2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama bunların tuylerıde dokulup bebeişi rahatsız ederse.O yuzden kocam kesınlıkle ızın vermez odada boyle bı perdeye.Bıde bu perde yıkandığı zaman şeklı bozulmuyomu acaba.Kullanımı rahatmı yani

bende bilmiyorum yıkanınca şekli bozulur mu?? bendekini de yeni yaptım o yüzden yıkamaya fırsatım olmadı. tüyleri şimdilik dökülmüyor ama tabi garanti dökülmez de diyemem.

Ama bunların tuylerıde dokulup bebeişi rahatsız ederse.O yuzden kocam kesınlıkle ızın vermez odada boyle bı perdeye.Bıde bu perde yıkandığı zaman şeklı bozulmuyomu acaba.Kullanımı rahatmı yani

ßence bu perde yıkanmıyor kaydirigubbakcemile3
ben yapsam yıkamam heralde çünkü ben bu ipi biliorum acayip dökülüyor
makinada hep kopar yıkanırken

uf daha yemek yapmadım kalkmaya üşeniorum yaa bilmiyorumkismile

Bence odaya tuylu hali vb. koymayin arasina biriken tozlar falan bebek icin sakincaliymis..hatta doktorlar odada sadece kucuk bir kilim falan oneriyorlar..cok guzel gozukuyo kabul ama..yine de nette sakincali mi diye bir bakin derim ben

Bence odaya tuylu hali vb. koymayin arasina biriken tozlar falan bebek icin sakincaliymis..hatta doktorlar odada sadece kucuk bir kilim falan oneriyorlar..cok guzel gozukuyo kabul ama..yine de nette sakincali mi diye bir bakin derim ben

evet bende halı almayı pek düşünmüyorum ufak bir kilim koyacağım bulabilirsem.
bu arada bebek odan çok şirin güle güle kullan

hemserım bızde talaslıyızŞeniz

HEHEHE NE GUSEL INSANN MEMLEKTLISIYLE MUHABBETI;(zemuszemus
evet üstü kısmını istediğin modelde örüyosun. sonra ipleri tek tek bağlıyorsun. korniş de dikince böyle perde oluyor. boyunu da istediğin uzunlukta yapabilirsin.

VALLA BEN ERKEKIMIN ODASINI YA BEYAZ YADA ACIK MAVİ YAAPRIM BÖLE ALTINADA BIR STOR FAZLA MASRAFA GIRMEYIM PERDEDE BARI MUTFAGIMADA DURP DURRKEN STOR MASRAFI ACTMZTN HARIKA DURUYOR BENCEEE
ipli perdeleri makinaya atacaksan perdeyi düğüm yapıp da at. ipleri karışmaz böylelikle
HİÇ MAKINAYA ATMADIM CNM KORKUDAN KARISRSA DIYE DENESEMMI BILMIYORMKI ELDE YIKAYNCADA SANKI KIRI CIKMIYOR GIBI GELIYR BANA SIMDI BIDAHA YIKAMAM LAZIM DOGUMDN ONCE BAKALIM MAKINA YI DENRIM BELKII

Slm canlarim doktordan geldim oglusumun durumu cok iyi sukur hersey yolunda dedi doktor.Oglusum 720 gr olmus :kupa:Uyuyordu ultrasonda bakarken elleri yuzunde oyy yerim onu her seferinde daha da buyuyo canim erenimm

Ama benim icin pek iyi seyler sölemedi cok asiri kilo aliyorum kizlar doktor fena kizdi bu sefer.5 kilo almisim 3 haftada daha 3 aydan fazla zamanim var dikkat et dedi hakli olarak.
Bende sasirdim ya napcami aslinda cok asiri da yemiyorum ama yedimmida hakkini veriyom sanirim yemeginn bilmiyorumkismile
6 aylik hamileyim ve toplamda 11 kilo aldim sanirim rekor kircam bu gidisleeyvahedigeldismile

Yarinda mertimin sunneti var kislar narkozla sunnet olucak korkuyorum ya oglusumun gozunun onunde bayilmasina falan nasi dayancam bilmiyorum dua edin bizim icin saglikli bi sekilde olsunn sunnetimizz :Saruboceq:

Daeeeee kesın alıyomusunuz bu odayı kıss valla orjınal bıŞıııııı benceee

buarada bıleklıgı aldımm kıss bugun

kız kardeşime ördüğüm şapka nasıl olmus kızlarr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…