2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar

napcan kıs 10 tane davetıyeyı..

evet tetanoz oldum ıkıncısının zamanıda geldı yarın olmam lazım yada pazartesı

bebıkınede maasallah koca dana olmus desene

Kız etrafta isteyip de bulamayanlar vardı, onlara dağıtıcam davetiyeyi.

Canım maşallah oğluşuna :) doyulurmu hiç onlara :)

Sağolun kızlar, hala oğlumu gördüğüm anlar gözümde canlanıyor.

2 kız değil ama 2 erkek beni biraz burardı galiba. ne biliim her annenin bir kızı olmalıymış gibi geliyor bana. benim de bir kızım olacak ve ne yalan söyleyeyim bu bana 2. çocuk için güç verdi, belki erkek olsa cesaret edemezdim :)
abiminde 1 kızı var ve hep derki 10 çocuğum olsa 10 da kız olsun isterim.
bu arada 3. ankaralı mühendis olarak aramıza hoşgeldin ...

özge naptın ev işini kolayladın mı biraz?
kolayladım canım
yapacaklarımın çoğu bitti..
bu aksam işte parfüm bilmemne ortalıktaki ıvır zıvırları toplıcaz, tamam..
gerisini ctesi sabahı gelen firmadaki adamlar halledecek

bir an önce ptesi olsun istiyorum delikafadulden

hadi bakalım hayırlısı
bizde yeni evimize alışmaya çalışıyoruz :)
mutfağı falan annemler yerleştirdiği için deneme yanılma yöntemini kullanıyoruz artık kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz haftanın son gunu gusel gecer inşş

hadi bakalım hayırlısı
bizde yeni evimize alışmaya çalışıyoruz :)
mutfağı falan annemler yerleştirdiği için deneme yanılma yöntemini kullanıyoruz artık kaydirigubbakcemile3
benim mutfağımı da annemler yerleştirecek delikafadulden

Meloş maaşallah bebişine bende kızımı 10 şubatta gördüm bidahaki randevu 13 martta şimdi bir bahane bulsamda bebişimi görsem diye uğraşıyorum gerçi rıza hoca isteyince gel dedi ama o buaralar çok yoğun dediğin gibi genelde şaftı kaymış vaziyette dolaşıyor. Anabilim dalı başkanı olmuş geçen ay birde anladığım kadarıyla bu ara hasta patlaması yaşıyor. Dün senin rıza hocaya gideceğini önceden bilseydim dün aldığım tahlil sonuçlarını sana fakslardım sen götürürdün ondan sormuştum. Çünkü dün muaynehanesinde değildi ya ulaştıramadım sonuçları artık bugün ulaştırırım.

Ben yarın da çalışıcammm :çok üzgünüm:

mrk etme bende işe gelır gıbı kalkıp kahvaltı hazırlıcam kayınvalıde gelcek benım evı temızleyp yerlştrcekms benım evı pasaklı buldu galıbaaaa yani anlcnz işim zor

günaydın herkese..
ay kızlar ben de bu sabah rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm..
açlıktan nası yapışıyo memeye, ben nası güzel hislerle doluyorumm :asigim:
ay rüyası bile böyle güzelse gerçeği nasıldır..tabi göğüslerimiz yara olmazsa:)

herkese günaydın

aramıza hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun. benim annemlerde 4 kız kardeş ve birbirlerine çok bağlılar. çünkü aynı cinsiyetteler ve aralarında herşeyi paylaşabiliyorlar. sizin kızlarınız da ileride hem kardeş hemde birbirlerinin en iyi dostu olacaklar. bu yüzden üzülme bence aynı cinsiyetteki 2 kardeş farklı cinsiyetteki 2 kardeşten çok daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…