2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anaaam birde o mu olucak. bilmiyorumkismile Ben basur'u uc nokta olarak goruyordum.
Hayatimda yasamadigim seyleri yasadim hamilelikte yetmez miii. kaydirigubbakcemile3

herşeyi yapıorum bebeğe çok zararı varmış çok üzüldüm,yemiorum nerdeyse hiç bişi ama yine yüksek...şimdi hergün ölçüp yazıoruz dil altına falan başlıcakmışız sanırım

Canım bu ciddi bir durum gebelik tansiyonu olan tansiyonsa maalesef tuzu %100 kessende tek başına çözüm değil sürekli kontrol altında olmak gerekiyor. Kafanı takıp üzülme sakın ama bu durumu normal kadındoğumcu yerine muhakkak riskli gebelik uzmanı ve branş doktoruyla paylaşmak gerekebilir. Muhtemelen doktorun o yüzden sürekli kontrol etmeni söylemiştir. Bol bol sıvı al ve mümkün olduğunca kendini yorma. Ayrıca bu durumdan çokta korkma doktor tarafından takip edildiği sürece bu hastalığa sahip kişiler gayet sağlıklı bebekler doğuruyor. Umarım seninki basit bir tansiyon yükselmesidir daha fazla ileriye gitmez.

aranızda üniverstede tanıdığı asistan veya öğretim görevlisi olan varmı yada
öğrenci işlerinde çalışan bilmiyorumkismile
konuya ne alaka diyeceksiniz biliyom
bi arkadaşım aradıda şimdi
2 yıllık yüksek okul mezunu ünv. ler bi tez hazırlattırıyormuş 2 yıllık mezunlara sonra
o tez tamamlandığında 4 yıllık mezun diploması veriyorlarmış siz böle bişi duydunuzmuCADIARZU

bana dokunduğu zaman ben kaçıorum ya,bana soğukluk gelmiş cinsellikten..neyse şunun şurasında az kaldı doğumlarımıza toplarız kendimizi :)

Canim baksana herkes oyle diyor bende bi ariza var ki,
herif yaklasmazsa ben duramiyorum, ruyalarima giriyor. sempatiksalakcinni

herşeyi yapıorum bebeğe çok zararı varmış çok üzüldüm,yemiorum nerdeyse hiç bişi ama yine yüksek...şimdi hergün ölçüp yazıoruz dil altına falan başlıcakmışız sanırım

Canim nekadar yuksek cikiyor ki cok mu asiri, benimkisi de devamli yuksek cikiyordu ama oyle asiri degil cok sukur son gittigimde de normal gibiydi ilk defa.

öyle şey olur mu kız ukla. ne diye insanlar 4 senelik okusunlar o zaman.bence yanlış duymuş arkadaşın

Yok canım bende 2 yıllık üni. mezunuyum hiç böyle bişey duymadım. Zaten dikey geçiş sınavı yapılıyor biliyorsun o şekilde devam ediliyor 4 yıllığa. Bu dediğin şey olsa bütün erkekler kısa dönem askerlik yapmak için bu yöntemi uygulardı. Mümkün değil bence.

Bu arada bebişim çok geçmiş olsun sana umarım eşin tez zamanda iyi bir iş bulurda sende rahat rahat evinde dinlenirsin

ilk defa duyuyorum canım.dershanede rehber öğretmen arkadasım var ona sorarım istersen o bilir genelde böyle şeyleri.

tşkr ederim cnm..şimdi ölçüorum devamlı zaten tuzluyu falanda kestim,inşallah riskli bi duruma girmem,streste yapmamam gerekiomuş ama elde değil insan kafasına takıyo

Anaaam birde o mu olucak. bilmiyorumkismile Ben basur'u uc nokta olarak goruyordum.
Hayatimda yasamadigim seyleri yasadim hamilelikte yetmez miii. kaydirigubbakcemile3

dur kız hele daha neler çekçez, ağrılarla geçicek 3 ayımız var, ama sonunda biticek öyle duşunup rahatlayalım en azından sonunda mutluluk bizim olacak.

Canim baksana herkes oyle diyor bende bi ariza var ki,
herif yaklasmazsa ben duramiyorum, ruyalarima giriyor. sempatiksalakcinni

abowww ohaoldumsmile

tşkr ederim cnm..şimdi ölçüorum devamlı zaten tuzluyu falanda kestim,inşallah riskli bi duruma girmem,streste yapmamam gerekiomuş ama elde değil insan kafasına takıyo

geçmiş olsun hazelcim bencede çok fazla stres yapıp iyice etkileme kendini.

üzülme canım streste yukseltır, kafanı rahat tutmaya çalış.

öyle şey olur mu kız ukla. ne diye insanlar 4 senelik okusunlar o zaman.bence yanlış duymuş arkadaşın

bende öle dedim ama tv de duymuşlar

valla banada saçma geldi böle bişey zaten 4 yıllık okuyanlarada haksızlık olur ama
hükümetin işide belli olmaz valla fisfisfis
saol canım, bi iş bulsa ohh diyecz işte ama boshayallersmile
seninki ne yaptı istifa olayınıbilmiyorumkismile

ilk defa duyuyorum canım.dershanede rehber öğretmen arkadasım var ona sorarım istersen o bilir genelde böyle şeyleri.
bi sor bakalım belki duymuştur:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…