benim de geçen burger king milkshake krizim tuttu, neyse ki akşamına aldık sempatiksalakcinnigecen dondurmakrızım benmde tutmuştu almadı kcoam almadı en sonnda dayanamdı mınck bişialmş gelmş
senin doktorun bir tuhaf zaten. sen kilo almasan bile bebeğin suyuydu plesantasıydı kendisiydi derken nereden baksan 3 kilo alman lazım.
BEN DOKTORUMA SIKAYETTE BULUNDUM AGRILRMDN OTURMYRM KALKAMIYORM YURUYEMEIYRM ODA KIZDIII COK KILO ALMSSN ONDNDIR DIYE BENDE ANLAMADIM BENM DOKTORU OYSAKI EHRKES MEMNUN DENENMIS TECRUBE EDILMIS BIR DOKTRDUAMA BUARALR KIZDIRYR BENI klava:
RAHATLIGIDA OLDURCEK HERSEYE NORMAL NORMAL GECER GECER EEE NE GUNE DURUYN SEN BE ADAM KENDIMI DE KENDIM DOGURTURM OZAMNN NORMALLLklava: klava:
benim de geçen burger king milkshake krizim tuttu, neyse ki akşamına aldık sempatiksalakcinni
ne dondurmamı? Dönermi?
yuh ya sende deseydın bebek bu cabuk kırletır sende alırsın hepsınden bırer ceşit daha babaannesıııııı dıyeee bunlar yetmez kızımaaaa deyıveredın gariii:)
nerden bildin kız bilmiyorumkismile
en fazla 10 kg diyodum ama
mimkin deel sankim özgebilmiyorumkismile
başka yere gitme bile
bodyler var 1.5 a abile
Süpersin valla bende istediğim ve alacağımız eşyaların markalarını vererek konuşuyorum şu marka şundan almay düşünüyoruz diye :) gidip dandik dandik şeyler alınmasın diye :)Sende öle yap en beğendiklerini söyle çok güzelmiş diye sorada biz alamadık eksik kaldı dersin ..
yapacaaammmguclubacismile
kız bu medyummu ösge
en sevdiğim 2 şeyi söledi
ve bildiohaoldumsmile
haaa ben ona yapacağımı biliyorum
sen eksik soruyodun dimi anne dicem
bebek arabamız yokzemuszemus
herkeşlere merhaba zemuszemus
ayy o doktor benim doktorum olsaydı beni döverdi herhalde, bu kdr kilo almaya sempatiksalakcinni
kız bu medyummu ösge
en sevdiğim 2 şeyi söledi
ve bildiohaoldumsmile
yapacaaammmguclubacismile
VEEEEEEEEEEE SENNN DUNNNNNNNNN ÖĞLEN SAATTLERINDE ONLARI YEDİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni:1ninca: :1ninca:
Hem de şu 2000 TL lik olanını beğen
ben ona öle bişey desem varya
tamam torunuda görmiyim ama
yeterki aldırma bana onu dersempatiksalakcinni
VEEEEEEEEEEE SENNN DUNNNNNNNNN ÖĞLEN SAATTLERINDE ONLARI YEDİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni:1ninca: :1ninca:
nayııırr
bilemediiinhihoyyyt
akşam yidimyasakkelime
kızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyo az önce çıkardım midem ekşiyo
offf ilk zamanlara dönmek istemiyorum yaa aç gibiyim ama yediğimi çıkarıyom
birde bana da ateş basıyo ince giydim ama fayda etmedi offf eve gidip yatmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?