kıs allah iyiliğini versin.. kaydirigubbakcemile3
tam 3 cm oluyo..
çünkü 1 cm=10 mm
ayrıca bazı doktorlar ikili testten sonra üçlü testi istemeyebiliyor yada ikiliyi yapmayıp direk üçlü testi istiyormuş. bu tamamen doktorun hangi ekolden geldiğiyle ilgili bir durummuş. İkili test üçlü teste göre daha yeni bir test. Ama çok daha erken tanı ihtimeli veriyor birde özgenin dediği gibi o esnada bebeğin heryeride kontrol edilmiş oluyor mesela ben dün yaptırdım bana böbreklerinin ve midesinin gelişiminide söyledi ve gösterdi.
Oyyy daha 3 cm cik mi olmus yahu kucuk parmagim kadar bile degill kaydirigubbakcemile3
Ama aradan 10 gun gecti azcikda olsa buyumustur bebegim.
Cok sagol özgecim bu saatlerde benim kafa iyice durmus oluyo daha yeni uyandimm :kedi:
slm kızlar nasılsınız beni soracak olursanız sürekli bulantı kusa halindeyim ağzımda zehir gibi bir tat bişeyde istemiyo canım geçmiyecekmi bu ya valla sinir minir kalmadı bende
sen kaç haftalıksın?
geçer canım merak etme..Kislar ya benim bulanti ve kusmamda kahverengi akintimda hala devam ediyor benim gibi nerdeyse 12 haftalik olupta bulantisi devam eden varmi ?
Ayrica daha öncede sormustum kahverengi akintiyi sanirim kimsede yokki yazmadi.Neden oluyor acaba ya bi anlam veremiyorum bu akintilara doktor da hersey yolunda bebek iyi diyor ama yinede icim rahat degil iste bitmeden de rahat edemicem :bbo:
evet canım büyümüştür çok tatlı olmustur.. maaşallahh onaa Şeniz
11+4 üm canım çizelgemde de görebilirsin
evet canım yok bende çok şükür maaşallah..Butun topikteki bebeklerimize masallah canimm
Rabbim onlari saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimize :Saruboceq:
Senin nasil gidiyor özgecim masalah sende bulanti falan hic yok sanirim istahinda yerinde ne guzel insallah hep böyle devam edersin :Saruboceq:
geçer canım merak etme..
bu haftaya kadar gelmişsin demekki tutundu bebişin sana iyice..
bulantının olması bebeğin sağlıklı oldugunu gösteriyormuş ama o da geçer artık yakında
12. haftadan sonra..kahverengi leken de geçer merak etme
Insallah canim ya bebegimi hissetmesen daha kötü olurdum ama masallah bebegim öyle kipir kipirki 10 haftaliktan beri hissediyorum onu
Bir oglum var sanirim ikinci oglusum geliyo oglanlar öyle hareketli oluyorki daha anne karninda basliyolar iste böyle hareketlenmeye kaydirigubbakcemile3
Saglikla gelsin bebegimm :Saruboceq:
Destegin icinde tesekkurler canim burdaki desteklerde olmasa insan dusun dusun kötü oluyor daha cok ...
işyerinden girdiğim için, her şey kısıtlanmış durumda.
o yüzden çizelgen görünmüyor bende.
bu siteye bile nasıl müsade etmişler hayret zaten.
benim kafam şu hafta ay meselesinde karışıyor.
aslında 40 hafta 9 ay etmiyor.
soranlara 2,5 aylık diyorum, 11+5 için.
doğru mudur acaba.
ilk ayı 6 hafta saydım, hani ilk 2 hafta henüz bebek yok ya onun için.
fisfisfis
Canımcım hamilelik 9 ay değilki zaten 40 hafta yani 280 gün her ayın hafta sayısı değişmesinden dolayı (30-31 gün olayı) kafalar karışıyor 11+5 için 2,5 ay çok yanlış bir tanımlama sayılmaz ama sen 12 haftalık hamilesin demek oluyor istersen üçüncü ayımı doldurmak üzereyimde diyebilirsin canın nasıl isyirosa öyle söyle şekerim hem zaten eskiler hamilelik tarihinizi bide bebeğinizin (doğumdan sonra) kaç aylık olduğunu doğru söylemeyin derler ya nazar olmasın diye belkide birebir doğruyu söylememek daha iyidir.
aaa yerim onu 10. haftadan beri hissediyorsun demek.. vayy be ne güsel.. ben de hissetmek istiyorumm
haklısın,
nazardan korkarım ben.
Allah hepimizin yavrularını nazardan saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?