elhamra sen marifetli hatunsun sakallı ipten perde yapsana kızına. Ben balkon perdemi yapmıştım öyle boncuk da takmıştım. Biraz dandik yaptım ama sen yaparsan güzel olur.
[ımg]http://img99.imageshack.us/img99/6079/75580364ii0.jpg[/ımg]
hemserım bızde talaslıyızŞenizefet cnm kayserılıyım bendeeeee kökten:) tomarzaa
aa bende balkonuma böle biş yapabilirim..elhamra sen marifetli hatunsun sakallı ipten perde yapsana kızına. ben balkon perdemi yapmıştım öyle boncuk da takmıştım. biraz dandik yaptım ama sen yaparsan güzel olur.
ben uydurdum yok böle bi isim
peki bişi sölicem bunun ust kısmınımı oruyorsun sadece sonra ıplerı baglyrsn tek tek öle bişimi pek anlamam gercı bu tarz seylerı ama sankı öle gibiiiiiiii valla acık bi mavi yapsam böle nasılsa ıplı perde modası var eheheheh gerçi mutfagmda ıplı var yıkamaktn nefrt edyrm ama
aa bende balkonuma böle biş yapabilirim..
benim balkonumla mutfağım yan yana
balkonum kapalalı pimapenli olduğu için..
balkonumdan mutfağa qeçişi kartonpiyerli yaptırmıştık
kapısız yani..
hem balkonum hem mutfağım kocaman qörünüo..
ama kartonpiyerli olan yere böle bşi düşünüodum
iyi oldu qördüğüm kız saol kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 allah seni yaa..
elhamra sen marifetli hatunsun sakallı ipten perde yapsana kızına. ben balkon perdemi yapmıştım öyle boncuk da takmıştım. biraz dandik yaptım ama sen yaparsan güzel olur.
peki bişi sölicem bunun ust kısmınımı oruyorsun sadece sonra ıplerı baglyrsn tek tek öle bişimi pek anlamam gercı bu tarz seylerı ama sankı öle gibiiiiiiii valla acık bi mavi yapsam böle nasılsa ıplı perde modası var eheheheh gerçi mutfagmda ıplı var yıkamaktn nefrt edyrm ama
Bunu nasıl yaptın canım anlatsana tığ işimi.Bayıldım ya.Ben odasını beyaz yaptıracağım için perdesıde beyaz olsun istıyorum
hepimiz birden marifet canavarına dönüştük kaydirigubbakcemile3
annelik yaradı sanırım
Kızlar ben bebek odası halısınıda böle istiyom
Pufidik böle bembeyaz olsun istyom
Nasıl bulcez
Örcen artık
:roflol::roflol:
herşeyi ördük elimizden gelse örgüden koca da yapacağız.
Sonunda bir resim eklemeyi basardim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?