benim regli tarihime göre 10+3 üm dr ulturason tarihne göre şu an 9+4 üm
yani normal olmuş oluyor ozaman
heheehe evet genelde iyiydi matematiğim hep.. severdim çünkü ondan.. a.svalla ozgecım sende matematık ıyıydı galıba ben hep kalır en sonda kopya mopya duzeltırdım kızım calıssana dersıne bak lazım oldu ıste dımı yanı
merhaba kizlar az once doktordan geldim ultrasonda 8+2 olarak gorundu. bebgin boyu16 mm hersey yolunda hersey normal dedi doktor. bi sonraki kontrol tarihinide 29 aralik olarak verdi o zaman bebegim 14 haftalik olacakmis ama 2li test falan hic bisey demedi. benim aklima ciktiktan sonra geldi keske sorsaydim. siz hep yaptiriyosunuz sanirim. 2li teste nelere bakiyorlar yani ne ise yariyor bu test. gerekirse doktorumu degistirecegim
cok tesekkurler ozgecim doktoru arayip sorcam3lü test 17. hafta ile 18. haftanın sonuna kadar yapılması gerekiyor
merhaba kizlar az once doktordan geldim ultrasonda 8+2 olarak gorundu. bebgin boyu16 mm hersey yolunda hersey normal dedi doktor. bi sonraki kontrol tarihinide 29 aralik olarak verdi o zaman bebegim 14 haftalik olacakmis ama 2li test falan hic bisey demedi. benim aklima ciktiktan sonra geldi keske sorsaydim. siz hep yaptiriyosunuz sanirim. 2li teste nelere bakiyorlar yani ne ise yariyor bu test. gerekirse doktorumu degistirecegim
cok tesekkurler ozgecim doktoru arayip sorcam
yok canım.. 3 cm 07 mm.. 07 ye 1 mm ye denk dersek, 3 cm 1 mm gibi birşey
Ben bu hesaplamalardan hic anlamiyorum ya simdi en son 10 haftalikken benim bebegime 30 mm demisti doktorum kac cm oluyo CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?