:roflol:
:roflol::roflol:
herşeyi ördük elimizden gelse örgüden koca da yapacağız.
kaçtım ben kızlar bebişlere dikkat edin
Ama bunların tuylerıde dokulup bebeişi rahatsız ederse.O yuzden kocam kesınlıkle ızın vermez odada boyle bı perdeye.Bıde bu perde yıkandığı zaman şeklı bozulmuyomu acaba.Kullanımı rahatmı yani
Ama bunların tuylerıde dokulup bebeişi rahatsız ederse.O yuzden kocam kesınlıkle ızın vermez odada boyle bı perdeye.Bıde bu perde yıkandığı zaman şeklı bozulmuyomu acaba.Kullanımı rahatmı yani
Bence odaya tuylu hali vb. koymayin arasina biriken tozlar falan bebek icin sakincaliymis..hatta doktorlar odada sadece kucuk bir kilim falan oneriyorlar..cok guzel gozukuyo kabul ama..yine de nette sakincali mi diye bir bakin derim ben
hemserım bızde talaslıyızŞeniz
evet üstü kısmını istediğin modelde örüyosun. sonra ipleri tek tek bağlıyorsun. korniş de dikince böyle perde oluyor. boyunu da istediğin uzunlukta yapabilirsin.
HİÇ MAKINAYA ATMADIM CNM KORKUDAN KARISRSA DIYE DENESEMMI BILMIYORMKI ELDE YIKAYNCADA SANKI KIRI CIKMIYOR GIBI GELIYR BANA SIMDI BIDAHA YIKAMAM LAZIM DOGUMDN ONCE BAKALIMipli perdeleri makinaya atacaksan perdeyi düğüm yapıp da at. ipleri karışmaz böylelikle
kızlaaarrr..,benım oglumun ıdasını gormeyen var mı???
anaa ben görmemiştim bu ne kız nerden buldun bunu delikafadulden
allahım ya neler yapmışlar böyle. çok tatlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?