valla ben bir kat merdiveni zorla çıkıyomKızlar sizn de hareketleriniz ağırlaştı mı? Eskisi kadar hızlı hareket edebiliyor musunuz? Ben kendimi çok çaresiz hissetmeye başladım. Koltuktan kalkmak bile uzun süre almaya başladı. Yürürken çabuk yorulmaya başladım.
kıs not al dr soracaklarını unutma sor mutlaka
sağol tatlım benden size tavsiye iyiyim deyip kendinizi yormayın sakın ve yediklerinize giydiklerinize dikkat edin.bilmiyorumkismile
kıss sevra senin niye tickerin ve avatar resmin yok yaww:uhm:
yewrum dr banada aynı şekilde eskiden evlerde doğum olurmuş sağlıksızbenim doktor tetanoz aşısını gereksiz buluyormuş yapmadı.
evde kendi kendine doğum yaparsan, makas paslı olur, sağlıksız ortam olur diye yapılıyormuş tetanoz, ben gerek görmüyorum dedi.
Napsamki
bende geçen sene maltepeden taşındım. minibüs yolundaki carefour un orada oturuyordum. özledim oraları :1no2:
ne boyunu biliyorum ne kilosunu biliyorum ben sorarsam sölüyolar bende unutuyorum gitmeden aklımda oluyo gidip usg de bebeği görünce heyecandan bişi kalmıyo evet bu kez not alcam sorcaklarımı
ne boyunu biliyorum ne kilosunu biliyorum ben sorarsam sölüyolar bende unutuyorum gitmeden aklımda oluyo gidip usg de bebeği görünce heyecandan bişi kalmıyo evet bu kez not alcam sorcaklarımı
kaydirigubbakcemile3:bbo:ne yaptın ukla ya böyle soru sorulur mu.
sevra daha özel msjlarına bakmayı beceremedi. birde işin içine tickerla avatar girerse ben istifa ederim kk dan sempatiksalakcinni
yewrum dr banada aynı şekilde eskiden evlerde doğum olurmuş sağlıksız
şimdi sen bilirsin bence gerek yok deedi ama ben gittim yaptırdım bunun sonrasıda var doğumdan sonra bile tetenoz sonrası ölüm olabilirmiş allah korusun
:) bize çok yakın :) keşke burada oturuyor olsaydın ne yazık ki benim bir kişi bile tanıdığım yokeşim akşam gelene kadar hapis gibi hissediyorum kendimi özellikte bebekten sonra . Eskiden okul iş derken hiç etrafımda kimse olmadığını fark etmemişim . Arkadaşlarımın hepsi çalışan olunca zor oluyor
:) bize çok yakın :) keşke burada oturuyor olsaydın ne yazık ki benim bir kişi bile tanıdığım yokeşim akşam gelene kadar hapis gibi hissediyorum kendimi özellikte bebekten sonra . Eskiden okul iş derken hiç etrafımda kimse olmadığını fark etmemişim . Arkadaşlarımın hepsi çalışan olunca zor oluyor
yewrum dr banada aynı şekilde eskiden evlerde doğum olurmuş sağlıksız
şimdi sen bilirsin bence gerek yok deedi ama ben gittim yaptırdım bunun sonrasıda var doğumdan sonra bile tetenoz sonrası ölüm olabilirmiş Allah korusun
yok ya standart galiba ama ben almıycam bilmiyorumkismilegunaydın hanımlar bısey sorcam kuvet alırken aramamız gereken bır ozellık varmı.yoksa hepsı aynımıdır.
gunaydın hanımlar bısey sorcam kuvet alırken aramamız gereken bır ozellık varmı.yoksa hepsı aynımıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?