kızlar kolay tuzlu kurabiye biliyormsuunuz?
aynennnnnn bizde öle ikimizde psikolojik olarak yaklaşamıoruz,geçen gün resmen kardeş olduk diyo
kaydirigubbakcemile3 ben anaç eşim babaç duygular içindeymiş öyle diyor
Bizde de bir haftayi gececek olsa sanki aradan asirlar gecmis gibi geliyor herife. :roflol:
canım geçmişte basurdan çok çektım. öyle bir agrı degıl benım kı. bak senınde bugun yarın başlar o bölgen agrımaya, bu bambaşka bişey resmen bacak arasındakı tum kemıklerın sızlıyor. benım kı erken başladı sadece butun gebelıklerde oluyormuş ve çözumu yok. yuruyuş falan önerıyorlar ama nerde eve ölu gıbı gelıyorum yapışıyorum yataga.
herşeyi yapıorum bebeğe çok zararı varmış çok üzüldüm,yemiorum nerdeyse hiç bişi ama yine yüksek...şimdi hergün ölçüp yazıoruz dil altına falan başlıcakmışız sanırım
yok kız sempatiksalakcinnibu kadar eşine yakın olursan tekrar hamile kalırsın walla :):):)
canım sana kolay gelirmi bilmiyorum ama bunların tadları çok güzel oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/251958-bayatlamayan-tuzlu-kurabiyeler-resimli.html
bana dokunduğu zaman ben kaçıorum ya,bana soğukluk gelmiş cinsellikten..neyse şunun şurasında az kaldı doğumlarımıza toplarız kendimizi :)
herşeyi yapıorum bebeğe çok zararı varmış çok üzüldüm,yemiorum nerdeyse hiç bişi ama yine yüksek...şimdi hergün ölçüp yazıoruz dil altına falan başlıcakmışız sanırım
aranızda üniverstede tanıdığı asistan veya öğretim görevlisi olan varmı yada
öğrenci işlerinde çalışan bilmiyorumkismile
konuya ne alaka diyeceksiniz biliyom
bi arkadaşım aradıda şimdi
2 yıllık yüksek okul mezunu ünv. ler bi tez hazırlattırıyormuş 2 yıllık mezunlara sonra
o tez tamamlandığında 4 yıllık mezun diploması veriyorlarmış siz böle bişi duydunuzmuCADIARZU
2 yıllık yüksek okul mezunu ünv. ler bi tez hazırlattırıyormuş 2 yıllık mezunlara sonra
o tez tamamlandığında 4 yıllık mezun diploması veriyorlarmış siz böle bişi duydunuzmuCADIARZU
Canım bu ciddi bir durum gebelik tansiyonu olan tansiyonsa maalesef tuzu %100 kessende tek başına çözüm değil sürekli kontrol altında olmak gerekiyor. Kafanı takıp üzülme sakın ama bu durumu normal kadındoğumcu yerine muhakkak riskli gebelik uzmanı ve branş doktoruyla paylaşmak gerekebilir. Muhtemelen doktorun o yüzden sürekli kontrol etmeni söylemiştir. Bol bol sıvı al ve mümkün olduğunca kendini yorma. Ayrıca bu durumdan çokta korkma doktor tarafından takip edildiği sürece bu hastalığa sahip kişiler gayet sağlıklı bebekler doğuruyor. Umarım seninki basit bir tansiyon yükselmesidir daha fazla ileriye gitmez.
Canim baksana herkes oyle diyor bende bi ariza var ki,
herif yaklasmazsa ben duramiyorum, ruyalarima giriyor. sempatiksalakcinni
Anaaam birde o mu olucak. bilmiyorumkismile Ben basur'u uc nokta olarak goruyordum.
Hayatimda yasamadigim seyleri yasadim hamilelikte yetmez miii. kaydirigubbakcemile3
Canim baksana herkes oyle diyor bende bi ariza var ki,
herif yaklasmazsa ben duramiyorum, ruyalarima giriyor. sempatiksalakcinni
tşkr ederim cnm..şimdi ölçüorum devamlı zaten tuzluyu falanda kestim,inşallah riskli bi duruma girmem,streste yapmamam gerekiomuş ama elde değil insan kafasına takıyo
tşkr ederim cnm..şimdi ölçüorum devamlı zaten tuzluyu falanda kestim,inşallah riskli bi duruma girmem,streste yapmamam gerekiomuş ama elde değil insan kafasına takıyo
öyle şey olur mu kız ukla. ne diye insanlar 4 senelik okusunlar o zaman.bence yanlış duymuş arkadaşın
Yok canım bende 2 yıllık üni. mezunuyum hiç böyle bişey duymadım. Zaten dikey geçiş sınavı yapılıyor biliyorsun o şekilde devam ediliyor 4 yıllığa. Bu dediğin şey olsa bütün erkekler kısa dönem askerlik yapmak için bu yöntemi uygulardı. Mümkün değil bence.
Bu arada bebişim çok geçmiş olsun sana umarım eşin tez zamanda iyi bir iş bulurda sende rahat rahat evinde dinlenirsin
bi sor bakalım belki duymuştur:uhm:ilk defa duyuyorum canım.dershanede rehber öğretmen arkadasım var ona sorarım istersen o bilir genelde böyle şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?