efet ındırım kuponu soruyor dogru kız valla kupon olmadan sımdı sıparıs vercektım esprılı tısort bıtane ıstıyorum kafaya koydum ama dıyorumyaa sıtede fıyat fazla anlamadım gıttı magzada 35 tlydı 2 ay once zam geldıyse tabe durum farklıda
ya bende bılmıyorum hamıle kaldgımda mıdem cok bulanıyordu buzdolabı bıle kokuyr sankı temzlemek ıcın bıle acmyrm demstm ozmn gelym falan dedı bende hıhı dedım gcstrdm azcl toprlndgmda temzlemiştmbuzdolabını ama ustunden 2 ay gectı belkıde daha fazla gecen gunde klıma takılcaktı bızım eve evım tertemzdı aslnda sadece perdelerım cok kırlı bilerek yıkamıyorum onlarıda cunku yagmurdan su sızyr bazn perdelr ondan kırlenmiş neyse bıde cocuk doasında elbıse dolabı vardı yenı yatak odasına tasıttım cocuk odasıda dagınktı yanı pazr gunu tasndı aksamına duznlemeye vaktım olmadı buhafta yapcaktım neyse işte anahtarıda bıraktı o halde gornce odayı saf bıde acayıp tıtız bılmıs iş begenmez kımsenın hep kendılerını begenırler
neyse işte balkonlarımı yıkamıs sandalyem boya olmuştu onu cıkarmıs saf kadın telle cıkarmasını bende bılırdım cızlmesınde dıye abska yontemle cıkarcm dıye tellemedım bana ovunuyor telledım de cıkardım dıye baktım cızmıs sandalyeyı gelsın lafını sokcam ama cızılmiş ben ondan tellememiştim dıye
yani işte bı anahtar verdık perdelrın kırlenmiş buzdolabın yıne kokuyor bılmem ne bende yapcm perdelerı bılerk bırktryrm dedım eee dıyor agrlsnca napcan yapamzsn dıyor bı nevı ıyılkde yapıyor ama cenesıde durmazzz havasını atar yanee ama kadn evlndgmdn berı evmde iş yapmk ıstyr bırkere mahsus gelsın ısımede geleck yanı
ha bıde buzdolabımdakı ortuler var onları cıakrtmaya calısyr evlendıgımden berı elektrık cok yakıyrms koku yapıyorms onlara taktı ya temzleme bahanesıne gelcek onları cıkarckkkofffff yani diyorumyaa cumrtesı calıssam daha ıyı olurdu heralde bilmiyorumkismile
ben taa hamileliğin başında kocişin teyzesi benim doğum günümde hediye almıştı.kızlar sızden esprılı tısort alan oldumu?
mağazasında 35 tl değil ki
kim dedi sana onu lülülülülülü
efet cnm valla sınır oluyorm ama sussun dıye sesımı cıkarmıcm budefa annemde dedı hıc sesını cıkarma bırak ne yapıyorsa yapsn o gıdnce ıstedıgını yaparsn tekrar dedııı
bende karar verdım icee çalıştırcamm onu butun işleri yaptrcammm evde gorur o sonra belım agrıyr tutldum dıcm ben uzancam:umursamaz:
bikere aksam buzdolabımı temzlemeye geldıler bunun kankası var eltısnın gelını ay guya bana yardmcı olcklr geldıelr mutfakda sıgara ıctılr ıctıler gıttıler bı halt yok rotada dolapta yıne bana kaldı ama ozmnlr mutfaga bıle gıremyrdm tıksıntıden buzdolabını acamyrdm bıleee düşün a rtık
cıks gitmedim kuşum
pahalı orası yaf
hele o esprili tshirtlerden cok istedim ama
ı ıhh elim cebime gitmiyobilmiyorumkismile
valla 2 ay önce de esprili tişört ebruda 35 tl değildi..
rüya görmüşsün sen lülülülülülü
günaydın canlar
akşam sadece 1saat uyku uyudum benim ADA tozuttu kımıl kımıl kımıldandı 1sn durmadı eee durum böle olunca uyku haram olduuuuu kızlar uykusuz günlerin habercisi sanırımmmmm buuuu
zor oliyy beeee
neyse hep hayatımızda olsunlardaaaaam yeterrrrrrrr
eeeee sizler nslsınız başlamışsınız kaynatmayaaaaa yetiş yetişebilirsennnnnbilmiyorumkismile
git git sen magazadan alben 2 ay önce alısverıse gıttım cnm zuhale orda ebrunun urunleride var
2 bluz 1 pantolon bi badi aldım hatta baya tuttu 200 kusur odedık
esprlı tısortte esım al dedı baktım cok masrflı oldu almadm onuda yazık kocaam dedım kızlr 35 tl cok uygun dedıler bnaa ordan hatrlıyorum cnm hatta ustume gıydım denedım cok tatlılar yafssama dıyorumya zam geldıyse o baska amakafaya koydum alcam onlrdn
Güneşim onu evde kendi halien bırak kaç bana gel sen
e doğurduktan sonramı giycen kuzum sen onuben taa hamileliğin başında kocişin teyzesi benim doğum günümde hediye almıştı.
önünde bebek resmi var, it is a baby yazıyor..
ama daha kıyıp giyemedim bilmiyorumkismile
efet ben ordan duz beyaz aldım 16 tl dı esprılılerde 35 tl ydı ozmn
ben taa hamileliğin başında kocişin teyzesi benim doğum günümde hediye almıştı.
önünde bebek resmi var, it is a baby yazıyor..
ama daha kıyıp giyemedim bilmiyorumkismile
aaa bende hemen almadın diye düşündüm yaa..
o elbisenin poşetinin içindeymiş, ben de akşam gördüm yaa :1shok:
o zaman hadi bişi daha al sempatiksalakcinni
sendekide şansmı beee
kız magazaya gıttım gıydım alısverıs yaptım dıyorummm aaaaaa
e doğurduktan sonramı giycen kuzum sen onu
boşver ya özge bana yollucakmış giymiyomuş
giycem havalar bi toparlasında kendinikız gıysene neden kıyamıyon en guzl zamnnda gıycen eheheheh hamişlk bıtck ne kaldıkı:)
SAT Daşım ortimmmmm naberrrr zemuszemus
Benmkide öleydi gece :mymeka:
bilmiyorumkismile beyaz ya ondan kıyamıyom galiba bilmiyorumkismile
sana mı yollıcakmışım bilmiyorumkismile
giycem havalar bi toparlasında kendini
martta giymeye başlarım artık
kocama bide hamile kotu aldırırsaamm
kanvas almıştık, onuı giyiyorum genelde spor pantolon olarak
ama kot da istiyom sempatiksalakcinni
Canım benım ya.Yabancıyı getıryo bıde.Nıye sıgara içirtiyon ya.Allahım ya kocana soyleseydın kankasını ne getıyo.eltisinin gelını hemdeYa benım kaynanam eltısının gelınıyle gelse kıyametı kopartırım ya.Nedemek o kım oluyo ya.Neyse sen bı rahatsızlan yarın vur kafayı yat uyu.Daha sağlıklı senın için böylesı.Ay allam senın kaynana alsanaalsanasmile:mymeka:Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?