gebe den 2 tane aldım 90+90 180 hala ödüyoruz cnm ehehehehe bluzlar desen bı okdr pahalı bide bana cımrı derler alıyoz işte anasını satayım borc oduyozzzdaaa napayım ben sımdı bıtanede etek lazım ama alamam artk onuda
bende ondan var ama saa virmem
hemde kaça aldığımı hatırlıyosan bedavaydı neredeyse
diğer ikiside dar kesimzemuszemus
bence öyle olacaklar..ben de gece hiç uyanmıyorum..zaten internette yazıyo kimi çocuk çok hareketli kimisi çok sakin olurmuş diye..iyi düşün iyi oluurrr yerimsenibenöyle mi olacaklar dersin.benim kız ancak yemek yersem 3-4 kere oynuyor sonra uyumaya devam. geceleri hiç duymuyorum bile oynadığını.
ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam
ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam
gebe den 2 tane aldım 90+90 180 hala ödüyoruz cnm ehehehehe bluzlar desen bı okdr pahalı bide bana cımrı derler alıyoz işte anasını satayım borc oduyozzzdaaa napayım ben sımdı bıtanede etek lazım ama alamam artk onuda
aynen kaydirigubbakcemile3güneşim gözlerimi yaşarttın heee kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyon canım vallawaikikide evet az çeşit var ama ben grili bişi aldım ütülemesi de çok rahat waikikiyi yeni keşfettim yoksa bende gebe den az kazık yemedim kot 120-130 düşünün waikikide 25-35 sanki ne kadar giyeceğiz demi ama
güneşim gözlerimi yaşarttın heee kaydirigubbakcemile3
bende gelmek isteidm bilmiyorumkismile
kıs gunesım delimisin sen
hem izmirdesin hemde gidiyon okadar para veriyon onnara
sana yüz kere söledim çiğli organizeye gel 5-10 tl hamile pantalonları diye hemde süperler valla
senin dötüne giren benim dötüme girmez ki zaten sempatiksalakcinni
aynen kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyon canım valla
ucuz birşeyler bulmak lazım.
bende lorddan almıştım, orada kazıklanmıştık..
250 fln bişi ödemiştik, 4 parça şeye fln..
kocam bilir, muhtemelen hala taksit ödüyodur sempatiksalakcinni
kıs gunesım delimisin sen
hem izmirdesin hemde gidiyon okadar para veriyon onnara
sana yüz kere söledim çiğli organizeye gel 5-10 tl hamile pantalonları diye hemde süperler valla
kız cosmommm face de sen hangısısnnn sunnet kıyafetı gıyenmiii:)aklinialirimsmile
250 miakannehir
yahu cosmom adım cıkmıs 9 a ınmez 8 eeeebayanssulusmilebayanssulusmile
bana asslaaaa
ozamanda söledim sana daeye alıyım istiyosanız sizede diye amaaa
yok biz daha eskilerin içine giriyz dediniz
geçiştirdiniz:umursamaz:
kız cosmommm face de sen hangısısnnn sunnet kıyafetı gıyenmiii:)aklinialirimsmile
kıs ne bılım uyus kocam goturmedı cıglıye cok uzak oraya vercn yol parasına burdan al deıd saf odesın dursun sımdi tembellkten kazık yemeyı sever kocam bak gaza geldım sımdı ınada aldırcm bıkac tane daha dur bakym bıdaha solim çiğliye gidelım dıye budefa ne dıcek
250 miakannehir
delikafaduldenbenı kocam goturse oraya ben sana alıp yollucam ama uyus kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?