nasılsın canım ıyımısın nasıl gıdıyor dr gıttınmı yakın zamanda senın bebıs kac mm oldu dun bana 3 mm dedıde ondan soruyorum ınternette benım haftamda 5 .5 yazıyor ama ortalama dıyor ayın 5 ınde ıkılı test yapacakmıs.bebıs ıyı dedı gercı kalp atısınıda begendı.ayy ınsan ne kadar endıselı oluyor yaaaa.s.vereliniortak
canım ben 8, haftada gittiğimde 1,5 cm flndı..
şimdi birdaha haftaya gidecem yani 10+1 de, o zaman söyler herhalde..
bide büyüdüler artık kıs.. mm değil cm oldular yerim onları..
endişelenme bişi olsa dr. söylerdi mutlaka
kıs ben 10 haftamda gittim 22 mm di dr herşey gayet normal canavar gibi dedicanım ben 8, haftada gittiğimde 1,5 cm flndı..
şimdi birdaha haftaya gidecem yani 10+1 de, o zaman söyler herhalde..
bide büyüdüler artık kıs.. mm değil cm oldular yerim onları..
endişelenme bişi olsa dr. söylerdi mutlaka
Simnil canım ne deyim Allah sana sabır versin sen katlandıkça kaynanan çatlasın inşallah:) Boşver şekerim takma hiç sen bebişine bak . İnşallah bi daha öyle kötü noktalara gelmezsiniz de kocan ve bebişinle çok mutlu bir hayatınız olur.
Benim kaynanam yok eşim 15 yaşındayken kaybetmiş annesini böyle kötü kaynana yazıları okuyunca çok üzülüyorum allah tüm gelinlere sabır versin. Gerçi bazen keşke benim kaynanam hayatta olsaydıda kötü olsaydı hiç olmazsa eşimin yüzü gülerdi diyorum kendi kendime kader işte
kıs ben 10 haftamda gittim 22 mm di dr herşey gayet normal canavar gibi dedi
senin 8.haftanda nasıl 1,5 cm :uhm:
ne bilim kız dr hep mm den bahsedince 2,20 yi hiç düşünmemiştim vallakafamçokkarıştı:roflol:valla canım işte 14 mm flndı benimki.. o da 1,4 cm yapıyo..
22 mm de 2.20 cm zaten :1rolleyes: dimi
ne bilim kız dr hep mm den bahsedince 2,20 yi hiç düşünmemiştim vallakafamçokkarıştı:roflol:
valla canım işte 14 mm flndı benimki.. o da 1,4 cm yapıyo..
valla canım işte 14 mm flndı benimki.. o da 1,4 cm yapıyo..
ozgecım benımkınde baktım yıne 30.7 mm yazıyor
Bende 8+5 de gittiğimde 2,27 cm idi
tamam canım işte 3,07 cm ye denk geliyor.. 3 cm diyebilirsin
nasılsın canım ıyımısın nasıl gıdıyor dr gıttınmı yakın zamanda senın bebıs kac mm oldu dun bana 3 mm dedıde ondan soruyorum ınternette benım haftamda 5 .5 yazıyor ama ortalama dıyor ayın 5 ınde ıkılı test yapacakmıs.bebıs ıyı dedı gercı kalp atısınıda begendı.ayy ınsan ne kadar endıselı oluyor yaaaa.s.vereliniortak
Week 8:
Your child is 0.61 inches (1.6 cm) long and weighs 0.04 ounces (1 gram).
Week 9:
Your baby is 0.9 inches (2.3 cm) long about the size of a quarter, and weighs 0.07 ounces (2 grams)!
Week 10:
The baby is now 1.22 inches (3.1 cm) long and weighs 0.14 ounces (4 grams).
Week 11:
Your baby is now 1.61 inches (4.1 cm) long and weighs 0.25 ounces (7 grams).
Week 12:
Your baby is now 2.13 inches (5.4 cm) long and weighs 0.49 ounces (14 grams).
3 cm 7 mm o zaman
3 cm 7 mm o zaman
Canim benim bak gecen de ayni yaziyi yazmistim, turk sitelerinde yanlis yaziyor ingiliz ve diger yabanci (alman, hollanda) sitelerinde cok farkli yaziyor o yuzden ben gecen de dedim ki turk sitelerine bakip ta kafanizi karistirmayin, yanlis bilgiler yuzunden bebegim kucuk diye uzulmeyin.
Canim benim bak gecen de ayni yaziyi yazmistim, turk sitelerinde yanlis yaziyor ingiliz ve diger yabanci (alman, hollanda) sitelerinde cok farkli yaziyor o yuzden ben gecen de dedim ki turk sitelerine bakip ta kafanizi karistirmayin, yanlis bilgiler yuzunden bebegim kucuk diye uzulmeyin.
Yani butun yabanci sitelere gore sen tam iyi gidiyorsun canim 3.1 olmasi gerekiyor
ve sende 3'sun o yuzden hiccc kafana takma inan ki turk sitelerinde yazilanlar yanlis.
Dikkat ederseniz benim bu ekledigim boyutlara hepimizin bebegi assagi yukari uyuyor haftalarina baktigimizda.
Yani butun yabanci sitelere gore sen tam iyi gidiyorsun canim 3.1 olmasi gerekiyor
ve sende 3'sun o yuzden hiccc kafana takma inan ki turk sitelerinde yazilanlar yanlis.
Dikkat ederseniz benim bu ekledigim boyutlara hepimizin bebegi assagi yukari uyuyor haftalarina baktigimizda.
yok canım.. 3 cm 07 mm.. 07 ye 1 mm ye denk dersek, 3 cm 1 mm gibi birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?