2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar bende anneme böle bişi yaptırmak ıstıyorum yaaaaaaaa nasıl guzelmı eklentı cıktımı bılmıyorm ama

bu aralar evi değil de kocayı değiştirebilirim bende:mymeka:

bencede kızın azıcık ele avuca gelsin de öyle taşın acelen yoksa.

Doğum tarihine ve evin bitmesine bağlı olacak herşey şimdi hepsi havada bebişim için oda bile yapamayacağım sadece bakıp beğeniyorum hepsi taşınma tarihine bağlı bebeğimiz erken doğarsa 2 aylık olduktan sonra taşınırız diye düşünüyoruz. bakalım kısmet ozaman daha var gibi geliyor bize :)

archimim pembikde taşıncakmış bak
yürü vitrin bakmasını boşver şimdi ev arayalım hadi koş koş

hava ne guzel kızlar ya:hamıleliğimiz çok guzel zaman denk geldı.Ne guzel doğum yaptığımızda odaya ışıl ışıl ışık vurcak ınş.Nısan mayıs ayında daha bı keyıflı olcaz.Super olcak ınş herşey.hazırandada bi çırpıda doğurcaz inş.:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2

8 yıldır ikizini karnında taşıyor Paylaş
Haberi Paylaş

Benim Sayfam
Delicious

Facebook
Google

MySpace
Twitter

E-posta
Friend Feed

hurriyet.com.tr 19 Şubat 2010

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

Hindistan'da ikizini karnında taşıyan 8 yaşındaki Deepak Kumar'ın karnından kardeşinin kolu ve bacağı çıkmış durumda.

Karnında ikizi ile doğan ve 8 yaşına kadar karnında çıkan bacak ve kollarla yaşayan Deepak Kumar, Hindistan'da tanrı ilan edildi. Fakat küçük çocuk tanrı olmak istemediğini sadece normal bir çocuk gibi yaşamına devam etmek istediğini söylüyor.

Küçük Kumar'ın karnındaki görüntü ise görenleri şaşırtıyor.

bu nasıl bişey yaa

inşallah canım bugün hava süper öğlen birazcık cıkabildim nöbetim var diye.ama birazdan yine cıkıcam bir hava alcam kızımın hava almaya ihtiyacı var dicem bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

pembik ben bu resimleri arkadaşımın abisinin tıp kitaplarında görmüştüm. yapışık ikizlerde böyle durumlar olabiliyormuş. o zaman çok şaşırmıştım.
çocuğu da hemen tanrı ilan etmişler hey yarabbim

:) bende kardeşimi bekliyorum şimdi geliyor dışarı çıkacağız :) allahtan bugün erken uyanmıştı :) oğluşumun piyango biletleri vardı onları değiştireceğim :) bugün çekiliş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…