canım valla ben gelebilirim aslında.. çok istiyorum ne zamandır öyle birşey yapmayı zaten..
tam tarih belli olsun bana yazarsın olur mu? Bir de nasıl gidilecek nereden gidilecek fln onları da yazarsan..
kocalar da geliyor mu bu arada, benim kociş de gelmek isteyebilir.
evet yaa ben de aksam okudum cok fena oldum. hayırlısı olsun inşallah.özge tatlışoğlumun bebeğini cuma günü alıcaklarmış gelişmemiş çok üzgünüm yaa...
onunda kanamaları vardı.benimde var çok korkuyorum bende bugün dr.gidicem inşallak kötü bişey olmaz.
tamam canım biz geliris ben çok istiyorum.. karşıda olursa biz arabayla geçeriz karşıya herhalde..isteyen herkes gelebılıyro canım. suan neler yapabılrızı en uygun nersı olur gıtmmeız ıcın onu rarastırıyoruz arkadaslarla.. bayramdan sonrakı ılk yada ıkıncı hafta sonu dusunuyoruz. yol tarıfı guzergah hepsı onumuzdekı hafta ıcınde acıklanacak.. burdan da tekrar tekrar duyururum..
bakın sıze bır darulaceze bulusması lınkı vereyımm..
http://www.petarkadas.com/forumlar/Petarkadaş_Etkinlikleri/darülaceze-ziyareti
bu daha oncekı darulaceze zıyaretımız osnrasında yıne huzurevlerıne gıttıkama ıcımı en cok parcalayan yerlerden bırısıdır burası.. resımlerde mevcut forumda ısteyen bakabılır. turuncuya benzer sacı olan benım..
simnilcim içim bir tuhaf oldu..
kaynana cadısı yazmana da çok güldüm ama çok hoşuma gitti..
iyi olmuş canım her ne olduysa..
bebişin artık seninle.. hiçbirşeyin önemi yok..
ne güzel
ay canım inanamıyorum yaa..Canım,
böyle hitap etmeyi istemezdim. Ama yaşadıklarım hiç kolay değildi. Sebebi de sadece o kadın. Sırf onun kaprisleri yüzünden 3 güçlük yuvam dağılıyordu.
Tekrar birleştik kadın, biz iyiydik niye geldin dedi. Sanki oğlu değil, ben yalvarmışım gibi.
Hala ben oğlunun hatrına anne diyorum. Hatrını sayıp 2 haftada bir ziyaret ediyorum. Kadın hala laf sokmalarda. Hamile yazıktır bile demiyor.
Bana sen nasıl hamile kalabildin bile dedi, inanabiliyor musun.
Yuh artık, PES dedirten bir tip. Yaşlı olduğu için de oğluna inanılmaz demagojiler yapıyor. Kahrı çekilmez de katlanıyorum yapacak bişey yok işte.
:ecrin_bebek:
:1hug:
simnil canım kaynana cadıları boyle ıste. aman neysekı kurtulmussun. kocişin ve sen artık daha sıkı sarılın bırbırınıze bırde bebgınız allah onu nazarlardan saklasın.. cok guzel bır aıle olun artık.. bende bır sure kayınvalıdem yuzunden evı terkedenlerım uzak olmamıza ragmen yetısıyordu kadın neysekı esım annesının dengesızlıklerının farkında ama bı yerde annesı onun tarafına gectıgıde oldu kayınvalıdemı oldurmeyı bıle duusnmustum zamanında.. gelıp gectı sımdı benımle ıyı gecınme cabalarınd.. ama cok bekler.. ısıme geldıgı gıbı davranmayı ogrendım.. ban degı l benden once ogluna zarar verır..
hakkınızda hayırlısı olsun canım benım.. umarım bu cookk eskıde bı mazı olarak kalır yalnızca.
Canım,
böyle hitap etmeyi istemezdim. Ama yaşadıklarım hiç kolay değildi. Sebebi de sadece o kadın. Sırf onun kaprisleri yüzünden 3 güçlük yuvam dağılıyordu.
Tekrar birleştik kadın, biz iyiydik niye geldin dedi. Sanki oğlu değil, ben yalvarmışım gibi.
Hala ben oğlunun hatrına anne diyorum. Hatrını sayıp 2 haftada bir ziyaret ediyorum. Kadın hala laf sokmalarda. Hamile yazıktır bile demiyor.
Bana sen nasıl hamile kalabildin bile dedi, inanabiliyor musun.
Yuh artık, PES dedirten bir tip. Yaşlı olduğu için de oğluna inanılmaz demagojiler yapıyor. Kahrı çekilmez de katlanıyorum yapacak bişey yok işte.
tünaydın ahuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?