2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy yemek bide sonra toplantı kakaladılar geldim..
bu arada dün bebeshoptan aldıgım
emzirme yastıgı
biberon
emzikler
ve albümüm geldi az önce..

albüm küçükmüş bu arada.. 100 resim alıyo, kalın biraz ama küçük kendisi..
ben büyük bekliyodum ama olsun bilmiyorumkismile

bugün eski eve götürmiyim yarın direkt yeni eve götüriyim bari

dün bebişimi gördüm 4 d.çok büyül bi hayal kırıklığıydı kafası uzun görünüyodo burnu basık garip bişi ya dedim bu ne ne kadar tuhaf falan bilmiyorumkismile yok dedim bu benim deyildir muhtemelen sonra resim verdi resimde bi garip gerçekten garip ama eşim gördü bismillah çekiyo adam kaydirigubbakcemile3 ay gülsemmi ağlasammı şaşırdım sinirlerim bozuldu heralde sabaha kadar gülüp durdum birde eşim tutturdu yok yok bu bebek benden diill zaten tıpkı sen diye.ya çok korkunç bi resimdi ama

Dora ismini ben de çok beğeniyorum ama kaptırdık onu da son anda :)

Kız bana mı kaptırdın yoksa ismikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3archimimle bak asya koycaz biz ne guzel.ben 2. isimde koymak istıyom ama belli değil sen koy valla beğendıysen.Bende beğendım anlamını.Bir yerın en uç noktası tepe demek.Öyle yerlerde olsun bebişlerımiz hep inş.

Kız deme öyle

gene maltepe civarına mı taşınacaksınız ?? oyy taşınma esnasında kafayı üşütmedim ya daha da üşütmem herhalde. hatta bir keresinde benim kediyle kocam birbirine girmişti taşınma sırasında bende kediyi pencereden atıyordum eşim aldı elimden:roflol: nasıl gözüm döndüyse.

Kız ne hatırlicam anaokulundaki sevgilimi, annemler biraraya geldiklerinde anlatırlar.
Büyüyünce evlenecek oluyormuşuz falan filan, bebeklik aşkı. nasıl hatırliim. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

niye bee ben çok net hatırlıyorum anaokulumu.ayy benim facebook da bir kız var küçük erkek arkadaş aldatmış onu. müsait olduğunuzda izleyin çok tatlı.

Ya Özge beeee... canım yeni bi eve taşınmayı ne kadar çekti anlatamam
Keşke taşınsam bende

:roflol::roflol: ben doğduğumda da bütün aile bu tepkiyi vermiş. her gören kaçıyormuş. 30 sene geçti hala anlatırlar çirkinliğimi. hatta annem aynı E.T ye benzediğimi iddia ediyor o dönemde. ama 40 günden sonra çok güzelleşmişim. senin bebek de öyle kalmaz merak etme.

evet canım asyam :asigim:

KIZ YAPMA YAHU ÇOCUGUNA ÖLE DERM İ İNSAN HİÇ AŞKOLSUN...

o 4 boyutlular zaten bi tuhaf gösteriyo bazen bebişleri.. açısını yakalayamayınca fln.
hem daha küçücük o, şekli şemali oturmamıştır daha..
çok ayıp
çabuk özür dile bebeğinden lmaz:

sonra bugün tekrar başka biyere gittim 3 d vardı orda dr bey gösterdi bebişi o kadar şekerki dünki görüntüyle alakası bile yok birde foto çekti haftaya yine çekeriz dedi çok sevindimm hihoyyyt ay çok korkmıştum dün demekki cihaz diil asıl önemli olan hakkaten dr dünki cihaz 4 d idi bugünkü 3d ama bugünkü çok güzel gösterdi

:) maltepe değil kartal tarafına yine e-5 üzerinde olacak :) finans bankın arkasında yeni evler yapılıyor allah izin verir biterse . Ama ben bir kedi ile kurtulacakmışım gibi gemiyor bana birde şunu şuraya koyun bunu buraya koyun derlerse sanırım gözüm kimseyi görmez gibi geliyor .

e5 te finansbank nerde . yoksa serrapark evlerine mi taşınacaksın.
bak bana daha çok yaklaşıyorsun bende kartal köprüsüne yakınım yerimseniben

Ay düşünseene sıfırdan tertemiz mobilyaları gzüel olan bi ev olsa şöle :içelim:
Selena gelip eşyaları düzse en sıfırından falan :asigim:
kız evi değiştiriyoz
eşyaları değiştirecek kadar zengin deiliz sempatiksalakcinni
bide bu ev cam dolu
yeni perde tül bilmemne diktirdik bi sürü
ona da bisürü para gitti
pofff -tatlicadiarzu-

onun derdi görumceden uzaklaşmak-tatlicadiarzu-
dimi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…