2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapay diyorsunuz da peki su hazir sicak cikilotalar da mi zararli? Kafam karisti iyicene simdi.

o kadarını bilemicem canım.ben 2-3 kez içtim ancak hamileliğim boyunca.sıcak kakao ve çikolata diğer yapay tatlandırıcılı ve renklendiricili içecekler kadar zararlı olamaz zaten.çikolata tozu gibi birşey o sıcak çikolata.mutlaka yapay bişey vardır içinde ama onlar kadar zararlı olacağını hiç sanmıyorum.

selamm kızlar...moralim bozuk tansiyonum devamlı yüksek hep baş ağrısı çekiorum dün doktora gittim,erken doğum bile olabilir diyo böyle devam etmememli diyolar varmı tansiyonu yüksek olan tuzluda yemiorum ama ona rağmen yükseliyo

hey sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan

varis bende yok ama geceleri ayaklarımın kitlenip acısıyla uyanıyorum çok
bilmiyorumkismile

Canim ben tam neresinden bahsettiginizi anlayamadim ama bi ara bende de vardi.
Otururken, kalkarken, egilirken vs ben basur olmusum, ayni seyden mi bahsediyorum bilmiyorum.

yok orası arkası canım ben kaba tabırlerle apışarası :kedi: ağrısından bahsedıyorum.

ya benim en fazla eşimle birbirimize yaklaştıkdan
sonra felaket ağrım oluyor..bilmiyorumkismile mafoldumben

anammm biz eşimle en son çocuk yapmak için yakınlaştık daha ustune bır tık olmadı. ben korkuyorum yapmaya,zaten eşimde evhamlı, niyetlerımız hep yarım kaldı sonunda nıyetlenmeden de vazgeçtık.

geçmiş olsun canım yuksek tansıyon gebelıkte şakaya gelmez, sıkı bır tansıyon dıyetı uygula derım. sen tuzlu yemıyorum demişsin ama tuz herşeyde var, ekmekte yogurtta bır çok şeyde gızlı tuz var. mutlaka önlemını al derım.

aynennnnnn bizde öle ikimizde psikolojik olarak yaklaşamıoruz,geçen gün resmen kardeş olduk diyo

canım sen evde kendi tansiyonunu ölç sürekli
eğer yükseliyorsa ona bağlı tansiyon felan vardır belki ama dr bildr mutlaka

herşeyi yapıorum bebeğe çok zararı varmış çok üzüldüm,yemiorum nerdeyse hiç bişi ama yine yüksek...şimdi hergün ölçüp yazıoruz dil altına falan başlıcakmışız sanırım

kaydirigubbakcemile3 ben anaç eşim babaç duygular içindeymiş öyle diyor

canım sen evde kendi tansiyonunu ölç sürekli
eğer yükseliyorsa ona bağlı tansiyon felan vardır belki ama dr bildr mutlaka

gittim dün cnm işte sabah akşam ölçüp yazıorum ama yüksek çıkıyo,anlamadım gitti..haftaya yine gitcem,bi kaç gün yatırıp gözetim altında tutarız diyo doktor

benimde bikaç qündür çok başım dönüyor
ya tekrar hamile kaldımkaydirigubbakcemile3
ya yorqunlukdan..sempatiksalakcinni
yada tansiyon var bendede bilmiyorumkismile

aynennnnnn bizde öle ikimizde psikolojik olarak yaklaşamıoruz,geçen gün resmen kardeş olduk diyo

bizde kardeş olduk :) eşim benımle rüyalarda buluşuo..benım zaten hiç içimden gelmıo. resmen tiksinç gelio cinsellik. nie böyle oldum acaba bilmiyorumkismile

Canim eger dis basur ise agrisini orada gibi hissediyorsun.
Aslinda bir ayna alip ta baksan, distan gorunulur herhangi bisi var mi diye.

canım geçmişte basurdan çok çektım. öyle bir agrı degıl benım kı. bak senınde bugun yarın başlar o bölgen agrımaya, bu bambaşka bişey resmen bacak arasındakı tum kemıklerın sızlıyor. benım kı erken başladı sadece butun gebelıklerde oluyormuş ve çözumu yok. yuruyuş falan önerıyorlar ama nerde eve ölu gıbı gelıyorum yapışıyorum yataga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…