yewrum dr banada aynı şekilde eskiden evlerde doğum olurmuş sağlıksız
şimdi sen bilirsin bence gerek yok deedi ama ben gittim yaptırdım bunun sonrasıda var doğumdan sonra bile tetenoz sonrası ölüm olabilirmiş Allah korusun
malesef buralarda benimde tanıdıklarım pek fazla yok orada olsam ne güzel görüşürdük.
iş hayatını başlayınca kimse kimseye zaman ayıramıyor malesef.
yaptır canım riski yok zatenselam kızlarrr...ay benim doktorumda bişi demedi tetenoz aşısı için,bende unuttum sormaya.bilmiorum yaptırsammı kafama göre
E öyle ama ben kendimi ii hissetmiyorum dediğimde de iice kötü olmaya başlıyorum. Sanki psikolojik olarak kendimi bırakıyorum. O yüzden de sürekli kendimi bomba gibiyim, maratona bile katılabilirim diye telkin ediyorum.
kıss sevra senin niye tickerin ve avatar resmin yok yaww:uhm:
ben özele gidiyorum ama ben mahallenin sağlık ocağında yaptırdım özelde yokduhadi ya,
aynı hastanedemi oldun başka yerdemi o zaman?
Selam milletttttttttttttttt
Noldu bizim liste düzeldimi?
yok ya standart galiba ama ben almıycam bilmiyorumkismile
gunaydın hanımlar bısey sorcam kuvet alırken aramamız gereken bır ozellık varmı.yoksa hepsı aynımıdır.
benimde yokkk
Canım sen hamilelik yüzünden mi evdesin?
hadi görüşelim yerimseniben
ya ben alayım diyodum geçen abimlerle alışveriişe çıktıknedenkıne
ben bazen hamile olduğumu unutuyorum evde iş yaparken halimi görsen anlardın demek istediğimi kaydirigubbakcemile3 allaha şükür sorunsuz gecti 5 ay..o acıdan sanırım rahat davranıyorum biraz da.ama yine de kendimize 2 kat daha fazla dikkat etmek lazım.
ne yaptın ukla ya böyle soru sorulur mu.
sevra daha özel msjlarına bakmayı beceremedi. birde işin içine tickerla avatar girerse ben istifa ederim kk dan sempatiksalakcinni
SLM KANKİMMM DUZELM,İŞ DUZLMİŞ HEPICIGIMIZIN GÖZU AYDINN:)
bilmiyorumkismile:uhm:aaahhh ahh tickeri yapmayı beceremedim resme gelince bu p.c hiçbişi açmıyo hiçbişi yüklemiyo resim falan birçoğunu göstermiyo hastane p.c hepsi yasaklı onun için yok benim hiçbişim.mafoldumben
ben özele gidiyorum ama ben mahallenin sağlık ocağında yaptırdım özelde yokdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?