2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs allah iyiliğini versin.. kaydirigubbakcemile3
tam 3 cm oluyo..

çünkü 1 cm=10 mm

Oyyy daha 3 cm cik mi olmus yahu kucuk parmagim kadar bile degill kaydirigubbakcemile3

Ama aradan 10 gun gecti azcikda olsa buyumustur bebegim.

Cok sagol özgecim bu saatlerde benim kafa iyice durmus oluyo daha yeni uyandimm :kedi:

merhaba kızlar, nasılsınız, haftalar ilerledikçe çenelerimiz daha da düşüyor sanki, yarım günde kaç sayfa olmuş böyle, hızınıza yetişemiyom valla kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız beni soracak olursanız sürekli bulantı kusa halindeyim ağzımda zehir gibi bir tat bişeyde istemiyo canım geçmiyecekmi bu ya valla sinir minir kalmadı bende

Kislar ya benim bulanti ve kusmamda kahverengi akintimda hala devam ediyor benim gibi nerdeyse 12 haftalik olupta bulantisi devam eden varmi ?

Ayrica daha öncede sormustum kahverengi akintiyi sanirim kimsede yokki yazmadi.Neden oluyor acaba ya bi anlam veremiyorum bu akintilara doktor da hersey yolunda bebek iyi diyor ama yinede icim rahat degil iste bitmeden de rahat edemicem :bbo:

sen kaç haftalıksın?

Oyyy daha 3 cm cik mi olmus yahu kucuk parmagim kadar bile degill kaydirigubbakcemile3

Ama aradan 10 gun gecti azcikda olsa buyumustur bebegim.

Cok sagol özgecim bu saatlerde benim kafa iyice durmus oluyo daha yeni uyandimm :kedi:

evet canım büyümüştür çok tatlı olmustur.. maaşallahh onaa Şeniz

slm kızlar nasılsınız beni soracak olursanız sürekli bulantı kusa halindeyim ağzımda zehir gibi bir tat bişeyde istemiyo canım geçmiyecekmi bu ya valla sinir minir kalmadı bende

Oyy canim seni o kadar iyi anliyorum ki nerdeyse 12 haftaligim ama hala devam ediyor bende son 2-3 gundur bulantilar azalmis olsada kusmaya devam ediyorum.

Doktorum 12 haftadan sonra geciceni söyemisti ama bilmiyorum ki ne zaman biter?

Insallah en kisa zamanda biter canim cok zor gunler gercektende ben simdi azcikta olsa rahatladimya ona bile sukur ediyorum o kabus dolu gunlerden sonra.3 kilo verdim bulanti ve kusmayla ...

geçer canım merak etme..
bu haftaya kadar gelmişsin demekki tutundu bebişin sana iyice..
bulantının olması bebeğin sağlıklı oldugunu gösteriyormuş ama o da geçer artık yakında
12. haftadan sonra..kahverengi leken de geçer merak etme

evet canım büyümüştür çok tatlı olmustur.. maaşallahh onaa Şeniz

Butun topikteki bebeklerimize masallah canimm

Rabbim onlari saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimize :Saruboceq:

Senin nasil gidiyor özgecim masalah sende bulanti falan hic yok sanirim istahinda yerinde ne guzel insallah hep böyle devam edersin :Saruboceq:

11+4 üm canım çizelgemde de görebilirsin

işyerinden girdiğim için, her şey kısıtlanmış durumda.
o yüzden çizelgen görünmüyor bende.
bu siteye bile nasıl müsade etmişler hayret zaten.

benim kafam şu hafta ay meselesinde karışıyor.

aslında 40 hafta 9 ay etmiyor.

soranlara 2,5 aylık diyorum, 11+5 için.
doğru mudur acaba.
ilk ayı 6 hafta saydım, hani ilk 2 hafta henüz bebek yok ya onun için.
fisfisfis

kızlar bişi sorcam, bu sağlık ocağında tetanoz aşısı yapılıyomuş ya ilk aşı kaçıncı ayda yapılıyo bilen var mı bi de sağlık ocağına gebelik kaydını yaptıran var mı?

evet canım yok bende çok şükür maaşallah..
arada çok hafif oluyor ama önemsenecek kadar değil.
iştahım da maaşallah yani.. kaydirigubbakcemile3
evet Allahım herkesin bebişini korusun sağlık sıhhat versin inşallah

Insallah canim ya bebegimi hissetmesen daha kötü olurdum ama masallah bebegim öyle kipir kipirki 10 haftaliktan beri hissediyorum onu

Bir oglum var sanirim ikinci oglusum geliyo oglanlar öyle hareketli oluyorki daha anne karninda basliyolar iste böyle hareketlenmeye kaydirigubbakcemile3

Saglikla gelsin bebegimm :Saruboceq:

Destegin icinde tesekkurler canim burdaki desteklerde olmasa insan dusun dusun kötü oluyor daha cok ...

aaa yerim onu 10. haftadan beri hissediyorsun demek.. vayy be ne güsel.. ben de hissetmek istiyorumm

Canımcım hamilelik 9 ay değilki zaten 40 hafta yani 280 gün her ayın hafta sayısı değişmesinden dolayı (30-31 gün olayı) kafalar karışıyor 11+5 için 2,5 ay çok yanlış bir tanımlama sayılmaz ama sen 12 haftalık hamilesin demek oluyor istersen üçüncü ayımı doldurmak üzereyimde diyebilirsin canın nasıl isyirosa öyle söyle şekerim hem zaten eskiler hamilelik tarihinizi bide bebeğinizin (doğumdan sonra) kaç aylık olduğunu doğru söylemeyin derler ya nazar olmasın diye belkide birebir doğruyu söylememek daha iyidir.

haklısın,
nazardan korkarım ben.
Allah hepimizin yavrularını nazardan saklasın.

aaa yerim onu 10. haftadan beri hissediyorsun demek.. vayy be ne güsel.. ben de hissetmek istiyorumm

Canim benim ikinci bebegim oldugu icin mi bilmiyorum ama cok erken hissettim.
Ilk oglumda 4 aylikken hissetmistim ama bu bebegimin masallahi var kipir kipir özellikle karnim acken sanirim aciktim anne yemek ye diyo bana :ecrin_bebek:

Insallah sende erken hissedersin canim cok guzel bir duydu ama bebegin kizsa gec hissedersin yani ben öyle biliyorum erkek cocuk erken hareketlenir diye.

Eger bu bebegimde erkekse kesinlikle dogrudur bu söz yerimseniben

selam; şöyle bi geçmişe bakayım dedim de maşallah hızınıza yetişemedim, ben okudum siz yenilerini yazdınız Ben de ikinci çocuğuma hamileyim ilki kız 4,5 yaşında kendi işimde çalışıyorum. Gerçi bu aralar mesaim kk ile doluyor Ne kadar candan yazışmışsınız imrendim. Hadi beni de alın aranıza beraber sayalım. Temmuz 2 gorunuyor aslında doğum ancak benim ikinci sezeryan olacağından haziran annesiyim :) ıNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…