2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde nisan başı gibi başlıycak yasal iznim.İşyerimden memnun olmadığımı doktoruma söyledim rapor yazarız bebek önde gidiyor diye 1-2 hafta önce çıkabilirsin demişti. Bakalım bende dayanabildiğim yere kadar dayanıcam ya mart sonu ya nisan sonu ayrılıcam.Nisan sonu ayrılmam maddi açıdan beni rahatlatıcak ama manevi olarak çökertecek. Bakalım durum neyi gösterecek.

bende öyle kaynanamı götürmüştüm doktora. doktor benim dediklerimin aynısını diyince daha da bana laf etmedi.
arada götürmek lazım, doktor 2 kere kızınca daha sesleri çıkmıyor aklinialirimsmile
Demekki haftaya annemi sürükleye sürükleye doktora götürmem lazım torunun seni özlemiştir diye
[

ben de izne çıkmak istiyorum yaaa mafoldumben

ee anlaş sende yerine birini aldılarmı senin geçic bir süree valla beni idare etceklerr ben 18 gün erken çıkcamm zaten temsili benim ödenek alayım diye ağustosda çıkışım olcak başka hedeflerm varr

anamm izin zamanları mı yaklaşıyor eyvahedigeldismile bende keşke izinden sonra bebeğime bakabilsem ama nerdeee çalışacağım mecburen
bende haziranın başında izne çıkmayı düşünüyorum. zaten haziranın sonunda doğumun olacak. 37. haftaya kadar sağlığım el verirse çalışmayı düşünüyorum

işte benimde niyetim nisanın 20 sine kadar çalışmaktı en azından o alacağım parayla birşeyler yaparım dedim ama yok çok ağırlaştımm gözümde büyüyorr hazırlıklar filann fazla yürüdümmü belim kopuyorr 18 gün önceden çıkıp nisan full evimle ilgilenip mayısda keyif yapmaki stiyorum işte alış verişmiş yürüyüşmüş yatmakmış ayy çalıştımgün sürecinde anlayamadım hamilelği sabahın köründe gel akşam git bir hafta sonu yetmedi

hyrlısı olsun cnm ben daha ızne ayrılma hayallerı kuramıyorum cunku calısabıldıgım kadar calısmam gerekıyor bakalım nezaman şafaka bende:)

amanın naptın be güzelimm nasıl dayancan yaa erken doğurursan benim tahmini doğum tarihim 15 haziran ama ailem tutturdu 30 mayısda doğurursun diyee erken doğum riskni her zaman aklımızda tutmak lazımm

ben de izne çıkmak istiyorum yaaa mafoldumben

yok oyle yaa maa, ne güzel işte çalışanlar destek oluyoruz birbirimize. Bak evde olan uykuculara, saat kaç oldu hala ses seda yok.

bana doktor rennie dua diye şurup verdi mide yanmam için o kadar güzelki hemen rahatlıyorummm kan hapı+ demir+akıntı için jel+bide şurup çok şükür iyiyim artık

Benim öyle dayanılmayacak gibi değil henüz, mümkün olduğu kadar ilaç almiim diyorum

slm kızlarrrrrrrrr.......
yok benim yerime kimseyi almayacaklar.
içerdekiler idare edecek yerimi.
pozisyonum beni bekleyecek yani. off valla.
ben 35. haftada fln cıkacam ancak.
kocam da izin vermiyo zaten 32de fln çıkmama..
normalde yasal olarak en fazla 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz, yani doğumdan 3 hafta öncesine kdr.
işte ben dr.la da konuşup 35 de fln çıkacam.
hastanede çalıştığım için dr. u kafalamam da çok kolay olmayacak ama kafalarım herhalde..sempatiksalakcinni
çünkü genel müdürüm fln ee sonuna kadar çalışırsın hastanedesin nasıl olsa diyorlar eyvahedigeldismile

bişey olmaz meloşuum ya yeriz yürürüz sonra da kaydirigubbakcemile3 buluşmaya bir aksilik olmazsa gelicem canım.midem yanıyor bugün de sizde debasladımı erkenbasladı bu yanmalar bilmiyorumkismile

aman kızlar daha bulantım gecmeden yanmalarımmı baslıcakkbilmiyorumkismilemafoldumben

hyrlısı olsun cnm ben daha ızne ayrılma hayallerı kuramıyorum cunku calısabıldıgım kadar calısmam gerekıyor bakalım nezaman şafaka bende:)

Bana kalsa bende şimdi çıkarım işten zaten burda çalışmıycam doğumdan sonra. Çok yıprattı beni burası önceden ayları sayıyordum şimdi günleri sayıyorum nisan gibide saatleri saymaya başlarım heralde.

amanın naptın be güzelimm nasıl dayancan yaa erken doğurursan benim tahmini doğum tarihim 15 haziran ama ailem tutturdu 30 mayısda doğurursun diyee erken doğum riskni her zaman aklımızda tutmak lazımm

erken doğum şimdi aklıma gelmiyor tabi doktor ne der bilemiyorum. ama çalışabildiğim en son güne kadar çalışıp diğer izinlerimi doğumdan sonrasına kullanmayı planlıyorum

aynenn yaaaaa çıksamdaa iznee hamileliğimi yaşasamm inşallahhh

+1 valla bende bıktım
doğumdan sonra başka yer arayacağım

Özgee sana oda versiner hastanede süit olsun ama sen böyle pijamanla falan rahat rahat yat tv de açık bide laptop ohh bide telsiz telefon işlerini öyle yap olmazmıııı ohaoldumsmile

erken doğum şimdi aklıma gelmiyor tabi doktor ne der bilemiyorum. ama çalışabildiğim en son güne kadar çalışıp diğer izinlerimi doğumdan sonrasına kullanmayı planlıyorum

rabbim yardımcın olsunnn sen devam etmeyi düşnüyorsunn eğer bende düşünsem senin gibi yapardımmm

canımıza yazık arkadaşlar keyfimize çalışmıyoruz hepimizin paraya ihtiyacı var ama bazen kendime de acıyorum çok hırpalanıyoruz hamileliğimizin tadını bile çıkaramıyoruz.

akıntı için jel kullanan varmı aranızdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…