiniz?

Bak sana linkini atıyorum

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (KK'ya resim eklemek ;buyrun arkadaslar ...)

medela elektikli ve pilli çalışıyo 130 l aldım ben netten

Kırma eşini pembik, bir de bence nisa duru daha güzel. Öteki türlü duru sıfatmış gibi oluyor.

cumaya gittim
gelicembilmiyorumkismile

evt canım ama duru güzel dimiii

evt bence de o sekilde hos olmuyor o yuzden sordum ya ztn nisa duru olsun bakalım.nisa ismi de güzel aslında ama tek isim koysak daha iyi olurdu bence

tşk canım..şu an ege kıyısında oturuyoruz,eşim de bende egeliyiz..:)) anlamı da güzel...
bakalım..kısa olması da benim için önemli...

Benim oğlumun adıda Ege olacak :) gerçi her duyan iki akdenizli nereden buldunuz diyor ama :) ben kısa ve soyadına yakışacak bir isim istiyordum . Daha bebeğimiz olmadan isimleri belliydi :) Kızım olsaydı da İpek olacaktı . :)

birde 84 senesinde burcu furyası vardı
bizim sınıfta 3 taneydiler

slm kızlar..
nasılsınız?
yav bu topik benim baya işime yarıyo haa
sizden aşırdığım fikirlerle kocamı mutlu ediyom kaydirigubbakcemile3
mutluluğumuzda sizin de payınız var yani kaydirigubbakcemile3
archi ve ukla sizden esinlenip kurdelalı göbek ve bebişten mail fikirlerini uyguladım da..
dün eşim bana çiçek yaptırıp gelmiş.. ben de göbeeme kırmızı kurdela bağlamıştım aha bu da benim hediyem dedim, önce anlamadı bu ne dedi:)) ben de bebeemizi paket yaptım dedim, çok hoşuna gitti, ondan güzel hediye mi olur dedi Şeniz
geçende de uklanın yazdığı gibi oğluma mail adresi alıp ordan eşime "babacıımmm..seni çok seviyoruummm.." diye mail atmıştım, bugün okumuş cevap yazmış oğluna..sonra beni aradı diyoki "ne güzel ya, gerçekten onla yazışıyomuşum gibi oluyo sanki"..

cidden cok hos ya recepboshayallersmile

adaş olurlar oğluşumla..:))))

ahahaha süper ya kız recep ben bu fikri verdim ama uygulayamadım biliyor musun delikafaduldendelikafadulden
dün alışverişe çıktık zaten akşama doğru geldik eve o yorgunlukla ne kurdela gördüm ne koca ne sevgili. yattım valla.
işe yaradığına sevindim ama sırnaşık şey

olsun sen de doğumda bebeği paket yaptırırsın delikafadulden

güzel bi isim bulsam gidip şimdiden çıkarttırcam kimliğini kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
valla ya şimdiden çıkarsak kimliği olmuyor mu??
kaynanamda diyor soyadına uygun isimler mi düşünüyorsunuz. dedim yoo zaten ilerde evlenecek soyadımı kalacak kızın dedim.
diyo öyle de olunca güzel olur.
ee bee kadın madem güzel olurdu da 2 tane evladın var sen niye soyadına uygun isim koymadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…