- Konu Sahibi daemon
-
- #53.601
Meloş maaşallah bebişinebende kızımı 10 şubatta gördüm bidahaki randevu 13 martta şimdi bir bahane bulsamda bebişimi görsem diye uğraşıyorum gerçi rıza hoca isteyince gel dedi ama o buaralar çok yoğun dediğin gibi genelde şaftı kaymış vaziyette dolaşıyor. Anabilim dalı başkanı olmuş geçen ay birde anladığım kadarıyla bu ara hasta patlaması yaşıyor. Dün senin rıza hocaya gideceğini önceden bilseydim dün aldığım tahlil sonuçlarını sana fakslardım sen götürürdün ondan sormuştum. Çünkü dün muaynehanesinde değildi ya ulaştıramadım sonuçları artık bugün ulaştırırım.
buarada melmeacım maşallah,bebeğin gelişimi çok iyi
mrk etme bende işe gelır gıbı kalkıp kahvaltı hazırlıcam kayınvalıde gelcek benım evı temızleyp yerlştrcekms benım evı pasaklı buldu galıbaaaa yani anlcnz işim zor
amanda aman yine çen çen çene çalarmış benim arkaaaşlarım
günaydınnnopuyorumnanaktan
Tüh yaa, ben de söyledikten sonra apar topar çıkmak zorunda kalmıştım, keşke daha önceden haber verseydim.
Sağol recebim
aman canım boşver ha birgün önce ha birgün sonra ne fark eder zaten sonuçlara göre antibiyotik kullanmam şartmış lokositim çok yüksekmiş. Hangi antibiyotiği vereceğine o sonuçlara bakarak karar vericek anladığım kadarıyla çünkü vücudumdaki enfeksiyonun hangi antibiyotiğe duyarlı olup olmadığını test ettiler
benim annemler de 4 kız kardeş akannehirherkese günaydın
aramıza hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun. benim annemlerde 4 kız kardeş ve birbirlerine çok bağlılar. çünkü aynı cinsiyetteler ve aralarında herşeyi paylaşabiliyorlar. sizin kızlarınız da ileride hem kardeş hemde birbirlerinin en iyi dostu olacaklar. bu yüzden üzülme bence aynı cinsiyetteki 2 kardeş farklı cinsiyetteki 2 kardeşten çok daha iyidir.
benim annemler de 4 kız kardeş akannehir
benimde lokositim geçen ay 2pozitif çıkmıştı
augmentin 1000 mg verdi
5 gün kullan günde 2 defa yeter dedi
Allaha şükür kısa sürdü geçti hemen
bol su iç demişti birde
aman canım boşver ha birgün önce ha birgün sonra ne fark eder zaten sonuçlara göre antibiyotik kullanmam şartmış lokositim çok yüksekmiş. Hangi antibiyotiği vereceğine o sonuçlara bakarak karar vericek anladığım kadarıyla çünkü vücudumdaki enfeksiyonun hangi antibiyotiğe duyarlı olup olmadığını test ettiler
benim tickerım niye takıldı ya dünde 23+6 bugünde öle...
zaten 23+6da yannışta neyse...
biz 24+4 olduk bikerem
elhh günaydın
sağlık ocağınıda aksatmıyom ya kuşum benYa bu nasıl anlaşılıyo arkadaşlar anlamadım.Sız nasıl anladınız boyle bı rahatsızlık oldğunu.Hiç duymadım onceden ben.Merak ettım
bende niye hala 23+6 yahu melmoşHadi yaa, geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda düşer o kafası bi karış havadaki lökositler.
Elhamraa senin tickeri 23+6 değil ki, 24 şu anda.
Ya bu nasıl anlaşılıyo arkadaşlar anlamadım.Sız nasıl anladınız boyle bı rahatsızlık oldğunu.Hiç duymadım onceden ben.Merak ettım
:roflol::roflol::roflol:
yoksa annen teyzem mi
Senın evı nasıl temızleyıp yerleştırcek anlamadım arkadaşım ya.iyi niyetındenmi yapıyo yoksa sana kinayin olsun dıyemı yapıyo.Gercı kendı soylemiş sanırım.Ne tuhaf ya kabul etmeseydın.Gerçi senınde işine gelıyosa tamam ama sonrada evını barkını temızledım dıye soylerse kotu yani.İnş. ii niyetlidir.
sağlık ocağınıda aksatmıyom ya kuşum ben
orda düzenli
kan olsun çiş olsun bakıyolar
bende niye hala 23+6 yahu melmoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?