2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar ben de en son 2ydi ama dün baktım ki 3 olmuş :1shok:
ay daha 2-3 aydan bu kadar kilo alıyoz sonradan naapcaz bilmiyorum valla..

ben 55 le hamiş kaldım
52 ye düştüm ayın 13 de ölçtük 55 olmuşum yine kurbanlık inek olucaz bu gidişle:teytey:

ben en son 2 hafta once nerdeyse 3 kıloa lmıstım sımdı ne duurmdayım bılmıyorum ama en az 1 kılo daha aldım galıba..

Masallah canim valla sizler hemen baslamissiniz tikir tikir kilolari almaya

Ben ilk hamileligimde yine bulantilardan 3 kilo vermistim.Sonrasinra 5 aylikken kilo almaya bir basladim tam 25 kilo fazlayla dogum yaptim.

Aslinda hamileyiz diye kilo isinide abartmamak lazim cunki hamilelikte 15 kilo en ideali geriye aldigimiz kilolar bize kaliyor.

Ben butun aldigim kilolari geri verdim ama siki bi diyet ve sporla ...

benim hic bulantim olmadi sut ve cay disindada hic biseyden tiksinmedim. birde halsizlik yuzunden cok hareketsizim iyice tembel oldum. sanirim bu yuzden kilo aldimmafoldumben

aynen aynen.. işte bulantı olmayınca da bööle löp löp et oluyo maaşallah..
aman bebişlere yarasında hiiç umrumda değil veririm

canim senin adina cok sevindim okurken neden bilmiyorum ama gozlerim doldu. esin ne guzel almis gonlunu. tabi sende karsiliksiz birakmamissin anladigim kadariyla:jeyyar:

çok güzel valla bak şimdi bende duygulandım bizim bu duyguları kontrol altına almamız lazım çok sevindim senin adına canım

aynen aynen.. işte bulantı olmayınca da bööle löp löp et oluyo maaşallah..
aman bebişlere yarasında hiiç umrumda değil veririm
bende boyle dusunuyorum ama ben zaten kilolu oldugum icin bende daha cok goze batiyor ve ilerde cok daha rahatsiz olacagimi dusunuyorum

ya ben tartıya çıkmaya korkuyorum :S 67 kiloyla başladım ama karnımda göğsümde acaip şişlik var çok da yiyorum of of....

tşkrlr kızlar rabbim kocişlerimizide bebişlerimizide bize bağışlasın:enbuyukkk:

haklısın özgeciğimde insan kendini iyi hissetmeyince hiç bişey tat vermiyoki hasta gibi oluyosun sürekli aç miden kaznıyo ama iştah sıfır

bak hala olumsuzz..
kıs ben ne dedim klava:
hadi çık bi dışarı hava al yürüyüş yap..
bu arada nasıl bir mucizeye sahip oldugunu düşün ve şükret canımcım

AY AYY NE GUZELL..

DÜNN EN BECERİKLİ HATUNU SENİ SECTIM..

özgeyle uklaya o kadar ders verdık yatıp uyumuslar..

bakın bakında utanın emii tembel hatunlar sizz..

bende sayende dun oglenden berı sadece patateslı brek yıyorum dusurdun aklımıza..

ayy acıktımm ne yesem yaaaaaa

benim hic bulantim olmadi sut ve cay disindada hic biseyden tiksinmedim. birde halsizlik yuzunden cok hareketsizim iyice tembel oldum. sanirim bu yuzden kilo aldimmafoldumben

Ne guzel iste canim bulantilarinin olmamasi keske benimde hic bulantim olmasaydida kilo alsaydimm ...

6 haftalikken basladi ve hala devam ediyor bulantilarim ve insanda hep bi husuzsuzluk bebegimi besleyemiyorum diye :kedi:

valla özgecim ben gerçektende sıkı bi dayağı hak ediyorum galiba cumartesi kontrolüm var o gün gelsede bi görseydim bebeğimi belki aklım başıma gelirdi

aranızda sigara içmeye devam eden var mı :bbo: ben bırakamıyorum günde 4-5 tane içiyorum ya of...

bende boyle dusunuyorum ama ben zaten kilolu oldugum icin bende daha cok goze batiyor ve ilerde cok daha rahatsiz olacagimi dusunuyorum
ksç kilosun ki canım, boyun kaç..
sana da öyle geliyor olabilir.
karnışın bi çıksın iyice bebiş karnışı olsun onunla ilgilenmekten kilolarını görmezsin

Ne guzel iste canim bulantilarinin olmamasi keske benimde hic bulantim olmasaydida kilo alsaydimm ...

6 haftalikken basladi ve hala devam ediyor bulantilarim ve insanda hep bi husuzsuzluk bebegimi besleyemiyorum diye :kedi:
huzursuz olmana gerek yok canim. bugun bana dokrorum dediki bebek icin herseyi yiycem diye hic zorlama kendini bebek senden alir gerekli olan seyleri cubuk krakerle 3 ayini gecirenler var hic bisey olmuyor dedi daha yemek icin onunde 6 ay var acele etme dedi

ohh ben patatesli boşnak böreği yediimmmm.. benim de aklıma düşürdü bu bebiş..

valla özgecim ben gerçektende sıkı bi dayağı hak ediyorum galiba cumartesi kontrolüm var o gün gelsede bi görseydim bebeğimi belki aklım başıma gelirdi
heh şöyleeee.. gör bebişi de bi rahatla

aranızda sigara içmeye devam eden var mı :bbo: ben bırakamıyorum günde 4-5 tane içiyorum ya of...
klava:klava:klava:klava:
duymamış olayım içtiğini bir daha ben 12 yıllık sigara tiryakisi olarak hamiş olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ve şu anda seni kınıyorum hemen bırakıyorsun hemennnnnnnklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

ilk hamileliğimde ben de öğrenir öğrenmez bırakmıştım, sadece 9 ay da değil iki yıl boyunca ne içtim ne de içirdim bulunduğum ortamda ama bu sefer canım çekiyo, bırakamıyorum tuhaf bi durum.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…