archimim
senın su perde varya bende ondan yaomak ıstıyodum aslında acık mavı ıple arkasınada mavı bı guneslık olaraka ma
sımdı bızım oda kırmızı olcak ona nası bı perde lazım kı
ancak uzerınde araba modelı olan falan bı tulden yaptırmam lazım dımı..
benim yapımda kilo almaya çok müsait yaa napıcaz bilmiorum
doğuma kadar duba qibi oluruz artık bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
archimim
senın su perde varya bende ondan yaomak ıstıyodum aslında acık mavı ıple arkasınada mavı bı guneslık olaraka ma
bende 52yle hamile kaldım 59 oldum her hafta 1 kilo alıyorum dr. böle yapma dikkat et diyo ama nerdeee
cok haklısın canım..ama biz zaten o kadar mesafeliyiz ki şu anda bazen 3 hafta bile görüşmüyorum aramıyorum bana hiç hesap soramıyor.gittiğimiz yere karışma olayı zaten sıkar biraz.eve temizlik yemek yapacak birisi değil..biraz üşengeç ve rahat bir tip.valla çok büyük bir fedakarlık yaptım kızım için anne olmak fedakarlıkmış ilk adımımı attım simdi..hadi hayırlısı.ama ben biraz fenayım bu konuda.karıştırmam cünkü basta cok canımı yakmıştı garip tavırlarıyla evlendiğimizde tavrımı koydum hiç sorun yaşamadık.15 günlükken nişan atınca ben anladılar biraz o sebeple korkuyor simdi.çünkü oğlu 1 sene pesimde süründü resmen barışmak için o da ona yetti oğlunun üzüntüsünü görmek o 1 sene boyunca.o da son oldu hiç ağzını açmadı bir daha
slm kızlar yazdıklarınızı hayranlıkla okuyorum hepiniz bi teleş içindesiniz bende sadece buradan size imrenmekle kalıyorum çünkü ben bebek odası alamıyorumneden derseniz işden çıkmak zorunda akladım eşimin maaaşıda ancak giderlere yetiyor işede almıyor kimse artık birikimimzde yok bunları sizi üzmek için yazmadım kızımın odası olmayacak belki ama onu çok seven anne ve babası olacak
Slm canlarim doktordan geldim oglusumun durumu cok iyi sukur hersey yolunda dedi doktor.Oglusum 720 gr olmus :kupa:Uyuyordu ultrasonda bakarken elleri yuzunde oyy yerim onu her seferinde daha da buyuyo canim erenimm
Ama benim icin pek iyi seyler sölemedi cok asiri kilo aliyorum kizlar doktor fena kizdi bu sefer.5 kilo almisim 3 haftada daha 3 aydan fazla zamanim var dikkat et dedi hakli olarak.
Bende sasirdim ya napcami aslinda cok asiri da yemiyorum ama yedimmida hakkini veriyom sanirim yemeginn bilmiyorumkismile
6 aylik hamileyim ve toplamda 11 kilo aldim sanirim rekor kircam bu gidisleeyvahedigeldismile
Yarinda mertimin sunneti var kislar narkozla sunnet olucak korkuyorum ya oglusumun gozunun onunde bayilmasina falan nasi dayancam bilmiyorum dua edin bizim icin saglikli bi sekilde olsunn sunnetimizz :Saruboceq:
Kislarr 11 kilo almisim varmi ben gibi cok kilo alann doktor baya bi uyardi bugun beni.Ayrica oglusumda 720 gr olmus
Benimle ayni haftalarda olanlar kac kilo aldiniz bebeklerinizin kilosu ne kadar CADIARZU
archimim
bananneeeee..
o zamn baska bı tane daha al gıy resmını ekle topicesempatiksalakcinni
yoksa affetmemmm
Ben 23.haftadayım 10 kg aldım. Yapım kg almaya çok müsait, hani derler ya su içsem yarıyor.Doktorum diyetisyene gönderdi, ilk hafta çok güzel uydum ama ondan sonra yine dayanamadım. Arada ufak tefek kaçamaklar yaptım. Nasıl olcek bu iş bilmiyorum ben de
Canim bende 3.5 aylik olana kadar kustum hep.Ben aslinda 59.5 kiloyla hamile kadim ama kuslamalardan 57 kilo olmustum.Ben 57 kilodan hesapliyorum aldigim kiloyu simdi 57 den 68 de baya bi cokkbilmiyorumkismile
Sen bulantilardan sonra kac kiloya dusmustun bilmiyomusun eger sadece 7 kilo aldiysan cok iyi canim kilon
YA İŞTE 51 DEN 49 A DUSTUM SONRA GERI ALMAYA BASLDM ONCE YEMEIYRDM ARTI KUSYRDUM SIMDI YIYORM AMA KUSUYRM NEYSE DOKTORM KIZDI KILO ALMŞŞN DIYE AMA ASIL YRN YIEN COK KIZACK
Masallah canim ideal kilodasin insallah hep böle devam edersin
Canim senle ben rekordayiz zatenn doktorun seni uyarmadimi peki kilon konusunda benimki vitamin hapini alma artik dedibilmiyorumkismile
Peki oglusun kac kilo dae biliyomusun canim gamyoncuiremsu
Dae bence perdeyi de arabalı yaptırırsan oda çok cicili olcak. Bence daha sade bişey seç, beyaz üzerine az kırmızı şeritli gibi mesela.
YAA BENCE SEN BEYAZ YAPIP ARALARA AZCIK KIRMIZI İP ATTRABILİRSİN DAHA HOŞ GOZUKR BENCE COK ABARTILI OLMASN CUNKU ODA ZATEN SUPER AFILLI BİŞİ
Dikkat et diyo doktorlar ama nasil ya bu benim ikinci hamileligim ilk oglusumdada 25 kilo almistim toplam.Bunda o kadar dikkat edeyim diyorum ama dikkat ettigim halde bölee etmesem nolcak bilmiyommmbilmiyorumkismile
Valla 6-7 kilo alanlara imreniyorum canim bende.Bilmiyorum nasi beceriyolar bu isi.
Ama bencede bunyeyle ilgili mafoldumben
sılam gozunaydın oglun sunnet olcakmıs.zordur ama olsun guzel bır duygudur:lepi:
hemserım o canta benımde cok hosuma gıdıyorbayanssulusmile
ama verdıgın sıtede cok pahalı
bılgın olsun..
kayserıde varsa tanııdk bırı ve bunuda alcaksın 70 lıraya satılıyor burdasempatiksalakcinni
archimim
Cok tesekkurler canim.a.s.Evet yarina sunnet var beni simdiden heycani sardi:
Narkozla olucagi icin endiseliyim biraz insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:
Canim bende 3.5 aylik olana kadar kustum hep.Ben aslinda 59.5 kiloyla hamile kadim ama kuslamalardan 57 kilo olmustum.Ben 57 kilodan hesapliyorum aldigim kiloyu simdi 57 den 68 de baya bi cokkbilmiyorumkismile
Sen bulantilardan sonra kac kiloya dusmustun bilmiyomusun eger sadece 7 kilo aldiysan cok iyi canim kilon
Masallah canim ideal kilodasin insallah hep böle devam edersin
Canim senle ben rekordayiz zatenn doktorun seni uyarmadimi peki kilon konusunda benimki vitamin hapini alma artik dedibilmiyorumkismile
Peki oglusun kac kilo dae biliyomusun canim gamyoncuiremsu
Dae bence perdeyi de arabalı yaptırırsan oda çok cicili olcak. Bence daha sade bişey seç, beyaz üzerine az kırmızı şeritli gibi mesela.
Ben oldum bilem.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beyaz yapsanda gusel olur cnm kırmızı beyaz guzel durur bencee
storda yaptırabilirsin dae
bi arkadaşım yaptırmıştı ikizlerinin odasına winnie the pooh desenliydi çok şekerdi bende öyle bi şi yaptırmayı düşünüyorum kızımın odasına
ya o perdeyi çok beğendm başlasam becereblrmym acaba
Cok tesekkurler canim.a.s.Evet yarina sunnet var beni simdiden heycani sardi:
Narkozla olucagi icin endiseliyim biraz insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?