2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar öyle demeyin resimler gerçekten çok tuhaftı kendi hasyanemdeki k.doğumculara gösterdim çekememiş dediler radyoloji uzm gösterdim probu tutuş açısından ve karartma alanından öyle çıkmış dediler ve hatta bu resmi niye bu şekilde sana verdi dediler hakketen bi garipti ama şimdi çektirdiklerim çoookkkk güzeller küçücük burnu var kalkık çenesi küçücük çok güzelmiş benim kızım :ecrin_bebek:

e5 te finansbank nerde . yoksa serrapark evlerine mi taşınacaksın.
bak bana daha çok yaklaşıyorsun bende kartal köprüsüne yakınım yerimseniben

Kartal sellective diye bir site yapılıyor oraya sonax bayii ve adidas var kadıköyden pendiğe giderken oralarda

ya ben mavermis i merak ediyom yaa
gelip bi haber vermedi bizee nooldu diye bilmiyorumkismile

Maşallah kızına canım bazen makinadan yada bebeğin pozisyonundan güzel fotograf çıkmayabiliyor ama ozaman doktorlar pek vermek istemiyorlar

doğumdan sonrasında ev halinden bahsetmişsiniz bende istemem öyle ev tıklım tıkış olmasın annem ablam yakınımda zaten gerekirse kalırlar yanımda evde ama başkası da gelsin kalsın istemem kuru kalabalık gürültü hiç sevmem emzirirkende yanımda kimseyi istemem özel bi olay özel bi durum ve mahrem bi yer niye herkes görsünki tam tersi eşim dışında kimsenin görmesini istemem hatta hastane ve ev ziyaretlerinde saatli kabul etmek istiyorum ziyaretime gelenleri yoksa ne var ne yok ortada yakalanıyosun herkese örneğin kanama kontrolü yapılıyo doğum sonu sık aralıklarla kimse olsun istemem odada dışarı çıkın işimiz var da hoş olmuyo bebek ha bire emmek istiyo falan filan

anaaa iyice yakınlaşıyoruz mexelina :1hug:

:) ayyy mutlu oldum :)kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile mayıs sonu evi teslim edeceklermiş . Eşim eğer bebeğimiz erken gelmek istemesse ben hemen taşırım eşyaları diyor o zaten bu işlerde usta :) annesi babası tatildeyken kendi evlerini taşımız akti zamanında da . Ama benim korkumev çok kalabalık olacak ben çıldıracam :)

çıldırdığın zaman beni ara ben kediyi sana getiririm camdan atarsındelikafadulden
insan geriliyor taşınma sırasında , mümkünse işe yarayan insanlar yardım etsin sana

Ayyy ama Össgeee yeni yeni cicler ne güzel olcak
BEnm de tülleri perdeleri değiştiresim var
Mobilyaları da
Ay bana bişi oluyooo
Kocayı da değiştirmek istemeden toparlamalıyım kendmi

çıldırdığın zaman beni ara ben kediyi sana getiririm camdan atarsındelikafadulden
insan geriliyor taşınma sırasında , mümkünse işe yarayan insanlar yardım etsin sana

Amin canım amin :) biz 2008 ağustosta evlendik aynı şeyleri ozamanda yaşadım gerçi daha kalabalıktı ev ama en azından ben çalışıyorudm ve görmüyordum hiçbirşey şimdi hem hamile veya yeni doğum yapmış olacam hemde taşınacağım :) unutayım ben en iyisi 2-3 ayda da :) bebeğimin büyümesini ve evimizin bitmesini bekleyeyim :)

Mobilyaları da
Ay bana bişi oluyooo

bebeiş gelice onun odasına yapar onunla zaman geçirirsin canım :)

Mobilyaları da
Ay bana bişi oluyooo
valla bence de kuzum senin durumun çok iyi gözükmüyor sempatiksalakcinni

Hayırlı olsun mexelina.

Mobilyaları da
Ay bana bişi oluyooo

bu aralar evi değil de kocayı değiştirebilirim bende:mymeka:

bencede kızın azıcık ele avuca gelsin de öyle taşın acelen yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…