2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güneşim gözlerimi yaşarttın heee kaydirigubbakcemile3

öyle mi olacaklar dersin.benim kız ancak yemek yersem 3-4 kere oynuyor sonra uyumaya devam. geceleri hiç duymuyorum bile oynadığını.
bence öyle olacaklar..ben de gece hiç uyanmıyorum..zaten internette yazıyo kimi çocuk çok hareketli kimisi çok sakin olurmuş diye..iyi düşün iyi oluurrr yerimseniben
ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam

benim aldıklarım öyle değil, normal dar kesim filan,aldığım mağazasında çok çeşit yoktu, bol pantolonlar hatırlıyorum ama kot muydu emin değilim..sen bigün mağazasına git bence..

ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam

kıs gunesım delimisin sen
hem izmirdesin hemde gidiyon okadar para veriyon onnara
sana yüz kere söledim çiğli organizeye gel 5-10 tl hamile pantalonları diye hemde süperler valla

güneşim gözlerimi yaşarttın heee kaydirigubbakcemile3
aynen kaydirigubbakcemile3

waikikide evet az çeşit var ama ben grili bişi aldım ütülemesi de çok rahat waikikiyi yeni keşfettim yoksa bende gebe den az kazık yemedim kot 120-130 düşünün waikikide 25-35 sanki ne kadar giyeceğiz demi ama
doğru söylüyon canım valla
ucuz birşeyler bulmak lazım.
bende lorddan almıştım, orada kazıklanmıştık..
250 fln bişi ödemiştik, 4 parça şeye fln..
kocam bilir, muhtemelen hala taksit ödüyodur sempatiksalakcinni

sana yüz kere söledim çiğli organizeye gel 5-10 tl hamile pantalonları diye hemde süperler valla
bende gelmek isteidm bilmiyorumkismile

senin dötüne giren benim dötüme girmez ki zaten sempatiksalakcinni

250 miakannehir

kıs ne bılım uyus kocam goturmedı cıglıye cok uzak oraya vercn yol parasına burdan al deıd saf odesın dursun sımdi tembellkten kazık yemeyı sever kocam bak gaza geldım sımdı ınada aldırcm bıkac tane daha dur bakym bıdaha solim çiğliye gidelım dıye budefa ne dıcek

kız cosmommm face de sen hangısısnnn sunnet kıyafetı gıyenmiii:)aklinialirimsmile

valla kız
bi elbise
2 pantolon, biri kumaş biri kanvas
bi de kadife etek almıştım..
hepsine 250 vermiştik. ki ordakiler indirim yapmıştı yani, çok şey aldık die.

çalışınca mecbur adam gibi giyinmen gerekiyo buralarda..

sonra kaynanam da tunik fln almıştı.. sonra tayt almıştım bende..
ööle döndürüp döndürüp giyiyoz..

ozamanda söledim sana daeye alıyım istiyosanız sizede diye amaaa
yok biz daha eskilerin içine giriyz dediniz
geçiştirdiniz:umursamaz:
bana asslaaaa
öle bişi demedin..
ben cok uzun zamandır eskilerin içine giremiyom zaten sempatiksalakcinni
ben öle şeyleri kaçırmam gııı...
gidersen o tarafa bak bana bi bol bol, yukardan itibaren bol inen bi hamile pantolonu.
L beden olsun aklinialirimsmile

makina olsada dötümdekini çekip koysam burayasempatiksalakcinni
koyu renk böle lacivertimsi ama biraz acığı
geniş paçabilmiyorumkismile
kandır kandır sen kocanı

kot dünyası diye bi yer var ora gitcen unutma
çiğli organize san. böl merkez binasını geçince sağda

valla aynen benmde o cıvrlrdaydı malsf oduyorz hala hatta bı elbıse daha almıstım yanı ztn oraya gırınce zorla satıyorlar kocamda hayır alma dıyemez bende elbıseyıde almstm fıyatını duydum yokya abartmyalım dedım kcoama bırktrdm ıyıkıde almammışm gıymzdm o elbıseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…