benimde lokositim geçen ay 2pozitif çıkmıştı
augmentin 1000 mg verdi
5 gün kullan günde 2 defa yeter dedi
Allaha şükür kısa sürdü geçti hemen
bol su iç demişti birde
gudubetliğimi nerden anladın kıızzzgudubetsin sanki gene sabah sabah
canlan biraz:mymeka:
Ya gıcık oldum şimdi ama özel hastaneye gıdıyorum sadce kadın doğum uzerıne.bana başta bı tahlıl yaptılar.kan tahlili bıdaha ne tahlıl ne idrar testı.Ya bende de varsa nasıl anlıcaz.Acaba ılerkı zamnlardamı yapılcak ya.offfff valla şaşıp kalıyorum ya:sinifsinif:
Ya gıcık oldum şimdi ama özel hastaneye gıdıyorum sadce kadın doğum uzerıne.bana başta bı tahlıl yaptılar.kan tahlili bıdaha ne tahlıl ne idrar testı.Ya bende de varsa nasıl anlıcaz.Acaba ılerkı zamnlardamı yapılcak ya.offfff valla şaşıp kalıyorum ya:sinifsinif:
kızlar bu arada ebru maternity den, %20 indirim kuponum var.
alışveriş yapacak olan varsa internetten fln, özelden indirim kodumu gönderirim..
ilk isteyene tabii sempatiksalakcinni
İnşallah benimkide düşer hemen bu ara boğazımda da bi batma var hem onada iyi gelir düzelirim diye umut ediyorum.
ya bende bılmıyorum hamıle kaldgımda mıdem cok bulanıyordu buzdolabı bıle kokuyr sankı temzlemek ıcın bıle acmyrm demstm ozmn gelym falan dedı bende hıhı dedım gcstrdm azcl toprlndgmda temzlemiştmbuzdolabını ama ustunden 2 ay gectı belkıde daha fazla gecen gunde klıma takılcaktı bızım eve evım tertemzdı aslnda sadece perdelerım cok kırlı bilerek yıkamıyorum onlarıda cunku yagmurdan su sızyr bazn perdelr ondan kırlenmiş neyse bıde cocuk doasında elbıse dolabı vardı yenı yatak odasına tasıttım cocuk odasıda dagınktı yanı pazr gunu tasndı aksamına duznlemeye vaktım olmadı buhafta yapcaktım neyse işte anahtarıda bıraktı o halde gornce odayı saf bıde acayıp tıtız bılmıs iş begenmez kımsenın hep kendılerını begenırler
neyse işte balkonlarımı yıkamıs sandalyem boya olmuştu onu cıkarmıs saf kadın telle cıkarmasını bende bılırdım cızlmesınde dıye abska yontemle cıkarcm dıye tellemedım bana ovunuyor telledım de cıkardım dıye baktım cızmıs sandalyeyı gelsın lafını sokcam ama cızılmiş ben ondan tellememiştim dıye
yani işte bı anahtar verdık perdelrın kırlenmiş buzdolabın yıne kokuyor bılmem ne bende yapcm perdelerı bılerk bırktryrm dedım eee dıyor agrlsnca napcan yapamzsn dıyor bı nevı ıyılkde yapıyor ama cenesıde durmazzz havasını atar yanee ama kadn evlndgmdn berı evmde iş yapmk ıstyr bırkere mahsus gelsın ısımede geleck yanı
ha bıde buzdolabımdakı ortuler var onları cıakrtmaya calısyr evlendıgımden berı elektrık cok yakıyrms koku yapıyorms onlara taktı ya temzleme bahanesıne gelcek onları cıkarckkkofffff yani diyorumyaa cumrtesı calıssam daha ıyı olurdu heralde bilmiyorumkismile
e durgusuungudubetliğimi nerden anladın kıızzz
iş yapıyom bi yandan
İnşallah benimkide düşer hemen bu ara boğazımda da bi batma var hem onada iyi gelir düzelirim diye umut ediyorum.
aramıza hoşgeldin şekerüma.s.hoşbulduk
Sadece dileğim ne biliyomusun canım
kardeş olmayı bilsinler yoksa cinsiyetlerinin aynı olması veya farklı olması çok da önemli değildi benim için bu yola çıkarken
fakat daha öncede yazdığım gibi insanlar beni boğuyor farklı bi ırk geliyomuş gibi davranıyo etrafımdakiler ondan daralıyorum sanırım hamileliğim boyunca bu ortamdan uzak kalmam bebişim ve benim için en iyisi gelecek güzellere bakmak
umarım senin bebişinde sağlıkla gelir
bu arada süpersiniz yeni geleni hemen içinize alıp moral topuna ceviriyosunuz buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
yalan kız özge yollamagönder cnm bı tısort falan alalım barimm
yalan kız özge yollama
almaz hayatta bişi bu
kızlar bu arada ebru maternity den, %20 indirim kuponum var.
alışveriş yapacak olan varsa internetten fln, özelden indirim kodumu gönderirim..
ilk isteyene tabii sempatiksalakcinni
aaa bende hemen almadın diye düşündüm yaa..len dün söyleseydinya onu alsanaalsanasmile
dün akşam o elbiseyle badiyi aldım ben :çok üzgünüm:
Evet canım anladım Allah kolaylık versın sana canım bu hafta .Sakın ol lutfen.Bebişlerde buyudu sınırlendığimizi anlıyolar artık.Ne tuhaf ya ozamn gelıp temızlememiş buzdolabını 2 ay sonra muhabbetını yapıyo.Ev senın evın ıster temızlersın ıster temızlemez.Perdelerıde ıstedığın zamn yıkarsın sakın onun laflarına takılma.Sende hıç elleme bakalım yapsın dıcem. Dediğin gibi istedığın gıbı yapmıcak.Ya elektırık çok gelıyomuş fılan konusuda.Sınır oluyom ya.Sanane çok gelıyosa.örtutu ıster çıkartısrsın ıster çıkarmazsın.ama boşver arkadaşım hamılesın. ne hallerı varsa gorsunler de.
e durgusuun
geçmiş olsun canım ya
aramıza hoşgeldin şekerüma.s.
yalan kız özge yollama
almaz hayatta bişi bu
aaa bende hemen almadın diye düşündüm yaa..
o elbisenin poşetinin içindeymiş, ben de akşam gördüm yaa :1shok:
o zaman hadi bişi daha al sempatiksalakcinni
bence içinin rahat etmesi için sizin mahalledeki sağlık ocağına git, hem kaydını yaptır, hem de ücretsiz tahlillerini yaptır.
yok kızzz.. aldığını ispat etsin aha da alıyom desin o zaman göndercem..
ödeme sayfasında indirim kodu soruyo zati
len dün söyleseydinya onu alsanaalsanasmile
dün akşam o elbiseyle badiyi aldım ben :çok üzgünüm:
heheheh alcam ama netten almıcam cunku sımdı baktım nette tısortler 49 tl magazasında 35 tl dusuna rtık aradakı farkı ee netten alınca 5 tlde kargo parası verıyormussn yanı yoksa sımdı ındırım kuponu olmadan bı esprılı tısort alcaktm ama aradaki farka gore sızce nettenmı almam mantıklı magazadnmı sekerım:):)buarada elhamra sen kemeraltındakı zuhale ugradnmı :dance:
heheheh alcam ama netten almıcam cunku sımdı baktım nette tısortler 49 tl magazasında 35 tl dusuna rtık aradakı farkı ee netten alınca 5 tlde kargo parası verıyormussn yanı yoksa sımdı ındırım kuponu olmadan bı esprılı tısort alcaktm ama aradaki farka gore sızce nettenmı almam mantıklı magazadnmı sekerım:):)buarada elhamra sen kemeraltındakı zuhale ugradnmı :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?