2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tüh yaa, ben de söyledikten sonra apar topar çıkmak zorunda kalmıştım, keşke daha önceden haber verseydim.

buarada melmeacım maşallah,bebeğin gelişimi çok iyi

Sağol recebim

amanda aman yine çen çen çene çalarmış benim arkaaaşlarım

günaydınnnopuyorumnanaktan

mrk etme bende işe gelır gıbı kalkıp kahvaltı hazırlıcam kayınvalıde gelcek benım evı temızleyp yerlştrcekms benım evı pasaklı buldu galıbaaaa yani anlcnz işim zor

Senın evı nasıl temızleyıp yerleştırcek anlamadım arkadaşım ya.iyi niyetındenmi yapıyo yoksa sana kinayin olsun dıyemı yapıyo.Gercı kendı soylemiş sanırım.Ne tuhaf ya kabul etmeseydın.Gerçi senınde işine gelıyosa tamam ama sonrada evını barkını temızledım dıye soylerse kotu yani.İnş. ii niyetlidir.

Tüh yaa, ben de söyledikten sonra apar topar çıkmak zorunda kalmıştım, keşke daha önceden haber verseydim.

Sağol recebim

aman canım boşver ha birgün önce ha birgün sonra ne fark eder zaten sonuçlara göre antibiyotik kullanmam şartmış lokositim çok yüksekmiş. Hangi antibiyotiği vereceğine o sonuçlara bakarak karar vericek anladığım kadarıyla çünkü vücudumdaki enfeksiyonun hangi antibiyotiğe duyarlı olup olmadığını test ettiler

benim tickerım niye takıldı ya dünde 23+6 bugünde öle...
zaten 23+6da yannışta neyse...
biz 24+4 olduk bikerem

benimde lokositim geçen ay 2pozitif çıkmıştı
augmentin 1000 mg verdi
5 gün kullan günde 2 defa yeter dedi
Allaha şükür kısa sürdü geçti hemen
bol su iç demişti birde

benim annemler de 4 kız kardeş akannehir

benimde lokositim geçen ay 2pozitif çıkmıştı
augmentin 1000 mg verdi
5 gün kullan günde 2 defa yeter dedi
Allaha şükür kısa sürdü geçti hemen
bol su iç demişti birde

Ya bu nasıl anlaşılıyo arkadaşlar anlamadım.Sız nasıl anladınız boyle bı rahatsızlık oldğunu.Hiç duymadım onceden ben.Merak ettım

Hadi yaa, geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda düşer o kafası bi karış havadaki lökositler.

benim tickerım niye takıldı ya dünde 23+6 bugünde öle...
zaten 23+6da yannışta neyse...
biz 24+4 olduk bikerem

Elhamraa senin tickeri 23+6 değil ki, 24 şu anda.

Ya bu nasıl anlaşılıyo arkadaşlar anlamadım.Sız nasıl anladınız boyle bı rahatsızlık oldğunu.Hiç duymadım onceden ben.Merak ettım
sağlık ocağınıda aksatmıyom ya kuşum ben
orda düzenli
kan olsun çiş olsun bakıyolar

Hadi yaa, geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda düşer o kafası bi karış havadaki lökositler.

Elhamraa senin tickeri 23+6 değil ki, 24 şu anda.
bende niye hala 23+6 yahu melmoş

kahvaltılık bişiler alim şu karşıdan 2dk geliyorum

Canım hiçbir rahatsızlık olmasa bile, 2 ayda 1 idrar tahlili yapılmıyor mu sana? Hastanede yada sağlık ocağında? Bir de ani bel ağrısı yada tuvalete giderken yanma yada aşırı akıntı oluyorsa doktorun da istiyor.

ya bende bılmıyorum hamıle kaldgımda mıdem cok bulanıyordu buzdolabı bıle kokuyr sankı temzlemek ıcın bıle acmyrm demstm ozmn gelym falan dedı bende hıhı dedım gcstrdm azcl toprlndgmda temzlemiştmbuzdolabını ama ustunden 2 ay gectı belkıde daha fazla gecen gunde klıma takılcaktı bızım eve evım tertemzdı aslnda sadece perdelerım cok kırlı bilerek yıkamıyorum onlarıda cunku yagmurdan su sızyr bazn perdelr ondan kırlenmiş neyse bıde cocuk doasında elbıse dolabı vardı yenı yatak odasına tasıttım cocuk odasıda dagınktı yanı pazr gunu tasndı aksamına duznlemeye vaktım olmadı buhafta yapcaktım neyse işte anahtarıda bıraktı o halde gornce odayı saf bıde acayıp tıtız bılmıs iş begenmez kımsenın hep kendılerını begenırler
neyse işte balkonlarımı yıkamıs sandalyem boya olmuştu onu cıkarmıs saf kadın telle cıkarmasını bende bılırdım cızlmesınde dıye abska yontemle cıkarcm dıye tellemedım bana ovunuyor telledım de cıkardım dıye baktım cızmıs sandalyeyı gelsın lafını sokcam ama cızılmiş ben ondan tellememiştim dıye
yani işte bı anahtar verdık perdelrın kırlenmiş buzdolabın yıne kokuyor bılmem ne bende yapcm perdelerı bılerk bırktryrm dedım eee dıyor agrlsnca napcan yapamzsn dıyor bı nevı ıyılkde yapıyor ama cenesıde durmazzz havasını atar yanee ama kadn evlndgmdn berı evmde iş yapmk ıstyr bırkere mahsus gelsın ısımede geleck yanı
ha bıde buzdolabımdakı ortuler var onları cıakrtmaya calısyr evlendıgımden berı elektrık cok yakıyrms koku yapıyorms onlara taktı ya temzleme bahanesıne gelcek onları cıkarckkkofffff yani diyorumyaa cumrtesı calıssam daha ıyı olurdu heraldebilmiyorumkismile

sağlık ocağınıda aksatmıyom ya kuşum ben
orda düzenli
kan olsun çiş olsun bakıyolar

bende niye hala 23+6 yahu melmoş

Ya gıcık oldum şimdi ama özel hastaneye gıdıyorum sadce kadın doğum uzerıne.bana başta bı tahlıl yaptılar.kan tahlili bıdaha ne tahlıl ne idrar testı.Ya bende de varsa nasıl anlıcaz.Acaba ılerkı zamnlardamı yapılcak ya.offfff valla şaşıp kalıyorum ya:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…