- Konu Sahibi daemon
-
- #55.481
Yapay diyorsunuz da peki su hazir sicak cikilotalar da mi zararli? Kafam karisti iyicene simdi.
hey sempatiksalakcinni
kızlar benimde geceleri ayağımın alt kısmı olan ortasına bi kramp giriyo öldürüyo beni magnezyumda içiyorum ama oluyo bide sağ dizimin alt kısmına doğru varisim çıktı acayip şişti 3 damar parmak gibi ve mosmor sizdede başladımı varislenmeler
sıcak çikolatayıda toz haline içiyorsan maalesef öleCanim bu su toz sicak cikilota icin de mi gecerli? bilmiyorumkismile
ya canım kramp işte çekilme ağrı tarzı böle ama çok şiddetli oluyo
Canim ben tam neresinden bahsettiginizi anlayamadim ama bi ara bende de vardi.
Otururken, kalkarken, egilirken vs ben basur olmusum, ayni seyden mi bahsediyorum bilmiyorum.
ya benim en fazla eşimle birbirimize yaklaştıkdan
sonra felaket ağrım oluyor..bilmiyorumkismile mafoldumben
selamm kızlar...moralim bozuk tansiyonum devamlı yüksek hep baş ağrısı çekiorum dün doktora gittim,erken doğum bile olabilir diyo böyle devam etmememli diyolar varmı tansiyonu yüksek olan tuzluda yemiorum ama ona rağmen yükseliyo
yok orası arkası canım ben kaba tabırlerle apışarası :kedi: ağrısından bahsedıyorum.
anammm biz eşimle en son çocuk yapmak için yakınlaştık daha ustune bır tık olmadı. ben korkuyorum yapmaya,zaten eşimde evhamlı, niyetlerımız hep yarım kaldı sonunda nıyetlenmeden de vazgeçtık.
zaten senin basına ne geliyosa eşinle fazla yaklaşmaktan geliyo cleo sempatiksalakcinni
yok orası arkası canım ben kaba tabırlerle apışarası :kedi: ağrısından bahsedıyorum.
selamm kızlar...moralim bozuk tansiyonum devamlı yüksek hep baş ağrısı çekiorum dün doktora gittim,erken doğum bile olabilir diyo böyle devam etmememli diyolar varmı tansiyonu yüksek olan tuzluda yemiorum ama ona rağmen yükseliyo
geçmiş olsun canım yuksek tansıyon gebelıkte şakaya gelmez, sıkı bır tansıyon dıyetı uygula derım. sen tuzlu yemıyorum demişsin ama tuz herşeyde var, ekmekte yogurtta bır çok şeyde gızlı tuz var. mutlaka önlemını al derım.
anammm biz eşimle en son çocuk yapmak için yakınlaştık daha ustune bır tık olmadı. ben korkuyorum yapmaya,zaten eşimde evhamlı, niyetlerımız hep yarım kaldı sonunda nıyetlenmeden de vazgeçtık.
canım sen evde kendi tansiyonunu ölç sürekli
eğer yükseliyorsa ona bağlı tansiyon felan vardır belki ama dr bildr mutlaka
:çok üzgünüm:uklaa yiiwwrum gitmişsin işeee
tüh yaw
kaydirigubbakcemile3 ben anaç eşim babaç duygular içindeymiş öyle diyor
aynennnnnn bizde öle ikimizde psikolojik olarak yaklaşamıoruz,geçen gün resmen kardeş olduk diyo
Canim eger dis basur ise agrisini orada gibi hissediyorsun.
Aslinda bir ayna alip ta baksan, distan gorunulur herhangi bisi var mi diye.
benimde bikaç qündür çok başım dönüyor
ya tekrar hamile kaldımkaydirigubbakcemile3
ya yorqunlukdan..sempatiksalakcinni
yada tansiyon var bendede bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?