2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özge tatlışoğlumun bebeğini cuma günü alıcaklarmış gelişmemiş çok üzgünüm yaa...
onunda kanamaları vardı.benimde var çok korkuyorum bende bugün dr.gidicem inşallak kötü bişey olmaz.

isteyen herkes gelebılıyro canım. suan neler yapabılrızı en uygun nersı olur gıtmmeız ıcın onu rarastırıyoruz arkadaslarla.. bayramdan sonrakı ılk yada ıkıncı hafta sonu dusunuyoruz. yol tarıfı guzergah hepsı onumuzdekı hafta ıcınde acıklanacak.. burdan da tekrar tekrar duyururum..

bakın sıze bır darulaceze bulusması lınkı vereyımm..

http://www.petarkadas.com/forumlar/Petarkadaş_Etkinlikleri/darülaceze-ziyareti

bu daha oncekı darulaceze zıyaretımız osnrasında yıne huzurevlerıne gıttıkama ıcımı en cok parcalayan yerlerden bırısıdır burası.. resımlerde mevcut forumda ısteyen bakabılır. turuncuya benzer sacı olan benım..

evet yaa ben de aksam okudum cok fena oldum. hayırlısı olsun inşallah.
canım sen de kendinle kıyaslama..
bugün gideceksin sağlıklı göreceksin bebeğini insallah.. olumsuz düşünme sakın..

tamam canım biz geliris ben çok istiyorum.. karşıda olursa biz arabayla geçeriz karşıya herhalde..
duruma göre haber verirsin sen tekrar :1hug:

simnilcim içim bir tuhaf oldu..
kaynana cadısı yazmana da çok güldüm ama çok hoşuma gitti..
iyi olmuş canım her ne olduysa..
bebişin artık seninle.. hiçbirşeyin önemi yok..
ne güzel

Canım,
böyle hitap etmeyi istemezdim. Ama yaşadıklarım hiç kolay değildi. Sebebi de sadece o kadın. Sırf onun kaprisleri yüzünden 3 güçlük yuvam dağılıyordu.

Tekrar birleştik kadın, biz iyiydik niye geldin dedi. Sanki oğlu değil, ben yalvarmışım gibi.
Hala ben oğlunun hatrına anne diyorum. Hatrını sayıp 2 haftada bir ziyaret ediyorum. Kadın hala laf sokmalarda. Hamile yazıktır bile demiyor.

Bana sen nasıl hamile kalabildin bile dedi, inanabiliyor musun.
Yuh artık, PES dedirten bir tip. Yaşlı olduğu için de oğluna inanılmaz demagojiler yapıyor. Kahrı çekilmez de katlanıyorum yapacak bişey yok işte.

simnil canım kaynana cadıları boyle ıste. aman neysekı kurtulmussun. kocişin ve sen artık daha sıkı sarılın bırbırınıze bırde bebgınız allah onu nazarlardan saklasın.. cok guzel bır aıle olun artık.. bende bır sure kayınvalıdem yuzunden evı terkedenlerım uzak olmamıza ragmen yetısıyordu kadın neysekı esım annesının dengesızlıklerının farkında ama bı yerde annesı onun tarafına gectıgıde oldu kayınvalıdemı oldurmeyı bıle duusnmustum zamanında.. gelıp gectı sımdı benımle ıyı gecınme cabalarınd.. ama cok bekler.. ısıme geldıgı gıbı davranmayı ogrendım.. ban degı l benden once ogluna zarar verır..

hakkınızda hayırlısı olsun canım benım.. umarım bu cookk eskıde bı mazı olarak kalır yalnızca.

ay canım inanamıyorum yaa..
çok iyi anlıyorum neler yaşadığını..
ne demek niye geldin falan..
ama demekki kocan da görmüş hatanın annende oldugunu.. çünkü bilirsin bazı kocalar vardır annelerine laf söyletmezler çok haklı bulurlar..
yine de Allah yardımcın olmus şimdi daha iyisin

daemon canım ben 34deyil 30 yaşındayım...şimdi gördüm.

kızlar fıkraya bakın kaydirigubbakcemile3

Adam arabasıyla evine doğru giderken o gün küçük kızının yaş günü olduğunu hatırlamış, elleri de boş gitmesin diye dalmış bir alışveriş merkezindeki oyuncakçıya, alel acele gezmiş rafların arasında, bir şey bulamayınca tezgahtar kız yetişmiş imdadına
"Küçük bir kızsa 'Barbie Bebek' alın.." demiş, "Onlar şimdi çok satılıyor.. ' Balodaki Barbie' 19.95, ' Alışverişte Barbie' 19.95, ' Denizde Barbie 19.95, ' Boşanmış Barbie 265 dolar..!"
"Nee?.." demiş adam, "Hepsini saydınız 19.95, neden ' Boşanmış Barbie' 265 dolar?.."
"Eee, " demiş kız, "O sette boşadığı kocası Ken'in evi, Ken'in arabası, Ken'in mobilyaları, Ken'in..."

Sağol canım,
umarım dediğin gibi olur. Tek istediğim huzur. Biz çekirdek aile olalım. Aile büyükleri ağır olsun, bizi bize bıraksınlar. Ben evlat olarak zaten hiçbirşeyden kaçınacak, yaşlı bir kadına merhametsizlik yapacak biri değilim. Alın yazısı yaşanıyor maalesef, bunları yaşadık. Dediğin gibi bundan sonrasına bakıyorum artık.
Ne demişler önümüzdeki maçlara bakıcaz

Simnil canım ne deyim Allah sana sabır versin sen katlandıkça kaynanan çatlasın inşallah:) Boşver şekerim takma hiç sen bebişine bak . İnşallah bi daha öyle kötü noktalara gelmezsiniz de kocan ve bebişinle çok mutlu bir hayatınız olur.

Benim kaynanam yok eşim 15 yaşındayken kaybetmiş annesini böyle kötü kaynana yazıları okuyunca çok üzülüyorum allah tüm gelinlere sabır versin. Gerçi bazen keşke benim kaynanam hayatta olsaydıda kötü olsaydı hiç olmazsa eşimin yüzü gülerdi diyorum kendi kendime kader işte

tünaydın ahuşşşş

nasılsın canım ıyımısın nasıl gıdıyor dr gıttınmı yakın zamanda senın bebıs kac mm oldu dun bana 3 mm dedıde ondan soruyorum ınternette benım haftamda 5 .5 yazıyor ama ortalama dıyor ayın 5 ınde ıkılı test yapacakmıs.bebıs ıyı dedı gercı kalp atısınıda begendı.ayy ınsan ne kadar endıselı oluyor yaaaa.s.vereliniortak

daemon canım sizinle gelmeyi çpk isterimbakalım bayramdan sonra müsait olursam
katılmaya çalışacağım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…