2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu espirili thisirtler gebe de var fiyatı 45-50 arası ama ben waikikiden aldım 10-20 arası 3-4 model model var aklınızda bulunsun

aha kızlar duydunusmuuu
şekerim bi link atıversene

bende istiyorum yaaaa kot ama napcm 3-4 tane hamile pantolonu olck ama şart sanrm bitane daha bnaada çalışrken mecbr almk lazım

benim kızım niye tembel yaa çok az kımıldıyor. herkesin bebeği içerde halay çekiyor benimkinde ses seda yok. nasıl bir çocuk bu anlamadım gitti

evet lcw de varmış. pantolonlar fln da ucuzmuş.. konusu geçmişti bu topikte de..
ama lcw nin her mağazasında yok.
telefonla öğrenip nerelerde oldugunu, öyle gidin bakın..
ben de aylardır gidip bakacam da bi kısmet olmadı

kızlar bu espirili thisirtler gebe de var fiyatı 45-50 arası ama ben waikikiden aldım 10-20 arası 3-4 model model var aklınızda bulunsun

efet bakıyodm bende sımdı gecn gıttımde cankayada yokmus konak magazsna gıdın deıd uf yaaa

ama giycem bilmiyorumkismile
giydikten sonra haziranda yollarım sana tamam mı bilmiyorumkismile söz bilmiyorumkismile
yürü git:umursamaz:

evet evet özgem bi kolacan etmek lazım lcwları

taylarda 12.90 tl ben zuhalde sordum ındırıme gırdı 34 tl dedı ındırmsız fıyatı neydı acaba

benim kızım niye tembel yaa çok az kımıldıyor. herkesin bebeği içerde halay çekiyor benimkinde ses seda yok. nasıl bir çocuk bu anlamadım gitti
hiç takma canım, benimki de öyle..ama anne karnında nası olursa doğunca da öyle oluyolarmış..yormuyolar bizi işte..

ben de lcwden iki kot almıştım 35er liraya ikisini de çok severek giyiyorum..başka da pantolon almadım zati..

öyle mi olacaklar dersin.benim kız ancak yemek yersem 3-4 kere oynuyor sonra uyumaya devam. geceleri hiç duymuyorum bile oynadığını.

ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam

ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam

ürünlere baksana cnm gostermıs ama az koleksıyonları sanrm

evet baktım da yok sanırım.. CADIARZU

gebe 100 taksit yaparsa alırım sempatiksalakcinni

gebe den 2 tane aldım 90+90 180 hala ödüyoruz cnm ehehehehe bluzlar desen bı okdr pahalı bide bana cımrı derler alıyoz işte anasını satayım borc oduyozzz daaa napayım ben sımdı bıtanede etek lazım ama alamam artk onuda

bende ondan var ama saa virmem
hemde kaça aldığımı hatırlıyosan bedavaydı neredeyse
diğer ikiside dar kesimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…