2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde lokositim geçen ay 2pozitif çıkmıştı
augmentin 1000 mg verdi
5 gün kullan günde 2 defa yeter dedi
Allaha şükür kısa sürdü geçti hemen
bol su iç demişti birde

İnşallah benimkide düşer hemen bu ara boğazımda da bi batma var hem onada iyi gelir düzelirim diye umut ediyorum.

cnm bende aynı durumdayım ilk başlarda ne test yaptılar oo

kızlar bu arada ebru maternity den, %20 indirim kuponum var.
alışveriş yapacak olan varsa internetten fln, özelden indirim kodumu gönderirim..
ilk isteyene tabii sempatiksalakcinni

bence içinin rahat etmesi için sizin mahalledeki sağlık ocağına git, hem kaydını yaptır, hem de ücretsiz tahlillerini yaptır.

alışveriş yapacak olan varsa internetten fln, özelden indirim kodumu gönderirim..

gönder cnm bı tısort falan alalım barimm

İnşallah benimkide düşer hemen bu ara boğazımda da bi batma var hem onada iyi gelir düzelirim diye umut ediyorum.

benim doktorum da hamileliğimin başında istemişti tahlilleri birde şeker yüklemesi yapılacağı gün kan vericeksin vermişken fazla alsınlar diğer testlerinide yaptırmış olalım dedi birdaha yazdı. Zaten rutin olarak 20 li haftaların başında tam idrar ve tam kan sayımını istiyor diye biliyorum doktorlar.

Evet canım anladım Allah kolaylık versın sana canım bu hafta .Sakın ol lutfen.Bebişlerde buyudu sınırlendığimizi anlıyolar artık.Ne tuhaf ya ozamn gelıp temızlememiş buzdolabını 2 ay sonra muhabbetını yapıyo.Ev senın evın ıster temızlersın ıster temızlemez.Perdelerıde ıstedığın zamn yıkarsın sakın onun laflarına takılma.Sende hıç elleme bakalım yapsın dıcem. Dediğin gibi istedığın gıbı yapmıcak.Ya elektırık çok gelıyomuş fılan konusuda.Sınır oluyom ya.Sanane çok gelıyosa.örtutu ıster çıkartısrsın ıster çıkarmazsın.ama boşver arkadaşım hamılesın. ne hallerı varsa gorsunler de.

gudubetliğimi nerden anladın kıızzz
iş yapıyom bi yandan
e durgusuun

geçmiş olsun canım ya
aramıza hoşgeldin şekerüma.s.

gönder cnm bı tısort falan alalım barimm
yalan kız özge yollama
almaz hayatta bişi bu

len dün söyleseydinya onu alsanaalsanasmile
dün akşam o elbiseyle badiyi aldım ben :çok üzgünüm:

len dün söyleseydinya onu alsanaalsanasmile
dün akşam o elbiseyle badiyi aldım ben :çok üzgünüm:
aaa bende hemen almadın diye düşündüm yaa..
o elbisenin poşetinin içindeymiş, ben de akşam gördüm yaa :1shok:
o zaman hadi bişi daha al sempatiksalakcinni

efet cnm valla sınır oluyorm ama sussun dıye sesımı cıkarmıcm budefa annemde dedı hıc sesını cıkarma bırak ne yapıyorsa yapsn o gıdnce ıstedıgını yaparsn tekrar dedııı
bende karar verdım icee çalıştırcamm onu butun işleri yaptrcammm evde gorur o sonra belım agrıyr tutldum dıcm ben uzancam :umursamaz:
bikere aksam buzdolabımı temzlemeye geldıler bunun kankası var eltısnın gelını ay guya bana yardmcı olcklr geldıelr mutfakda sıgara ıctılr ıctıler gıttıler bı halt yok rotada dolapta yıne bana kaldı ama ozmnlr mutfaga bıle gıremyrdm tıksıntıden buzdolabını acamyrdm bıleee düşün a rtık

e durgusuun

geçmiş olsun canım ya

aramıza hoşgeldin şekerüma.s.

yalan kız özge yollama
almaz hayatta bişi bu

heheheh alcam ama netten almıcam cunku sımdı baktım nette tısortler 49 tl magazasında 35 tl dusuna rtık aradakı farkı ee netten alınca 5 tlde kargo parası verıyormussn yanı yoksa sımdı ındırım kuponu olmadan bı esprılı tısort alcaktm ama aradaki farka gore sızce nettenmı almam mantıklı magazadnmı sekerım:):)buarada elhamra sen kemeraltındakı zuhale ugradnmı :dance:

bence içinin rahat etmesi için sizin mahalledeki sağlık ocağına git, hem kaydını yaptır, hem de ücretsiz tahlillerini yaptır.

Canım ya çalışıyorum zamanım yok sağlık ocağına gıtmeye .Mecbur kalsam gıdeyımde.Orasıda hastane yapsınlar demi ama.özel sağlık sıgortası var ve her ay bırsuru para bayılıyorum zaten hastaneye.ama zeynpın dediği gibi bende şeker fılan bakılmadı daha belkı ozamn ıster ben zaten sorucam gıdınce doktoruma.O sağlık ocağına kayıt yaptırmana gerek yok demişti bana.Daha tetenoz vurulcam,tahlıl yaptırcam .Ya mecbur kalsam gıderım tabı sağlık ocağına ama ordada yapılıyo mesela.Neyse ben bı gıdıp konuşayım olmazsa mecbur kayıt yaptırcam sağlık ocağına.Saol ama guzellık yınede tavsiyen için

yok kızzz.. aldığını ispat etsin aha da alıyom desin o zaman göndercem..
ödeme sayfasında indirim kodu soruyo zati

efet ındırım kuponu soruyor dogru kız valla kupon olmadan sımdı sıparıs vercektım esprılı tısort bıtane ıstıyorum kafaya koydum ama dıyorumyaa sıtede fıyat fazla anlamadım gıttı magzada 35 tlydı 2 ay once zam geldıyse tabe durum farklıda

mağazasında 35 tl değil ki
kim dedi sana onu lülülülülülü

cıks gitmedim kuşum
pahalı orası yaf
hele o esprili tshirtlerden cok istedim ama
ı ıhh elim cebime gitmiyobilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…