2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım nerde buluruz pekı bu ozellıklerdekı kuvetı bılgın varmı

aynen ya koca apartmandada bi allahın kulu yok slm versen bi dahakine tanımıolar,genelide çalışan zaten..kös kös oturuorum bende akşama kadar

Sanırım bu durumda çocuktan çocuğa ve kişiden kişiye değişen bişey benim yeğenim 16 aylık küvette yıkanıyor hala bayılıyor küvette oynamaya zaten. Ayrıca bir arkadaşımın evindeki banyo duşakabindi sırf oğlu küvette yıkanmayı seviyor ve öyle yıkanıyor diye küvet yaptırdı banyoya 2 yaşına kadar o küvetin içine bebek küvetini koyuyordu oğlu uynuyordu şimdide normal küvetin içinde oynuyor dediğim gibi değişen bi durum bu.

saol canım.benim de aynenher işimi yemeğimi basından beri kendim yapıyorum ve de çalışıyorum dediğin gibi.allah yardım ediyor bir sekilde işte.hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin allah insallah

aynen ya koca apartmandada bi allahın kulu yok slm versen bi dahakine tanımıolar,genelide çalışan zaten..kös kös oturuorum bende akşama kadar

walla öle yan komşum bizimle aynı asansöre binmiyor . Çok ilginçler . bir iki tanesiylede kapıda asansörde konuşuyoruz

bu bebeklerinde gönlünü etmek ne zor iş. en iyisi herşeyi doğduktan sonra almak. sonra elimizde patlamasın

kızlarr kızımın ismini tuğçe koyucaz...nasıl isim sizce,kaynanamlar atak yapmadan karar verelim dedim,abuk sabuk bişi çıkartırlardı yoksa

saol canım nerde buluruz pekı bu ozellıklerdekı kuvetı bılgın varmı

Eminönünde var hemde heryerden daha ucuz e-bebekte baktım ben 50-60 tl di eminönünde içinde kendinden oturtma yeri olmayanlar 9 TL. Ama çok vaktim yoktu ayrıntılı bakamadım kendinden oturtmalı olan bulamadım orda ama kesin vardır.Kveti yerleştireceğin demirde ayrı satılıyor onlarda 20 TL

walla öle yan komşum bizimle aynı asansöre binmiyor . Çok ilginçler . bir iki tanesiylede kapıda asansörde konuşuyoruz

ay aynısı yoksa biz aynı apt.damı oturuoruz

karşımdakide yaşlı onlada kafa dengi değilim,asansördede görüolar hamile olduğumu insan arada uğrar beee

Geçmiş olsun canım, risk olunca evde olmak en iiyisi.

Kız ukla nerde yıkaycan bebişi anlamadım ben hala, duşun altına mı sokacan?

Doğru diyorsun canım, bebişleri unutmadan ama kendimizi de çok boş bırakmadan iş yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…