2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daeeeee kesın alıyomusunuz bu odayı kıss valla orjınal bİŞİİİİİİ benceee

buarada bıleklıgı aldımm kıss bugun

çok güzelmiş walla neler yapıyolar yaaa :))

kocıs sımdı telefonunu aldı sıparısını verıcekdelikafadulden
sıze sormadan sıparıs verdırtmedım
dun baktıgımız evden vazgectık
baska bı ev bakıcaz
artık oraya gelır
bıran once ev bulmamız lazım
ama dun canım cıktı
sabah 9.30 da zeyneplerle cıktık aksam 10 eve gırdık bız nerdeyse
ev bakmaya gıttık geldık sureklı
öldum resmen
ayaklarım hasat olmus
bende ıstıfa ettım
sen artık gıt babanla dolas
nası bı ev ıstıyoruz bılıyosun
aralarından seversın bana onları gosterırısın sadece dedım
dun bosu bosuna kac kat merdıcen cıktım kac kere

güneşşşşşşşşşşşşşşş şeniz

söle bebüşümmmm

iiyi yapmıssın cnm kendınıde bebegıde bence fazla yormaa buarada dogru secım oldu valla okdr baktk dusnduk bi gıttın fuara nekdr degsk bı model buldn darısı basımızaaa

Daecim oglusunun odasi cok guzel ve cok tatli.
Iyi gunlerde saglikla buyusun insallah icindee a.s.
hepınız sagolun kızlar
babamız bıran once buyumesını beklıyodu arablaı yatak ıcın
neysekı gonlune gore fuarda cıkardı allah karsısına
sanırım kocam bunu dırek karyola olarak kurdurup odasını ayırcakkaydirigubbakcemile3

:roflol:

Kislarr 11 kilo almisim varmi ben gibi cok kilo alann doktor baya bi uyardi bugun beni.Ayrica oglusumda 720 gr olmus
Benimle ayni haftalarda olanlar kac kilo aldiniz bebeklerinizin kilosu ne kadar CADIARZU

Ben 51 le falan hamıle kalmıŞtm bugun dısarda tartıldım 58 geldım okdr aldımmı bılmyrm ama ılk baslarda kılo kaybım olmstu hep neyseee cok mu acaba 7 kılo 6 ayda?
Okdar kusmaya bence cok gıbı

Kislarr 11 kilo almisim varmi ben gibi cok kilo alann doktor baya bi uyardi bugun beni.Ayrica oglusumda 720 gr olmus
Benimle ayni haftalarda olanlar kac kilo aldiniz bebeklerinizin kilosu ne kadar CADIARZU

ben 8 kilo aldım canım bilmiyorumkismile

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (KK'ya resim eklemek ;buyrun arkadaslar ...)

Kız dae, Tuğberk'in odası çok güzel, güle güle büyüsün içinde
saol yivrummm..

bu arada sneı sıkayet edıcem
dun yoktu kırmızı donun.
hanı soz vermıstık bırbırımıze.
bak ben senı tanayamadım o yuzden.
gıysen hıc kacırmazdım fıldır fıldır
kırmızı don aradı göslerim..

bende en son 10 gun once 11.2 kg almıstım canım..

Ben 51 le falan hamİle kalmıŞtm bugun dısarda tartıldım 58 geldım okdr aldımmı bİlmyrm ama ılk baslarda kılo kaybım olmstu hep neyseee cok mu acaba 7 kılo 6 ayda?

bence normal canım
qerçi ben hiç kusmadım ama :ecrin_bebek:

Canım bende çok kılo aldım senden fazla.Artık kaç kılo aldığımı soylemek bıle istemıyorum.Bebişiminde maşallahı var ama benımde maşallahım var.kaydirigubbakcemile351 kıloyla hamıle kalmıştım .Şuan 66 kıloyum ve 24 haftalığız.Yarama basma yani.Sen benden ıı durumdasın.

Ben 23.haftadayım 10 kg aldım. Yapım kg almaya çok müsait, hani derler ya su içsem yarıyor.Doktorum diyetisyene gönderdi, ilk hafta çok güzel uydum ama ondan sonra yine dayanamadım. Arada ufak tefek kaçamaklar yaptım. Nasıl olcek bu iş bilmiyorum ben de

archimim
senın su perde varya bende ondan yaomak ıstıyodum aslında acık mavı ıple arkasınada mavı bı guneslık olaraka ma
sımdı bızım oda kırmızı olcak ona nası bı perde lazım kı
ancak uzerınde araba modelı olan falan bı tulden yaptırmam lazım dımı..

kaydirigubbakcemile3

Dae sadece fuara gelirken giyerim diye kırmızı fırfırlı don aldım ama sığamadım içine. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim yapımda kilo almaya çok müsait yaa napıcaz bilmiorum
doğuma kadar duba qibi oluruz artık bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3

Dae sadece fuara gelirken giyerim diye kırmızı fırfırlı don aldım ama sığamadım içine. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bananneeeee..

o zamn baska bı tane daha al gıy resmını ekle topicesempatiksalakcinni
yoksa affetmemmm

bende 52yle hamile kaldım 59 oldum her hafta 1 kilo alıyorum dr. böle yapma dikkat et diyo ama nerdeee

Ben 51 le falan hamİle kalmıŞtm bugun dısarda tartıldım 58 geldım okdr aldımmı bİlmyrm ama ılk baslarda kılo kaybım olmstu hep neyseee cok mu acaba 7 kılo 6 ayda?

Canim bende 3.5 aylik olana kadar kustum hep.Ben aslinda 59.5 kiloyla hamile kadim ama kuslamalardan 57 kilo olmustum.Ben 57 kilodan hesapliyorum aldigim kiloyu simdi 57 den 68 de baya bi cokkbilmiyorumkismile
Sen bulantilardan sonra kac kiloya dusmustun bilmiyomusun eger sadece 7 kilo aldiysan cok iyi canim kilon
ben 8 kilo aldım canım bilmiyorumkismile
Masallah canim ideal kilodasin insallah hep böle devam edersin
bende en son 10 gun once 11.2 kg almıstım canım..

Canim senle ben rekordayiz zatenn doktorun seni uyarmadimi peki kilon konusunda benimki vitamin hapini alma artik dedibilmiyorumkismile
Peki oglusun kac kilo dae biliyomusun canim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…