2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozgecay kırmızılım sana yandı canım beyaz ata binerim yanına koşarım
hayırlı olsun sana kırmızı çok yakışmış:dance:

O ZAMN HOSGELDIN CANIMM..

kızlar kafayı yıcem ya bızım calıstıgımız bı sırket var sabhta berı polıce kesıyorum sunuda ekleyın bunuda ekleyın sunu cıkarın dıye dıye kac tane kagıt harcadım.. ıyykkk.. böle seyler hep ben yalnızken olur. patronlarım hastyaneye gıtmısler grıp olmus serum verıyolarmıs.. yalnızım anlasılan bı kac gun ofıste.. aman daha ıyıde su musterılerın ısı dusmesın ban bıkac gun yaaaaaaa...kaydirigubbakcemile

hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan

benim bünyem o kadar zayıf ki kaldıramıyorum valla hamileliği bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim o kadar sabırsızlıkla istiyodum ve bekliyodumki şimdi ise hiç bişey istemiyorum bütün dengem alt üst oldu

ozgecay kırmızılım sana yandı canım beyaz ata binerim yanına koşarım
hayırlı olsun sana kırmızı çok yakışmış:dance:

ayy kız kopardın beniii :roflol:
sağol canikom..
bşi diicem sen naaptın aksam bakayım ondan bahset bırak şimdi kırmızıyı :jeyyar:

kizlar ya ben simdiden 3 kilo almisim:kedi: sizin aranizdada kilo alanlar varmi? ben boyle gidersem balon gibi olcam

ne güzel işte bende 4 kilo vermişim görsenin ölü gibi oldum gözlerimin altı mosmor yüzüm sap sarı aynaya bile bakmıyorum bu ne ya bu benmiyim sıkıldım of of

ama cakacım sen de hep mutsuzsun hep olumsuzsun yaa.. bir sürü insan var mide bulantısı ceken..
az kaldı geçecek..
biraz da olumlu yanlarını düşün artık yaa..
bebeğin oluyor senin bebeğin, hasta değilsin sen anne oluyorsun..
onu düşün biraz da pozitif ol lütfen..

kizlar ya ben simdiden 3 kilo almisim:kedi: sizin aranizdada kilo alanlar varmi? ben boyle gidersem balon gibi olcam

ben en son 2 hafta once nerdeyse 3 kıloa lmıstım sımdı ne duurmdayım bılmıyorum ama en az 1 kılo daha aldım galıba..

Canim bulanti dönemlerinde insan gercekten karmararisik duygular icinde oluyor ben hatta kendime kizmistim bile 1 evladin var napcan ikinciyi diye o kadar zor bi hamilelik yasadim ve halada yasiyorum ki insan hic birseyden zevk almaz hale geliyor.
Hic birsey tad vermiyor zaman gecmiyor seni cok iyi anliyorum.Ama gecicek insallah bizde doya doya hamileligimizi yasicaz azdaha sabir insallah en fazla 3 ay dolana kadar devam edicek sonra gecip gidecek bunlarda sana hatira kalicak.

haklısın özgeciğimde insan kendini iyi hissetmeyince hiç bişey tat vermiyoki hasta gibi oluyosun sürekli aç miden kaznıyo ama iştah sıfır

geçici bunlar ama.
şu hormonlar yok mu, bizi kontrolü altına aldılar. Duygularımız karmakarışık oldu valla.:uhm:

Masallah canim demekki bebiste sende cok istahlisiniz

Ben 59.5 kiloyla hamile kaldim simdi 57.5 kiloyum 2 kilo verdim bulantilar sagolsunmafoldumben

ayy kız kopardın beniii :roflol:
sağol canikom..
bşi diicem sen naaptın aksam bakayım ondan bahset bırak şimdi kırmızıyı :jeyyar:

patetesli böreğimi yaptım bekle bekle kociş gelmedi
koltukta uyuya kalmışım sonra biri kulağıma aşkım bebişim miniğim minik kelebeğim diye melodili bişiyler söylüyo çaktım eşim gelmiş bozuntuya vermedim sonra sustu 30 sn ye sonra gibi mutfakta bir çığlık inanmıyorum patetesli börek dedi hani bağırdıya uyanmak zorundayım
bir uyandım ne göreyim kız bembeyaz güller odayı kaplamış ay öyle bir duygulandım ki sonra bi paket gördüm yanımda açtım oyuncak almış şöyle başladı anladımki aşkım bu bebek bizim aşkımızı kıskanıyor ve bizi ayırmaya çalışıyor onunla mücadele edicam dedi
sorıldık koklaştık yemek yedik ve gecenin hakkını verdik ama sabah kalktığımda kasıklarım çok ağrıyordu:uhm:

ben en son 2 hafta once nerdeyse 3 kıloa lmıstım sımdı ne duurmdayım bılmıyorum ama en az 1 kılo daha aldım galıba..

ay kızlar ben de en son 2ydi ama dün baktım ki 3 olmuş :1shok:
ay daha 2-3 aydan bu kadar kilo alıyoz sonradan naapcaz bilmiyorum valla..

Masallah canim demekki bebiste sende cok istahlisiniz

Ben 59.5 kiloyla hamiel kaldim simdi 57.5 kiloyum 2 kilo verdim bulantilar sagolsunmafoldumben
benim hic bulantim olmadi sut ve cay disindada hic biseyden tiksinmedim. birde halsizlik yuzunden cok hareketsizim iyice tembel oldum. sanirim bu yuzden kilo aldimmafoldumben

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :jeyyar: :lepi:
süper yaa..
helal olsun valla..
iyi iyi maaşallahh.. akıllanmış senin kociş.. yapmaz bidaa artık..
kasık ağrısı da normaldir canım yaa olur o kadar :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…