lülülülülülü
banne
yanlış hatırlıyon
onlar defoludur
kızlar bu espirili thisirtler gebe de var fiyatı 45-50 arası ama ben waikikiden aldım 10-20 arası 3-4 model model var aklınızda bulunsun
ama giycem bilmiyorumkismile
giymiyon işte yolla nolur sankim ala alaaabilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile beyaz ya ondan kıyamıyom galiba bilmiyorumkismile
sana mı yollıcakmışım bilmiyorumkismile
giycem havalar bi toparlasında kendini
martta giymeye başlarım artık
kocama bide hamile kotu aldırırsaamm
kanvas almıştık, onuı giyiyorum genelde spor pantolon olarak
ama kot da istiyom sempatiksalakcinni
hadi yaaaa ya benim uykum varrrrrrrrrrr ortiiiiiiiiiii
buldunuzmu sengin birini güneşimleeeee
günaydın canlar
akşam sadece 1saat uyku uyudum benim ADA tozuttu kımıl kımıl kımıldandı 1sn durmadı eee durum böle olunca uyku haram olduuuuu kızlar uykusuz günlerin habercisi sanırımmmmm buuuu
zor oliyy beeee
neyse hep hayatımızda olsunlardaaaaam yeterrrrrrrr
eeeee sizler nslsınız başlamışsınız kaynatmayaaaaa yetiş yetişebilirsennnnnbilmiyorumkismile
aha kızlar duydunusmuuu
şekerim bi link atıversene
kızlar bu espirili thisirtler gebe de var fiyatı 45-50 arası ama ben waikikiden aldım 10-20 arası 3-4 model model var aklınızda bulunsun
yürü git:umursamaz:ama giycem bilmiyorumkismile
giydikten sonra haziranda yollarım sana tamam mı bilmiyorumkismile söz bilmiyorumkismile
evet lcw de varmış. pantolonlar fln da ucuzmuş.. konusu geçmişti bu topikte de..
ama lcw nin her mağazasında yok.
telefonla öğrenip nerelerde oldugunu, öyle gidin bakın..
ben de aylardır gidip bakacam da bi kısmet olmadı
hiç takma canım, benimki de öyle..ama anne karnında nası olursa doğunca da öyle oluyolarmış..yormuyolar bizi işte..benim kızım niye tembel yaa çok az kımıldıyor. herkesin bebeği içerde halay çekiyor benimkinde ses seda yok. nasıl bir çocuk bu anlamadım gitti
evet lcw de varmış. pantolonlar fln da ucuzmuş.. konusu geçmişti bu topikte de..
ama lcw nin her mağazasında yok.
telefonla öğrenip nerelerde oldugunu, öyle gidin bakın..
ben de aylardır gidip bakacam da bi kısmet olmadı
hiç takma canım, benimki de öyle..ama anne karnında nası olursa doğunca da öyle oluyolarmış..yormuyolar bizi işte..
ben de lcwden iki kot almıştım 35er liraya ikisini de çok severek giyiyorum..başka da pantolon almadım zati..
ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..hiç takma canım, benimki de öyle..ama anne karnında nası olursa doğunca da öyle oluyolarmış..yormuyolar bizi işte..
ben de lcwden iki kot almıştım 35er liraya ikisini de çok severek giyiyorum..başka da pantolon almadım zati..
ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam
evet baktım da yok sanırım.. CADIARZUürünlere baksana cnm gostermıs ama az koleksıyonları sanrm
evet baktım da yok sanırım.. CADIARZU
gebe 100 taksit yaparsa alırım sempatiksalakcinni
hadi yaaaa ya benim uykum varrrrrrrrrrr ortiiiiiiiiiii
buldunuzmu sengin birini güneşimleeeee
ya bende şöyle bol kesim, hani popo oturuyo hafif ama sonrası bol iniyo böle spor kesim kot arıyorum ama lcw de var mı acaba..
şimdiye kdr bir tek gebe de öyle istediğim gibi gördüm, ama o da çok pahalı, almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?