selam; şöyle bi geçmişe bakayım dedim de maşallah hızınıza yetişemedim, ben okudum siz yenilerini yazdınızBen de ikinci çocuğuma hamileyim ilki kız 4,5 yaşında kendi işimde çalışıyorum. Gerçi bu aralar mesaim kk ile doluyor Ne kadar candan yazışmışsınız imrendim. Hadi beni de alın aranıza beraber sayalım. Temmuz 2 gorunuyor aslında doğum ancak benim ikinci sezeryan olacağından haziran annesiyim :) İNŞALLAH...
selam; şöyle bi geçmişe bakayım dedim de maşallah hızınıza yetişemedim, ben okudum siz yenilerini yazdınızBen de ikinci çocuğuma hamileyim ilki kız 4,5 yaşında kendi işimde çalışıyorum. Gerçi bu aralar mesaim kk ile doluyor Ne kadar candan yazışmışsınız imrendim. Hadi beni de alın aranıza beraber sayalım. Temmuz 2 gorunuyor aslında doğum ancak benim ikinci sezeryan olacağından haziran annesiyim :) İNŞALLAH...
ozgecay kırmızılım sana yandı canım beyaz ata binerim yanına koşarım
hayırlı olsun sana kırmızı çok yakışmış:dance:
benim bünyem o kadar zayıf ki kaldıramıyorum valla hamileliği bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim o kadar sabırsızlıkla istiyodum ve bekliyodumki şimdi ise hiç bişey istemiyorum bütün dengem alt üst oldu
kizlar ya ben simdiden 3 kilo almisim:kedi: sizin aranizdada kilo alanlar varmi? ben boyle gidersem balon gibi olcam
benim bünyem o kadar zayıf ki kaldıramıyorum valla hamileliği bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim o kadar sabırsızlıkla istiyodum ve bekliyodumki şimdi ise hiç bişey istemiyorum bütün dengem alt üst oldu
kizlar ya ben simdiden 3 kilo almisim:kedi: sizin aranizdada kilo alanlar varmi? ben boyle gidersem balon gibi olcam
ayy kız kopardın beniii :roflol:
sağol canikom..
bşi diicem sen naaptın aksam bakayım ondan bahset bırak şimdi kırmızıyı :jeyyar:
ben en son 2 hafta once nerdeyse 3 kıloa lmıstım sımdı ne duurmdayım bılmıyorum ama en az 1 kılo daha aldım galıba..
benim hic bulantim olmadi sut ve cay disindada hic biseyden tiksinmedim. birde halsizlik yuzunden cok hareketsizim iyice tembel oldum. sanirim bu yuzden kilo aldimmafoldumbenMasallah canim demekki bebiste sende cok istahlisiniz
Ben 59.5 kiloyla hamiel kaldim simdi 57.5 kiloyum 2 kilo verdim bulantilar sagolsunmafoldumben
patetesli böreğimi yaptım bekle bekle kociş gelmedi
koltukta uyuya kalmışım sonra biri kulağıma aşkım bebişim miniğim minik kelebeğim diye melodili bişiyler söylüyo çaktım eşim gelmiş bozuntuya vermedim sonra sustu 30 sn ye sonra gibi mutfakta bir çığlık inanmıyorum patetesli börek dedi hani bağırdıya uyanmak zorundayım
bir uyandım ne göreyim kız bembeyaz güller odayı kaplamış ay öyle bir duygulandım ki sonra bi paket gördüm yanımda açtım oyuncak almış şöyle başladı anladımki aşkım bu bebek bizim aşkımızı kıskanıyor ve bizi ayırmaya çalışıyor onunla mücadele edicam dedi
sorıldık koklaştık yemek yedik ve gecenin hakkını verdik ama sabah kalktığımda kasıklarım çok ağrıyordu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?