- Konu Sahibi daemon
-
- #52.241
benimde nisan başı gibi başlıycak yasal iznim.İşyerimden memnun olmadığımı doktoruma söyledim rapor yazarız bebek önde gidiyor diye 1-2 hafta önce çıkabilirsin demişti. Bakalım bende dayanabildiğim yere kadar dayanıcam ya mart sonu ya nisan sonu ayrılıcam.Nisan sonu ayrılmam maddi açıdan beni rahatlatıcak ama manevi olarak çökertecek. Bakalım durum neyi gösterecek.iş iş işşş yoğundu bir süree özledim valla hepinizi bu arada martın sonu nisanın başı ayrılıyorumi şten doğum iznime çıkıyorum normalde 20 nisan ama erken çıkıyorum benn yerime eleman alındı ona gösterdim herşeyiii içim rahattt sonra hazırlıklaramı başlıcammmm inşallahhh
Demekki haftaya annemi sürükleye sürükleye doktora götürmem lazım torunun seni özlemiştir diye
bende öyle kaynanamı götürmüştüm doktora. doktor benim dediklerimin aynısını diyince daha da bana laf etmedi.
arada götürmek lazım, doktor 2 kere kızınca daha sesleri çıkmıyor aklinialirimsmile
ben de izne çıkmak istiyorum yaaa mafoldumben
işte nisanın 2 sinde ayrılcam normalde 20 nisandaa tabi dönmücem geriye hem kariyer için doğru yerde değilim alacağım şeyi aldım şuanki durumumdan daha fazla ilerleyemem hemde biraz bebeğime bakcam öyle döncem işim hazır zatenn başlıyacağım yer ama gözümde çok büyüyor işler artık hareket edemiyorum doktor pehriz verdii bir an önce çıkayım iznee dee yapayım yapacaklarımı.
benimde nisan başı gibi başlıycak yasal iznim.İşyerimden memnun olmadığımı doktoruma söyledim rapor yazarız bebek önde gidiyor diye 1-2 hafta önce çıkabilirsin demişti. Bakalım bende dayanabildiğim yere kadar dayanıcam ya mart sonu ya nisan sonu ayrılıcam.Nisan sonu ayrılmam maddi açıdan beni rahatlatıcak ama manevi olarak çökertecek. Bakalım durum neyi gösterecek.
Demekki haftaya annemi sürükleye sürükleye doktora götürmem lazım torunun seni özlemiştir diye
[
iş iş işşş yoğundu bir süree özledim valla hepinizi bu arada martın sonu nisanın başı ayrılıyorumi şten doğum iznime çıkıyorum normalde 20 nisan ama erken çıkıyorum benn yerime eleman alındı ona gösterdim herşeyiii içim rahattt sonra hazırlıklaramı başlıcammmm inşallahhh
anamm izin zamanları mı yaklaşıyor eyvahedigeldismile bende keşke izinden sonra bebeğime bakabilsem ama nerdeee çalışacağım mecburen
bende haziranın başında izne çıkmayı düşünüyorum. zaten haziranın sonunda doğumun olacak. 37. haftaya kadar sağlığım el verirse çalışmayı düşünüyorum
ben de izne çıkmak istiyorum yaaa mafoldumben
bana doktor rennie dua diye şurup verdi mide yanmam için o kadar güzelki hemen rahatlıyorummm kan hapı+ demir+akıntı için jel+bide şurup çok şükür iyiyim artık
yok benim yerime kimseyi almayacaklar.slm kızlarrrrrrrrr.......
bişey olmaz meloşuum ya yeriz yürürüz sonra da kaydirigubbakcemile3 buluşmaya bir aksilik olmazsa gelicem canım.midem yanıyor bugün de sizde debasladımı erkenbasladı bu yanmalar bilmiyorumkismile
hyrlısı olsun cnm ben daha ızne ayrılma hayallerı kuramıyorum cunku calısabıldıgım kadar calısmam gerekıyor bakalım nezaman şafaka bende:)
işte benimde niyetim nisanın 20 sine kadar çalışmaktı en azından o alacağım parayla birşeyler yaparım dedim ama yok çok ağırlaştımm gözümde büyüyorr hazırlıklar filann fazla yürüdümmü belim kopuyorr 18 gün önceden çıkıp nisan full evimle ilgilenip mayısda keyif yapmaki stiyorum işte alış verişmiş yürüyüşmüş yatmakmış ayy çalıştımgün sürecinde anlayamadım hamilelği sabahın köründe gel akşam git bir hafta sonu yetmedi
hyrlısı olsun cnm ben daha ızne ayrılma hayallerı kuramıyorum cunku calısabıldıgım kadar calısmam gerekıyor bakalım nezaman şafaka bende:)
amanın naptın be güzelimm nasıl dayancan yaa erken doğurursan benim tahmini doğum tarihim 15 haziran ama ailem tutturdu 30 mayısda doğurursun diyee erken doğum riskni her zaman aklımızda tutmak lazımm
Bana kalsa bende şimdi çıkarım işten zaten burda çalışmıycam doğumdan sonra. Çok yıprattı beni burası önceden ayları sayıyordum şimdi günleri sayıyorum nisan gibide saatleri saymaya başlarım heralde.
+1 valla bende bıktımBana kalsa bende şimdi çıkarım işten zaten burda çalışmıycam doğumdan sonra. Çok yıprattı beni burası önceden ayları sayıyordum şimdi günleri sayıyorum nisan gibide saatleri saymaya başlarım heralde.
yok benim yerime kimseyi almayacaklar.
içerdekiler idare edecek yerimi.
pozisyonum beni bekleyecek yani. off valla.
ben 35. haftada fln cıkacam ancak.
kocam da izin vermiyo zaten 32de fln çıkmama..
normalde yasal olarak en fazla 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz, yani doğumdan 3 hafta öncesine kdr.
işte ben dr.la da konuşup 35 de fln çıkacam.
hastanede çalıştığım için dr. u kafalamam da çok kolay olmayacak ama kafalarım herhalde..sempatiksalakcinni
çünkü genel müdürüm fln ee sonuna kadar çalışırsın hastanedesin nasıl olsa diyorlar eyvahedigeldismile
erken doğum şimdi aklıma gelmiyor tabi doktor ne der bilemiyorum. ama çalışabildiğim en son güne kadar çalışıp diğer izinlerimi doğumdan sonrasına kullanmayı planlıyorum
yok benim yerime kimseyi almayacaklar.
içerdekiler idare edecek yerimi.
pozisyonum beni bekleyecek yani. off valla.
ben 35. haftada fln cıkacam ancak.
kocam da izin vermiyo zaten 32de fln çıkmama..
normalde yasal olarak en fazla 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz, yani doğumdan 3 hafta öncesine kdr.
işte ben dr.la da konuşup 35 de fln çıkacam.
hastanede çalıştığım için dr. u kafalamam da çok kolay olmayacak ama kafalarım herhalde..sempatiksalakcinni
çünkü genel müdürüm fln ee sonuna kadar çalışırsın hastanedesin nasıl olsa diyorlar eyvahedigeldismile
erken doğum şimdi aklıma gelmiyor tabi doktor ne der bilemiyorum. ama çalışabildiğim en son güne kadar çalışıp diğer izinlerimi doğumdan sonrasına kullanmayı planlıyorum
+1 valla bende bıktım
doğumdan sonra başka yer arayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?