- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #52.261
canımıza yazık arkadaşlar keyfimize çalışmıyoruz hepimizin paraya ihtiyacı var ama bazen kendime de acıyorum çok hırpalanıyoruz hamileliğimizin tadını bile çıkaramıyoruz.
çaktırmayın bende arayacağım ama doğum iznim bitince önce şuanki işyerime dönücem bi yandanda iş arayacağım
rabbim yardımcın olsunnn sen devam etmeyi düşnüyorsunn eğer bende düşünsem senin gibi yapardımmm
canımıza yazık arkadaşlar keyfimize çalışmıyoruz hepimizin paraya ihtiyacı var ama bazen kendime de acıyorum çok hırpalanıyoruz hamileliğimizin tadını bile çıkaramıyoruz.
ay ay ne kdr güsel olurrr delikafaduldenÖzgee sana oda versiner hastanede süit olsun ama sen böyle pijamanla falan rahat rahat yat tv de açık bide laptop ohh bide telsiz telefon işlerini öyle yap olmazmıııı ohaoldumsmile
niye babaeskiye postalamışlar yaw sempatiksalakcinnicivil bebeden alışveriş yaptım. kargomu babaeskiye postalamışlar hay allahım ya şansa bak
niye babaeskiye postalamışlar yaw sempatiksalakcinni
cnm benim kıyafetlerin üzerinden bile belli oluyo ama sadece eşim konuşunca :ecrin_bebek:Desene şimdiden babaya düşkün olacak. Ne güzel bizimkinin eli göbeğimde geziyor ama yok hissedemiyor hala.
doğduktan sonrada aynı olcak çocuk 3 yaşına gelince bu baban diyebilcem boshayallersmile ses kayıt cihazımı alsam başka neye kaydedilirki bilmiyorumkismileOf biz bu doyumsuzlara bi çare???
Canım herhalde benim midemle boğaz arasındaki mesafe mersahla ölçülecek gibi, ne yesem alacak gibi. O doluluk hissi kayıp.
Madem eşin uzun süre yanında olmayacak bence eşinin sesini mutlaka kaydet ve dinlettir, doğduktan sonra sesleri tanıyorlarmış, bebek bu komşu mu demesin sonra. Ama sakın kaydettiğin cihazı karnına yaslama, arada mesafe bırak. Hele de telefon ise.
bende senin gibiydim çikolata yemeyen insandım şimdi çikolata canavarı oldum
ne güzel kıymetini bil, benim eşim bebekle hiç ilgilenmiyor.sürekli ben aralarında bağ kurmaya çalışıyorum karnımı elletiyorum ama pek ilgilenmiyor.
sanırım doğunca bebeğin farkına varacak
:roflol:bir bilebilsemkaydirigubbakcemile3 babaeskiye mi gitsem ne yapsam hemde değişiklik olur.
ya senın kocanda calısmana takmıs kafayı bari hamıleyken sana bıraksa fıkrını doktorada mızmızlanırsın canım artık cok sızlanrsın dayanamıyrm agrım cok falan fılanyok benim yerime kimseyi almayacaklar.
içerdekiler idare edecek yerimi.
pozisyonum beni bekleyecek yani. off valla.
ben 35. haftada fln cıkacam ancak.
kocam da izin vermiyo zaten 32de fln çıkmama..
normalde yasal olarak en fazla 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz, yani doğumdan 3 hafta öncesine kdr.
işte ben dr.la da konuşup 35 de fln çıkacam.
hastanede çalıştığım için dr. u kafalamam da çok kolay olmayacak ama kafalarım herhalde..sempatiksalakcinni
çünkü genel müdürüm fln ee sonuna kadar çalışırsın hastanedesin nasıl olsa diyorlar eyvahedigeldismile
maşalllah bize cnm senın hastaneyemı gelsem doguma bendeeeaynı gidiyoruz ikimizde maşallahhh
Kızlar bebeğimin odası için fikir ararken bulduğum güzel odaları buraya ekledim.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-odalari-icin-15.html
kocamın gözünü para bürümüş de ondan sempatiksalakcinniya senın kocanda calısmana takmıs kafayı bari hamıleyken sana bıraksa fıkrını doktorada mızmızlanırsın canım artık cok sızlanrsın dayanamıyrm agrım cok falan fılan
kocamın gözünü para bürümüş de ondan sempatiksalakcinni
şimdi bir sürü masraf da var ya sempatiksalakcinni
ama doktora mızmızlanacam tabii ayıpsınn sempatiksalakcinni
bu arada ben iznimi 4 aydan 5 aya tamamlıcam kızlar. +15 gün yıllık izin alacam, sonra bir 15 gün de ücretsiz fln alacam.
daha da uzatamam kocam beni gebertirrr
Ne alaka yaaww. Neyse babaeski yakın neyseki Van'a felan gitseydi daha çook beklerdin.civil bebeden alışveriş yaptım. kargomu babaeskiye postalamışlar hay allahım ya şansa bak
15 gün ücretsiz izinden kocanın haberi var mı yoksa hayal misempatiksalakcinnikocamın gözünü para bürümüş de ondan sempatiksalakcinni
şimdi bir sürü masraf da var ya sempatiksalakcinni
ama doktora mızmızlanacam tabii ayıpsınn sempatiksalakcinni
bu arada ben iznimi 4 aydan 5 aya tamamlıcam kızlar. +15 gün yıllık izin alacam, sonra bir 15 gün de ücretsiz fln alacam.
daha da uzatamam kocam beni gebertirrr
benim de vardı canımkızlar ya mantar için vajinadan fitil verdi doktor zalain bide krem kullanan varmı korkuyorum bebişime sakıncası olurmu diye gebelik kategorisi C napıyım bilmiyorm
Ne alaka yaaww. Neyse babaeski yakın neyseki Van'a felan gitseydi daha çook beklerdin.
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?