ay kızlar ben de en son 2ydi ama dün baktım ki 3 olmuş :1shok:
ay daha 2-3 aydan bu kadar kilo alıyoz sonradan naapcaz bilmiyorum valla..
ben en son 2 hafta once nerdeyse 3 kıloa lmıstım sımdı ne duurmdayım bılmıyorum ama en az 1 kılo daha aldım galıba..
benim hic bulantim olmadi sut ve cay disindada hic biseyden tiksinmedim. birde halsizlik yuzunden cok hareketsizim iyice tembel oldum. sanirim bu yuzden kilo aldimmafoldumben
canim senin adina cok sevindim okurken neden bilmiyorum ama gozlerim doldu. esin ne guzel almis gonlunu. tabi sende karsiliksiz birakmamissin anladigim kadariyla:jeyyar:patetesli böreğimi yaptım bekle bekle kociş gelmedi
koltukta uyuya kalmışım sonra biri kulağıma aşkım bebişim miniğim minik kelebeğim diye melodili bişiyler söylüyo çaktım eşim gelmiş bozuntuya vermedim sonra sustu 30 sn ye sonra gibi mutfakta bir çığlık inanmıyorum patetesli börek dedi hani bağırdıya uyanmak zorundayım
bir uyandım ne göreyim kız bembeyaz güller odayı kaplamış ay öyle bir duygulandım ki sonra bi paket gördüm yanımda açtım oyuncak almış şöyle başladı anladımki aşkım bu bebek bizim aşkımızı kıskanıyor ve bizi ayırmaya çalışıyor onunla mücadele edicam dedi
sorıldık koklaştık yemek yedik ve gecenin hakkını verdik ama sabah kalktığımda kasıklarım çok ağrıyordu:uhm:
patetesli böreğimi yaptım bekle bekle kociş gelmedi
koltukta uyuya kalmışım sonra biri kulağıma aşkım bebişim miniğim minik kelebeğim diye melodili bişiyler söylüyo çaktım eşim gelmiş bozuntuya vermedim sonra sustu 30 sn ye sonra gibi mutfakta bir çığlık inanmıyorum patetesli börek dedi hani bağırdıya uyanmak zorundayım
bir uyandım ne göreyim kız bembeyaz güller odayı kaplamış ay öyle bir duygulandım ki sonra bi paket gördüm yanımda açtım oyuncak almış şöyle başladı anladımki aşkım bu bebek bizim aşkımızı kıskanıyor ve bizi ayırmaya çalışıyor onunla mücadele edicam dedi
sorıldık koklaştık yemek yedik ve gecenin hakkını verdik ama sabah kalktığımda kasıklarım çok ağrıyordu:uhm:
bende boyle dusunuyorum ama ben zaten kilolu oldugum icin bende daha cok goze batiyor ve ilerde cok daha rahatsiz olacagimi dusunuyorumaynen aynen.. işte bulantı olmayınca da bööle löp löp et oluyo maaşallah..
aman bebişlere yarasında hiiç umrumda değil veririm
haklısın özgeciğimde insan kendini iyi hissetmeyince hiç bişey tat vermiyoki hasta gibi oluyosun sürekli aç miden kaznıyo ama iştah sıfır
patetesli böreğimi yaptım bekle bekle kociş gelmedi
benim hic bulantim olmadi sut ve cay disindada hic biseyden tiksinmedim. birde halsizlik yuzunden cok hareketsizim iyice tembel oldum. sanirim bu yuzden kilo aldimmafoldumben
ksç kilosun ki canım, boyun kaç..bende boyle dusunuyorum ama ben zaten kilolu oldugum icin bende daha cok goze batiyor ve ilerde cok daha rahatsiz olacagimi dusunuyorum
huzursuz olmana gerek yok canim. bugun bana dokrorum dediki bebek icin herseyi yiycem diye hic zorlama kendini bebek senden alir gerekli olan seyleri cubuk krakerle 3 ayini gecirenler var hic bisey olmuyor dedi daha yemek icin onunde 6 ay var acele etme dediNe guzel iste canim bulantilarinin olmamasi keske benimde hic bulantim olmasaydida kilo alsaydimm ...
6 haftalikken basladi ve hala devam ediyor bulantilarim ve insanda hep bi husuzsuzluk bebegimi besleyemiyorum diye :kedi:
ohh ben patatesli boşnak böreği yediimmmm.. benim de aklıma düşürdü bu bebiş..AY AYY NE GUZELL..
DÜNN EN BECERİKLİ HATUNU SENİ SECTIM..
özgeyle uklaya o kadar ders verdık yatıp uyumuslar..
bakın bakında utanın emii tembel hatunlar sizz..
bende sayende dun oglenden berı sadece patateslı brek yıyorum dusurdun aklımıza..
ayy acıktımm ne yesem yaaaaaa
heh şöyleeee.. gör bebişi de bi rahatlavalla özgecim ben gerçektende sıkı bi dayağı hak ediyorum galiba cumartesi kontrolüm var o gün gelsede bi görseydim bebeğimi belki aklım başıma gelirdi
aranızda sigara içmeye devam eden var mı :bbo: ben bırakamıyorum günde 4-5 tane içiyorum ya of...
boyum 167 kilo 78 di artik 81 akannehirksç kilosun ki canım, boyun kaç..
sana da öyle geliyor olabilir.
karnışın bi çıksın iyice bebiş karnışı olsun onunla ilgilenmekten kilolarını görmezsin
klava: klava: klava: klava:
duymamış olayım içtiğini bir daha ben 12 yıllık sigara tiryakisi olarak hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ve şu anda seni kınıyorum hemen bırakıyorsun hemennnnnnnklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
boyum 167 kilo 78 di artik 81 akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?