2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güneşime sor nan gunesım demedimmi
alırım kuşum almamı
belki benim kocişe kot almaya gitcez oraya ama
maaş bi geçsin elimze öle gitcem
accık beklicen taammı

Biraz daha gayret kuzum inicek kaydirigubbakcemile3
Ya benim civilimden aldığım ürünler bugun gelirmi acep çok heycan yaptım bak gelsede görsem bi an evvel hihoyyyt

civilim deme banaklava:
benim ürünleri yanlış yere gönderdiler 1 haftadır onunla uğraşıyorum:mymeka:

ne iyi kaynanan varyaaaaa benm kaynanamda gecne unıv kıznn eskı gomelgını veryr bana gıyersn al dıyeee heheheh muhtacmya ben töbe töbee

Biraz daha gayret kuzum inicek kaydirigubbakcemile3
Ya benim civilimden aldığım ürünler bugun gelirmi acep çok heycan yaptım bak gelsede görsem bi an evvel hihoyyyt

ne aldın nen nezaman aldın hıcde demıyon ama yafss
gonder lınklerı banada bakımm babababbababab bendn hbaersız iş yapıyorklava:klava:gel buraya kaçmaaaaaaaaaaa

paçası da bol olsun kendi de bol olsun.. sempatiksalakcinni

kız merak ettım valla buhafta yalvarıym kocama ne ısterse yapayım belkı gıder ozmn pazr gunu acıkmdr oraalar

alırım kuşum almamı
accık beklicen taammı

taam olur.. ben hesaba aktarırım para yiiwrum size.. çok acelem yok zaten..
idare ediyom

bende beyaz olandan var bide o konuşma balonlu olandan gayet güzeller cevahirdeki lcw den almıştım.

günaydın kızlar.ben de lcw'den bir beyaz bir de siyah hamile badisi aldım nisan gibi 2 tane de kısa kollu alıcam.gayet güzeller ve fiyatları da uygun.bir tanesi 10 bir tanesi de 16ydı aldıklarımın.ben bgn işe geldim mafoldumben kaldığım yerden devam yoğunluğamafoldumben

alırım kuşum almamı
accık beklicen taammı

efet ozamn sen dedın ben cok ıyı hatrlıyrm ya hatta banada gıt dedınde bende uyus kocam dıye yıne baslamstm sıkayete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…