2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beeenmafoldumben
sanki böle çatına tekme tokat girişmişlerde
morartmışlar acısı gibi dimi
ağrı diilde mor acısı

Canim yapay tadlandirici mi zararliymis, ben bu aralar limonlu ve portakalli tang
iciyorum da oda zararlimidir ozaman bilemiyorum var mi icinde. :1ninca:

Sensi bence onları kullanma, ilk evlendiğimiz yıl yazın vişneli tang yapmıştım, yiğenim de halının üzerine döktü, içinde ne kadar renklendirici olduğunu sen düşün, leke halıdan çıkmadı. Anca aldığım yere götürdüm, onlar da fabrikalarına gönderip kimyasallarla yıkadılar, öyle leke çıktı.
Onun yerine kurutulmuş meyvelerden komposto yap, yada limon sık, şeker ve suyla limonata yap.

Canim yapay tadlandirici mi zararliymis, ben bu aralar limonlu ve portakalli tang

ben yapay olan hiçbişey içmiyorum zaten.oralet tang meyve suyu falan..ama ara sıra sırma limon iciyorum ve icmeye de devam edicem.çünkü içtiğim tek zararlı şey simdilik bu..abartmadığım sürece de bişey olacağını sanmıyorum.zaten sürekli değil.içim yanınca içiyorum

Yapay diyorsunuz da peki su hazir sicak cikilotalar da mi zararli? Kafam karisti iyicene simdi.

elhamracım buarada dun hello baby nın onunde gectık gece eŞıme dedım bak burayı ıyı ogren buyuk parca eŞyaalar cok uygunmuŞ falan uygun deyınce gozlerı portledı hadıya gelelım ozamn faalan dedı haftasonu benı oraya gotrcek sanırım.

ya benimde qünlerdir çok ağrıyorr
hele buqün otururken, kalkarken, yürürken bile yavaş hareketler yapmak zorunda kalıyorum
resmen sancılanıyor yaa bilmiyorumkismile

beeenmafoldumben
sanki böle çatına tekme tokat girişmişlerde
morartmışlar acısı gibi dimi
ağrı diilde mor acısı

yaaa evet sanki bir yere vurmuşum orda ki kemiğimi zonkluyormuş gibi mafoldumben:gitme: bu agrının bir çözumu de yok galıba kızlar.

BıRı BANA KRAMP AĞRISININ NSL BıŞEYY OLDUĞUNU ANLATABıLıRMııı YAUFFFFbilmiyorumkismile

ay çok geçmiş olsun ukla dikkat et kendine ya bilmiyorumkismile

saol canım

kıyamam canım ya
ole tam kasılma diilde
ağrı cok bende bacaklarımda
hep oturuyorum
canım sıkılıyo:umursamaz:

yok öle bacağımda değildi kasığımda kasılma vardı canım benim

ukla geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine yorulma çok işe gelsen bileeeeee

saol tatlım, masa başında ama yine de insan oturmaktan bile yoruluyor

uklacım buarada geÇmİŞde sana geÇmİŞ olsun dedım ama tekrar soluyorm sımdı nasılsın cnm?

saol bitanemmmm

Geçmiş olsun ukla, dün akşam okudum rahatsızlandığını ama çıkmıştın. Aman dikkat et gözünü seviim, işten erken ayrılma gibi bir durumun olamaz mı? Raporla falan

saol canım, işten öle rapor alıp izne ayrılamam sanırım eşim henüz hali hazırda çalışmıyo biliyorsun raporluykende parayı sonradan ssk dan alıyosun
o ara maaşda olmazsa zorlanırız gerçi kira yok ama bebişin masrafları kredi kartı ödemesi felan zorlar bizi normal şartlarda 37. haftama kadar çalışmak istiyorum ama
sürekki böyle bi rahatsızlığım olursa 32. haftamda izne ayrılcam..

yaaa evet sanki bir yere vurmuşum orda ki kemiğimi zonkluyormuş gibi mafoldumben:gitme: bu agrının bir çözumu de yok galıba kızlar.

Canim ben tam neresinden bahsettiginizi anlayamadim ama bi ara bende de vardi.
Otururken, kalkarken, egilirken vs ben basur olmusum, ayni seyden mi bahsediyorum bilmiyorum.

kızlar benimde geceleri ayağımın alt kısmı olan ortasına bi kramp giriyo öldürüyo beni magnezyumda içiyorum ama oluyo bide sağ dizimin alt kısmına doğru varisim çıktı acayip şişti 3 damar parmak gibi ve mosmor sizdede başladımı varislenmeler

[
canım tang içmeni tavsiye etmem ben meyve suyu üreten biyerde çalışıyorum onlar çok zararlı hem sana hem bebişine doğal meyve suyu içsen
hadi onu sıkamadın bari %100 meyve suları var al onlardan iç ama toz içecek sakın içme boya katkı maddesi tatklandırıcı şeker bi sürü şey var içinde onların

biri bana kramp ağrısının nsl bişeyy olduğunu anlatabilirmiii yauffffbilmiyorumkismile

valla benım kasılmam oluyor böle parmklrm kıtlenyr bırı elıyle zorla acmak zorndaaa sanırım ona kramp dıyor arkadaslr

ya benim en fazla eşimle birbirimize yaklaştıkdan
sonra felaket ağrım oluyor..bilmiyorumkismile mafoldumben

Canim bu su toz sicak cikilota icin de mi gecerli? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…