2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dae bence perdeyi de arabalı yaptırırsan oda çok cicili olcak. Bence daha sade bişey seç, beyaz üzerine az kırmızı şeritli gibi mesela.

benim yapımda kilo almaya çok müsait yaa napıcaz bilmiorum
doğuma kadar duba qibi oluruz artık bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

Ben oldum bilem.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beyaz yapsanda gusel olur cnm kırmızı beyaz guzel durur bencee

bende 52yle hamile kaldım 59 oldum her hafta 1 kilo alıyorum dr. böle yapma dikkat et diyo ama nerdeee

Dikkat et diyo doktorlar ama nasil ya bu benim ikinci hamileligim ilk oglusumdada 25 kilo almistim toplam.Bunda o kadar dikkat edeyim diyorum ama dikkat ettigim halde bölee etmesem nolcak bilmiyommmbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile5 Kız bende aynı sen gıbıyım, çok sert ve domınant bır yapım var, ama baştan çok çektım kaynanamdan bu nedenle bırbırımızı hıç sevmeyız, ayagımın altında dolanmasın bana yeter, eşimide yıllarca ezmış, hayatı zehretmiş, yedi düvelle küs huysuzun teki, ama bana yapamıyo,eee deli deliden korkarmış hesabı alsanaalsanasmile

hiç uzulme canım, bende bebek odası almadım, park yatak şirin perdeler, dolabıda kendım çizdım yaptırdım. ınan kı 700 bile tutmadı. sende park yatak bıde perdenı kendın dık benım gıbı oldu bıttı bi kaç tane de oyuncak koyarsın harıka olur. bak ben resımlerımı bırazdan eklıcem foto makınem şarj oluyo. aklında bulunur belkı perdem falan. öpuyorum hıç uzulme.

çabucak ıyıleşsın ınsaallah canım.hıç sıkma kendını narkozla olması daha ıyı anlamıcak bıle.ama anne yuregı kıyamam sana :1hug:

Kislarr 11 kilo almisim varmi ben gibi cok kilo alann doktor baya bi uyardi bugun beni.Ayrica oglusumda 720 gr olmus
Benimle ayni haftalarda olanlar kac kilo aldiniz bebeklerinizin kilosu ne kadar CADIARZU

ben daha hiç kilo almadım canım ama aç yaşıyorum, taze dikişlerım oldugu ıçın göbegımın gerılmemesi lazım, bu nedenle çok sıkıyorum. azıcık dıkkat et birde troid tahlılı yaptır derım belkı durmuştur troidlerın o da kılo yapar.

storda yaptırabilirsin dae
bi arkadaşım yaptırmıştı ikizlerinin odasına winnie the pooh desenliydi çok şekerdi bende öyle bi şi yaptırmayı düşünüyorum kızımın odasına

dae odanız super hatta cok orjınaldelikafadulden
hemen versın sıparısını kocısın:lepi:

sılam gozunaydın oglun sunnet olcakmıs.zordur ama olsun guzel bır duygudur:lepi:

Valla 6-7 kilo alanlara imreniyorum canim bende.Bilmiyorum nasi beceriyolar bu isi.
Ama bencede bunyeyle ilgili mafoldumben

hemserım o canta benımde cok hosuma gıdıyorbayanssulusmile
ama verdıgın sıtede cok pahalı
bılgın olsun..
kayserıde varsa tanııdk bırı ve bunuda alcaksın 70 lıraya satılıyor burdasempatiksalakcinni

Dikkat et diyo doktorlar ama nasil ya bu benim ikinci hamileligim ilk oglusumdada 25 kilo almistim toplam.Bunda o kadar dikkat edeyim diyorum ama dikkat ettigim halde bölee etmesem nolcak bilmiyommmbilmiyorumkismile

ya bi de yemiyim diyosun hemen yanındakiler olmaz yeee bebeğin canı istemiştir bilmem ne konuşuyolar e biraz die bi başlıyorum bende durmam gelmiokiii
sanırım tokluk hissimi kaybettim!!!delikafadulden

Ben baştan çok şikayet ediyodum hızlı kilo alıyom diye ama 6da sabitlendm bi türlü almıyom şimdi
Ama bu sferde insan bebeği için endişe ediyo
Valla 6-7 kilo alanlara imreniyorum canim bende.Bilmiyorum nasi beceriyolar bu isi.
Ama bencede bunyeyle ilgili mafoldumben

sılam gozunaydın oglun sunnet olcakmıs.zordur ama olsun guzel bır duygudur:lepi:

Cok tesekkurler canim.a.s.Evet yarina sunnet var beni simdiden heycani sardi:
Narkozla olucagi icin endiseliyim biraz insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:

HADİYAAA:d
ASLINDAAA KOCAMDA AYAKKABICILAR SITESIONDE BELKI BU CANTAYI ORDAKI CANTACILARDAN IMALATINA BULUR AMA İŞTE BENM KOCA TEMBEL UGRASMAZ BÖLE ŞEYLERLEEEE

canım senin odana o perde uymaz zaten. bencede sen arabalı falan tüllerden falan yaptır.

canım ben bıraz zayıf hamıle kaldım
47 kıloydum kılo alamam problemım vardı
cok yemem ragmen
o yuzden fazl ahalsız dustum
sonra bı basladım kılo lamaya alıs o alıs
sımdıde sadece gobegımden aldım kıloyu dısardan o kadarı farkedılıyo ama baldır ve kalcamada vurdu bıraz.
oyuzden doktor cok bısey demıyo
bundan sonra dıkkat et dıyo sadece bebegımde en son 600 gr a yakındı canım.

beyaz yapsanda gusel olur cnm kırmızı beyaz guzel durur bencee

storda yaptırabilirsin dae
bi arkadaşım yaptırmıştı ikizlerinin odasına winnie the pooh desenliydi çok şekerdi bende öyle bi şi yaptırmayı düşünüyorum kızımın odasına

pukecım
oda takımını gorduysen eger ona ole pooh desenlı falan gıtmezz aslında guzel olur da
bırde tasınacagımız eve baglı stor mu yaptırsam normal tul mu dıye sanırım

kırmızı beyaz ıyı fıkır kızlar
hatta kırmızı serıt olayını tuttum cunkıı
hanı ben cın alı yapıyorum ya duvara oyuncak rafı gıbı
sımıd canlandırın zıhnınızde
cın alıyı kestım
onu kırmızıya boyıycam
onunede yapıcagıım rafı beyaz ve uzerıne kırmızı serıt yapıcam
onlarla takım olur perdeler bak bu ıyı oldu
bırdeee bu arabayı cam bı cercevenın uzerıne cızıcem ve aynı renklerde cam boyasıyl aboyıycam oglumun duvarına asıcam yatagının aynısı duvarındada olcak nasıl olur kıslar

ya o perdeyi çok beğendm başlasam becereblrmym acaba

yaaprsın kusum yaparsın cok kolay ama işte dedıler yaaa tuylerı dokuluyor falan bnde ondan tedırgın oldum karasız kaldımm yaaaa yoksa masrfsız guzel bişi olcktı :)

Cok tesekkurler canim.a.s.Evet yarina sunnet var beni simdiden heycani sardi:
Narkozla olucagi icin endiseliyim biraz insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:

amanın oğlun erkek mi oluyor şimdi. korkma canım zararlı birşey olsa doktor anestezi vermezdi. kısacık bir operasyonla biter ameliyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…