2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bi de yemiyim diyosun hemen yanındakiler olmaz yeee bebeğin canı istemiştir bilmem ne konuşuyolar e biraz die bi başlıyorum bende durmam gelmiokiii
sanırım tokluk hissimi kaybettim!!!delikafadulden

Canim insan normalde bile iradesine zor sahip olurken hamileyken sahip olmak 5 kat daha zor.Bide hep su teselli var dogum yapim veririm nolcak ama malesef o kadar kolay degil dogum yapiyosun bu seferde emziriyosun sut olcak yemen lazimm derdi varr bide dogumdan sonra ustune kilo aliyosunn boshayallersmile
Tam 3 ay diyet yaptim ve ideal kiloma ulastim ama o 3 ayda hergun ne sporlar yaptim ne diyet yemekleri yedim ne zorluklar cektim ben biliyorumm :umursamaz:
Simdi tekrar basa dondummmm hersey sil bastann sempatiksalakcinni

Ben baştan çok şikayet ediyodum hızlı kilo alıyom diye ama 6da sabitlendm bi türlü almıyom şimdi
Ama bu sferde insan bebeği için endişe ediyo

Canim doktor bebegin icin hersey yolunda diyosa endise edicek bi durum yoktur hic merak etme.
Sanki ben 11 kilo aldimda ne oldu bebegim simdi sadece 72o gr 1 kilo bile degil geriye kalan 10 kilo su ne pekiii boshayallersmile

Ya o perdeyi çok beğendm başlasam becereblrmym acaba

amanın oğlun erkek mi oluyor şimdi. korkma canım zararlı birşey olsa doktor anestezi vermezdi. kısacık bir operasyonla biter ameliyatı.

Evet teyzesi tam erkek oluyoruz insallah yarin.Ameliyati kisa surecek ama tum gun birsey yemesi icmesi yasak narkoz alicagi icin.
Oglusumun uyanir uyanmaz ilk isi su icmektir yarin nasi engel olucam bilmiyorum.
Ameliyattan 6 saat once ve 6 saat sonrasi yemek icmek yasak cunki gelde anlat bunu 3 yasindaki cocugaakaydirigubbakcemile3

walla anlattığın çok hoş olur. zaten bende sana pooh desenli yap die demedim desenli storlar var anlamında sölemiştim ama oda çok hareketli olacak sanırım onun için sana kırmızı beyaz daha iyi

Fazlalık gidicek diyosun
Şimdiden geçmiş olsun erkeke
Cok tesekkurler teyzesii a.s.

Oyy canim sende pek zayifmissin kiss hayatimda 47 kilo ne zamandim hic hatirlamiyorum bilee kaydirigubbakcemile3
Masallah oglusuna da en son 600 gr sa simdi kac oldu kimbilir
Bu kadar kilo aliyoruz ogluslarimiza yarasin bari dimi canimm

Son düzenleme:
kızlar bırakın kiloyu falan hepsi boş şeyler.
şimdi archmania yı aradım doğum sancıları başlamış.ilaçla durduruyorlarmış bebeği.çok üzüldüm
bebeklerimiz sağlıklı zamanında doğsunda gerisi hikaye

ayyy deme yaa ben kendimi hep öyle avutuyorummmmmafoldumben

ne kadarlık onun bebeği

ayyy deme yaa ben kendimi hep öyle avutuyorummmmmafoldumben

Malesef canimm daha önce ayni seyler basimdan gecti simdi basima ne gelcegini cok iyi biliyorum o yuzdenohaoldumsmile

ne kadarlık onun bebeği

24 haftalık şimdi. 2 haftadır kanama nedeniyle yatıyor zaten. plesantası bebekten ayrılmaya başlamıştı.
dünden beri de doğum sancıları varmış. allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

Valla 6-7 kilo alanlara imreniyorum canim bende.Bilmiyorum nasi beceriyolar bu isi.
Ama bencede bunyeyle ilgili mafoldumben

ben 6-7 alanlardanım ama bir farkla aramızda 1 ay var neredeyse kaydirigubbakcemile3 o sebeple yoksa ben de sizin haftaya gelince sizin kadar almış olucam kesin.bu arada benim kızım 550 gr olmuş ctsi gittiğimizde yani 21+4 ken.maşallah
doktor bana kızıyor kg konusunda cok.ama vitamini al artık dedi 1 ay almadım ben.kg alışım durdu aslında ama doktor al diyor.2-3 günde 1 aksamları alıcam artık ben de napiimmbilmiyorumkismile
dae selam tatlım odana bayıldım bence beyaz üzerine mavi ya da kırmızı bir şerit ya da o tip bişey olsun.çok daha gösterir kendini oda takımın o zaman.tül karışık olursa göz karmaşası olur karışmasın oda iyice.bence yatak gayet süslü sen hiçbir süs ekleme artık eklediklerin de cok sade olsun canım.bu benim nacizane fikrim..
gülkurusu aynen dominant bir yapım var ama damarıma basanlara karşı yoksa inanılmaz yumuşak ve uyumlu biriyim.yüzüm çok yumuşaktır ama deli bir tarafım var kii onu da allah kimseye göstermesin diyorum kaydirigubbakcemile3
meloş sen ayrıntılıyı nerde yaptırdın kızlar bana bir hastane önerin lütfen benim hastane çok kazık çıktı yahuu 656 diyor bana deliler bilmiyorumkismile

Cok gecmis olsun ya bebegi niye durduryolarki daha ne kadar vardi dogumuna CADIARZU
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eder insallah bebegini :Saruboceq:

24 haftalık şimdi. 2 haftadır kanama nedeniyle yatıyor zaten. plesantası bebekten ayrılmaya başlamıştı.
dünden beri de doğum sancıları varmış. allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

ayy rabbim yardımcısı olsun yaa
:Saruboceq:
çok üzüldümm... Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
qerçekten kilo qeçici.. :1no2:
önemli olan bebeklerimiz

boshayallersmile
Başlıyozmu akşama?
Bu ipin adı ne? Tüylü ipmi dicez tuhafiyeci aplaya

SAKALLI İP DİCEKSİN CNM AMA DUSUNYRM BEN SIMDI BASKA BİR İPTENDE YAPABILRMIYZ DIYEEEE BELKİ BEN BASKA IP ARASTRRM OKDR CESITLI GUZL IPLER VARKI AMA BIRZ DAHA BEKLCM BEN BELKI COCUK ODASINI ALRSAK UYGN OLURSA ORAYA YAPARM BUNU SİMLİ FARKLI Bİ İPTEN OGLUMZ OLCK DIYE SİMLİ BİŞİ YAPAMICAZMIII:)

Aynen oyle canım.Allah herkesın bebişine sağlık versın.Şikayetlenmeyıp şükür edelım.Normalde benımde bunalıma gırmem gerekıyo.Eskıden olsa bunalıma gırerdım.Şimdi umrumda bıle değil.Bakarız kıloların çağresıne daha sonra.archmania'ya çok üzüldüm ya.Allah şifa versın.Biran önce ii olurlar ınş. bebişle

ay evet bız laıyoruz barı bebeklerımıze faydası olsun..
ben dogumdan sonra eskıkıloma kavıusmayı dusunmuyoru. en azından 50 kıloda kalayım dıyorum

ay cok uzuldumm..
acılması falan varmıymıs
yanı sadece sancımı dogum baslamıs mı demek oluyo bu
ay ınsallah bebegı tutunur bıraz daha
allah sabır versın archımanıa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…